- 10 Ekim 2014
- 412
- 262
- 103
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Benim ptesi tahlilim var 5. Gun embriyosu transfer edilmişti bugun transferin 6. Gunu kendim idrar testi yapmak istiyorum ama korkuyorum yapsam mı acaba cikar mı
Ilerlersin canm inşallah icini ferah tut iğnelere başlayınca bu bakmışsin opu sonra bu bakmışsin transfer böyle beklemek çok zor geldi bana da içimdeki merakı anlatamam ptesiyi bekleyim ben o zaman moralim bozuluo cunku hemen herseyeCanım daha erken değil mi transferden 9 gün sonra net bir sonuç alınıyormuş. Biraz daha sabret az kalmış zaten. Bende o süreçlere kadar ilerleyebilsem bir
Sonuçlanana kadar raporlu musunuz? Bu arada çalışıyor musunuz bilmiyorum da yani uzun süre rapor veriyorlar mı?Ilerlersin canm inşallah icini ferah tut iğnelere başlayınca bu bakmışsin opu sonra bu bakmışsin transfer böyle beklemek çok zor geldi bana da içimdeki merakı anlatamam ptesiyi bekleyim ben o zaman moralim bozuluo cunku hemen herseye
Çalışıyorum ben evdeyim canmSonuçlanana kadar raporlu musunuz? Bu arada çalışıyor musunuz bilmiyorum da yani uzun süre rapor veriyorlar mı?
Evet yaptirdim 60 cikti sonuc cumartesi tekrar yaptiracasm degerin katlanmasina bakilacak ins deger kkatlarHayırlı olsun, b-
Hayırlı olsun, b-hcg yaptırdınız mı?
hcg yaptırdınız mı?
Kizlar dun 8.gunde yumurta kontrolune gittim en cok buyuyenler sag da sol da 12 mm normal mi digerlerini olcmedi sizde nasildi 8.gundepazartesiye kadar doz arttirdik
Canım naptın, yaptırdın mı tahlil? Umarım haberler güzeldir.Çalışıyorum ben evdeyim canm
Canım verdim kanı sabah 9 da ama sonuc 4 5 gibi çıkar dediler heyecanla bekliyorum saatleri sayıyorum resmenCanım naptın, yaptırdın mı tahlil? Umarım haberler güzeldir.
Normalde 2 saat sonra çıkıyor sonuç amaCanım verdim kanı sabah 9 da ama sonuc 4 5 gibi çıkar dediler heyecanla bekliyorum saatleri sayıyorum resmen
Canimgenelden korkma hic v bence genel yaptir. Elbette herkesi bunyesi farkli tepkime verkyor ama lomalde hissediyorsun diyo herkes. Ben de lokal yaptirdim. Saniyede tatli bir uykuya daldim ve yaklasik20 dk sonra ayilmis odada yatiodum. Hiiiicbisi hissetmedim ztn. Ama karar senin tabii kiilk yaptircam opu toplamada lokal istiorum yaptiranlar varmi genel istemiorm aci oluomu lokalde bilgi verirseniz mutlu olurum
Ayy pardon canim yannis yazdim cokozurdilerim. Ben genele yaptirdimlokal iimi yani
Sen bilirsin tabii ki ilk bi deneyimin var senin.. ben cokk korkiyodum opudan ve cok arastirdim ani . Lokal yaptiran da var tabii ama sen hicbiseysiz nasi yaptirdin helal san. Lokalden daha cok geneli tavsiye ediolar ama sen neden uyumak istemipsun canim?ilkinde hicbisey istemedm girince canim yandi genel yaptilar ama bu kez uyumak istemiorm 5 yumurta icin degmz diorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?