2016 subatta tup bebek yaptiricaklar buraya..

Benim ptesi tahlilim var 5. Gun embriyosu transfer edilmişti bugun transferin 6. Gunu kendim idrar testi yapmak istiyorum ama korkuyorum yapsam mı acaba cikar mı

Canım daha erken değil mi transferden 9 gün sonra net bir sonuç alınıyormuş. Biraz daha sabret az kalmış zaten. Bende o süreçlere kadar ilerleyebilsem bir

Canım daha erken değil mi transferden 9 gün sonra net bir sonuç alınıyormuş. Biraz daha sabret az kalmış zaten. Bende o süreçlere kadar ilerleyebilsem bir
Ilerlersin canm inşallah icini ferah tut iğnelere başlayınca bu bakmışsin opu sonra bu bakmışsin transfer böyle beklemek çok zor geldi bana da içimdeki merakı anlatamam ptesiyi bekleyim ben o zaman moralim bozuluo cunku hemen herseye

Ilerlersin canm inşallah icini ferah tut iğnelere başlayınca bu bakmışsin opu sonra bu bakmışsin transfer böyle beklemek çok zor geldi bana da içimdeki merakı anlatamam ptesiyi bekleyim ben o zaman moralim bozuluo cunku hemen herseye
Sonuçlanana kadar raporlu musunuz? Bu arada çalışıyor musunuz bilmiyorum da yani uzun süre rapor veriyorlar mı?

Slm kizlsr size bsy sorcam Benim eşim varikosel ameliyatı oldu 5 ay önce Ameliyattan önce Değerleri 1 2 idi Şu anda değerleri 2 3 Oldu Doktor Artmamış tüp bebek yaptıran dedi Sizce düzelir mi Bende sorun yokSadece eşimde Sperm sayısı azlığı var

Bizde Mayıs Haziran gibi tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz Ama tutar mı tutmaz mı Kararsızım bu değerlerle

Kizlar dun 8.gunde yumurta kontrolune gittim en cok buyuyenler sag da sol da 12 mm normal mi digerlerini olcmedi sizde nasildi 8.gunde:KK43:pazartesiye kadar doz arttirdik

Bugun yumurtaciklar toplandi 9 tane sayi olarak iyi dedi doktor sali gunu haber vericekler bakalimmerakla bekliyoruz

Merhaba kizlar ben de gruba yeni katildim.hepimiz harika haberleri iziverice burda insallaahhh:)))

ilk yaptircam opu toplamada lokal istiorum yaptiranlar varmi genel istemiorm aci oluomu lokalde bilgi verirseniz mutlu olurum
Canimgenelden korkma hic v bence genel yaptir. Elbette herkesi bunyesi farkli tepkime verkyor ama lomalde hissediyorsun diyo herkes. Ben de lokal yaptirdim. Saniyede tatli bir uykuya daldim ve yaklasik20 dk sonra ayilmis odada yatiodum. Hiiiicbisi hissetmedim ztn. Ama karar senin tabii ki

ilkinde hicbisey istemedm girince canim yandi genel yaptilar ama bu kez uyumak istemiorm 5 yumurta icin degmz diorm

ilkinde hicbisey istemedm girince canim yandi genel yaptilar ama bu kez uyumak istemiorm 5 yumurta icin degmz diorm
Sen bilirsin tabii ki ilk bi deneyimin var senin.. ben cokk korkiyodum opudan ve cok arastirdim ani . Lokal yaptiran da var tabii ama sen hicbiseysiz nasi yaptirdin helal san. Lokalden daha cok geneli tavsiye ediolar ama sen neden uyumak istemipsun canim?

Doktorun ne dio peki? Yani bejce hicbisi hissetmemek en rahati ama tabii senin tercihin o yonde diilse bilemem tabi canim..

Back
X