2016 subatta tup bebek yaptiricaklar buraya..

ben okudum bazilari lokal onermis kararsz kaldim doktora yarin sorayim aci oluomu die yari baygin olmkta iii

uyanamasam die saniirm daha bu ay toplatip diger ay yine toplucaz dediler istemiorm iste
Ben de uyuyamamaktan korkuyodum bilio musun:) herkes senin dediin gibi uyanamamktan ceki io ben tam tersi. En de insomnia var geceleri en 5 6 kez uyaniorm maalesef.. uykum o kadar hafif ki odaya birigirsin bana baksin ben uyaniorum:( o yuzden uyuyamamaktan narkozun ise yaramamasinda inanilmaz korkuyodum. Uzman herkese defalarca sordum hatta opu oncesi yatarken hala sorupdum ya uyuyamssam die. Hem narkozutor hem hemsirelr aynu seyisolediler. Uyumamaniz veya uyanmamaniz imkansiz. Hatta gulduler benle:) ama tabii ki sen nasi rahat olucaksan onu tercih et . Kalbin ve vucudun neyi istiosa ve ihtiyax duyuyosa ona kulak ver

Kizlar ben de bisisorucam. Transferden sonra kac gun yatiniz? Doktrum 3 gun kesin hatta 1 gun daha ise gitmessen olur dedi. Bi de hep yattiniz mi yoksa evde gezindiniz de mi? Bana kalsa 15 gu yatarim da imkansiz tabii:)) bi de hep yatmak dogru diil die okudum bicok yerde. Yurumek gerekiomus

ins lokal olur ve aci hissetmm rahim filminde anesrezi yapmadilar o aciyi cektim bunda o kdr aci olmaz sanirim

ins lokal olur ve aci hissetmm rahim filminde anesrezi yapmadilar o aciyi cektim bunda o kdr aci olmaz sanirim
Ben de rahim filminde hicbosi hissetmedim.. sanirim kullanilan makinelerle alakali. Oyuzden kiyaslayamam tabki. opuda da uyudugumin hissetmedim..

Kizlar ben de bisisorucam. Transferden sonra kac gun yatiniz? Doktrum 3 gun kesin hatta 1 gun daha ise gitmessen olur dedi. Bi de hep yattiniz mi yoksa evde gezindiniz de mi? Bana kalsa 15 gu yatarim da imkansiz tabii:)) bi de hep yatmak dogru diil die okudum bicok yerde. Yurumek gerekiomus
Ben hep oturma yatma yanı dinlenme yle geçirdim calismiyorum da o yüzden 10 gundur istirahat modundayim arada evde yurudum ama hiç iş yapmadım ananas yedim günde ikişer dilim lifli olduğundan galiba hiç kabızlık cekmedim çok sukur ilaca da ihtiyaç duymadım oyuzden

Gözün aydın canım çok sevindim, bende olumsuz birşey olduda ondan cevap yazamadığını düşündüm hayırlı olsun canım tekrardan
Cok tesekkur ederim canım ogle yogun duygular yasadım ki bi anda anlatamam Rabbim sizlere de hayırlısını versin emeklerinizin karşılığını versin insallah darısı sana olsun tatlım

Cok tesekkur ederim canım ogle yogun duygular yasadım ki bi anda anlatamam Rabbim sizlere de hayırlısını versin emeklerinizin karşılığını versin insallah darısı sana olsun tatlım
hayırlı olsun canım:nazar::nazar::nazar::KK46:ni sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Darısı hepimizin başına.bnm de cumartesi test günüm.ama hiçbir belirtim yok sanki:KK43:kendimi dinlemekten bi tuhaf oldum

hayırlı olsun canım:nazar::nazar::nazar::KK46:ni sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Darısı hepimizin başına.bnm de cumartesi test günüm.ama hiçbir belirtim yok sanki:KK43:kendimi dinlemekten bi tuhaf oldum
Cok tesekkur ederim canım amin Rabbim o günleri de gösterir insallah darısı basınıza isteyenlerin kucağını bos bırakmasın allahım
Hic dinleme evham yapma canım benimde hic belirtim yoktu dun testten once bildigin adet sancım başlamıştı ama Rabbim ol dedi mı oluyor rahatlat kendini mutlu olmaya calis gülümse bol bol dua et

Ben hep oturma yatma yanı dinlenme yle geçirdim calismiyorum da o yüzden 10 gundur istirahat modundayim arada evde yurudum ama hiç iş yapmadım ananas yedim günde ikişer dilim lifli olduğundan galiba hiç kabızlık cekmedim çok sukur ilaca da ihtiyaç duymadım oyuzden
Hayirli olsuuun canim gozun aydiinn saglikla kucagina al bebisiniii :))

Merhaba kızlar, bende dün başladım tedaviye direk gonal f 300den 225lik olarak başlandı. Başkada bir ilaç vermedi doktorum. 2 gün sonra kontrole gideceğim tekrar

Back
X