2016 subatta tup bebek yaptiricaklar buraya..

Geçmiş olsun güzel sonuçlanır umarım. Yumurta toplamadan sonra ağrı oluyor mu ve istirat veriyor mu doktorlar?
yumurta toplama narkozla yapıldığı için birşey hissetmiyorsun canım işlem bittikten sonra odaya alınıyorsun bir süre bekleniyor sonrasın da aç olduğun için kahvaltı veriliyor sonra tekrar ağrı sızı var mı diye soruyorlar yeni ilaçlar yazılıyor taburcu oluyorsun biz eşimle dışarı da dolaştık ben ağrı sızı hissetmedim eminim sen de hissetmezsin..

Geçmiş olsun güzel sonuçlanır umarım. Yumurta toplamadan sonra ağrı oluyor mu ve istirat veriyor mu doktorlar?
Doktorum işine dönebilirsin işlemden bir kac saat sonra demişti. Ama hafta sonuna denk geldi zaten. Hemsirede dinlen bugun dedi.
Yatmadim ama yemek hazirlama disindada bisey yapmadım oturdum uzandim öyle gecti. Surekli bi agrim yok sadece oturup kalkarken kasiklarimdan karnima doğru bi sizi oluyo, bi kac adim sonra açılıyo o sizida kalmiyo . Bide tuvalet hissi oldugunda sanci oluyo gittikten sonra rahatliyorum.

Teşe
teşekkğr ediyorum

Teşekkür ederim canım

mrb kizlar ben 23 yasindayim.5 yillik evliyim.fransadayim.
4 gonal f ve ovutrelle denemem oldu.2 de olumsuz asilamam var.
bu ay adetimle ilk tup bebek tedavisine basliycam.insallah aksilik cikmaz.
kader ortaklarim ,yarismadaki arkadaslarim, hepinize basarilar dilerim.
heyecanliyim.endiseliyim.merakliyim.tedirginim.hislerim ortaya karisik biseyler iste.

Gurbet kuşu nasıl gidiyor canım başladın mi tedaviye rahat ol olur ins

Gurbet kuşu nasıl gidiyor canım başladın mi tedaviye rahat ol olur ins
mrb cnm yok henuz kirmizi karti yemedim.
ayy 5 yildir ilk kez bu kadar istekle adeti bekliyorum galiba
senin yas kac? tatlisi tanit bakalim kendini

Ben ist dayım canım fulya jinamed de yaptırıyorum sen

canm nasıl geçti opu kaç yumurta toplandı şuan ne durumdalar ne zaman transferin merak ediyorum seni nasılsın ben çok heycanlıyım 10 yumurta toplandı 7 si döllendi şimid 5i nin durumu iyi ctesi de transfer var hayırlısıyla inşallah duramıyorum günler geçmiyor resmen

. Opu korktuğun gibi geçmedi Allah'a şükür 12 tane yumurta toplandı 11 tanesi döllendi laboratuvar herşeyin yolunda gittiğini cumartesi 10:30 da transfer olacağını söyledi çok heyecanlıyım Zaman geçmiyor inşallah oğluma bir kardeş gelir o kadar çok istiyor ki anne karnından ne Zaman Bebek çıkacak diyor onun için katlanıyorum inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur

Amin canm insallah dualarımız kabul olsun haberleselim yine aynı gun gircez transfere

Merhabalar kizlar
Bende adetim ile başlayacağım ilaclara yani bi kaç gunum daha var . Çok heycanliyim daha başlamadan. Kızlar benim 2 ay önce tüplerim baglandi sıvı birikimi nedeniyle ve poliplerim vardı onlar alındı. 3 gün önce on muane oldum ve 8 yumurtam olduğunu soledi doktorum. Ne çok iyi dedi ne çok kötü ama tedirgin etti bakışları. Neyse herkes için hayırlısı olsun. Süreçlerinizi takip edeceğim herşeyin hayırlısı inşallah

MRB CNM BENDE HEYECANLIYIM.
dun hastalandim.bugun doktora haber verdim.fax cekicem dedi igne ilaclari.
stres oldum gecikti baya .sanirim 3.gun baslaniyor ignelere degilmi??
BIRDE 8 ymrtan nsl oluyo ki simdiden.

MRB CNM BENDE HEYECANLIYIM.
dun hastalandim.bugun doktora haber verdim.fax cekicem dedi igne ilaclari.
stres oldum gecikti baya .sanirim 3.gun baslaniyor ignelere degilmi??
BIRDE 8 ymrtan nsl oluyo ki simdiden.

Merhaba canım
Benimde olmam gerekirken daha olmadı sanırım benimde strese bağlı :) ön muane yapıldı doktorum 8 tane yumurtan görünüyor dedi bilmiyorum ki. Evet 2. Veya 3. Günü başlıyorlar :) hadi hayırlısı olsun şimdiden inşallah. Rabbim utandirmasin hepimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…