- 23 Aralık 2015
- 69
- 54
- 8
- 42
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Can'ım transfer Sonrası Nasıl geçiyor umarım herşey gönlümüze göre olur ben yatamıyorum çok sıkıldım bugün çıktım bütüngün dolaştım açık hava iyi geldiTamam canım
Benim basımda kayınvalidem esim nöbetçi gibi canm kaldırmıyorlar ayağa hic evin içnde geziniyorum sadece cok heycanlıyım strestliyim hic de belirtim yok ptesi test gunüm sen nasılsın canım?Can'ım transfer Sonrası Nasıl geçiyor umarım herşey gönlümüze göre olur ben yatamıyorum çok sıkıldım bugün çıktım bütüngün dolaştım açık hava iyi geldi
Sen transfer mi oldun canımHadi kizlar,transfer olup sonuc alanlar paylasin buradan sevinelim hep beraber:)
Daha onceden olmustum,erken dogumla kaybettim,bi kac aya tekrar dusunuyorum.Sen transfer mi oldun canım
Kacinci denemen olacak kaybetmene üzüldüm canım yaDaha onceden olmustum,erken dogumla kaybettim,bi kac aya tekrar dusunuyorum.
Benin çok kasıklarımda batmalar var onun harici iyiyim senin test gününü erken vermişler benimki ayın 25 perşembeBenim basımda kayınvalidem esim nöbetçi gibi canm kaldırmıyorlar ayağa hic evin içnde geziniyorum sadece cok heycanlıyım strestliyim hic de belirtim yok ptesi test gunüm sen nasılsın canım?
Aman erken olsun bekleyemiorum sabredemiyorum resmen :) sen yalnız mısın kendin mı yapıosun ev islerini tecrübeli herkese sorayım daha dogrusu transfer sonrasını nasıl geçiriyorlar? Kac gun sonra nasıl dus alınıyor bana hic is yaptırmıyorlar dus da yasakBenin çok kasıklarımda batmalar var onun harici iyiyim senin test gününü erken vermişler benimki ayın 25 perşembe
Ben pazar günü duşumu aldım rahatladım evdetekim birde 6 yaşında oğlum var işleri yavaş yavaş yapıyorum aileden hiç kimsenin tüp bebek yaptırdığınızdan haberi yok ilk hamileliğim spontadı bununla biraz uğraşıyoruz bakalım inşallah hayırlısı olurAman erken olsun bekleyemiorum sabredemiyorum resmen :) sen yalnız mısın kendin mı yapıosun ev islerini tecrübeli herkese sorayım daha dogrusu transfer sonrasını nasıl geçiriyorlar? Kac gun sonra nasıl dus alınıyor bana hic is yaptırmıyorlar dus da yasakSıkıldım boyle de evimde de degilim beklemek belirsizlik zaten zor
Bende ptesi geçicem evime insallah hayırlısı hakkımızdaBen pazar günü duşumu aldım rahatladım evdetekim birde 6 yaşında oğlum var işleri yavaş yavaş yapıyorum aileden hiç kimsenin tüp bebek yaptırdığınızdan haberi yok ilk hamileliğim spontadı bununla biraz uğraşıyoruz bakalım inşallah hayırlısı olur
3.olucak,ilki kimyasal gebelik,ikincisi 3 uzdu ,3 ay 3uz tasidim,sonra ikize dustu,6.ayima girerken erken dogumla kaybettim.Kacinci denemen olacak kaybetmene üzüldüm canım ya
Can'ım lokal yaptırmadığım için yardımcı olamayacağım ama genel çok iyi hiç birşey duymuyorsun uyuyorsun uyanıyorsunilk yaptircam opu toplamada lokal istiorum yaptiranlar varmi genel istemiorm aci oluomu lokalde bilgi verirseniz mutlu olurum
Can'ım hayırlı olsun diyelim şimdidenKizlar 9subatta transferim oldu buda dunku ve bugunku testim sizce varmi
Kizlar 9subatta transferim oldu buda dunku ve bugunku testim sizce varmi
Benim ptesi tahlilim var 5. Gun embriyosu transfer edilmişti bugun transferin 6. Gunu kendim idrar testi yapmak istiyorum ama korkuyorum yapsam mı acaba cikar mıMerhaba arkadaşlar,
Transferi olan arkadaşlar ne durumdasınız sonuçlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?