- Konu Sahibi Gulgonca86
doktorum ok dedi lokale cok cesursn dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de uyuyamamaktan korkuyodum bilio musun:) herkes senin dediin gibi uyanamamktan ceki io ben tam tersi. En de insomnia var geceleri en 5 6 kez uyaniorm maalesef.. uykum o kadar hafif ki odaya birigirsin bana baksin ben uyaniorumuyanamasam die saniirm daha bu ay toplatip diger ay yine toplucaz dediler istemiorm iste
Canım noldu sonuç, umarım iyisindirCanım verdim kanı sabah 9 da ama sonuc 4 5 gibi çıkar dediler heyecanla bekliyorum saatleri sayıyorum resmen
Ben de rahim filminde hicbosi hissetmedim.. sanirim kullanilan makinelerle alakali. Oyuzden kiyaslayamam tabki. opuda da uyudugumin hissetmedim..ins lokal olur ve aci hissetmm rahim filminde anesrezi yapmadilar o aciyi cektim bunda o kdr aci olmaz sanirim
tuttu canm çok sukur hamileyimCanım noldu sonuç, umarım iyisindir
Ben hep oturma yatma yanı dinlenme yle geçirdim calismiyorum da o yüzden 10 gundur istirahat modundayim arada evde yurudum ama hiç iş yapmadım ananas yedim günde ikişer dilim lifli olduğundan galiba hiç kabızlık cekmedim çok sukur ilaca da ihtiyaç duymadım oyuzdenKizlar ben de bisisorucam. Transferden sonra kac gun yatiniz? Doktrum 3 gun kesin hatta 1 gun daha ise gitmessen olur dedi. Bi de hep yattiniz mi yoksa evde gezindiniz de mi? Bana kalsa 15 gu yatarim da imkansiz tabii:)) bi de hep yatmak dogru diil die okudum bicok yerde. Yurumek gerekiomus
Gözün aydın canım çok sevindim, bende olumsuz birşey olduda ondan cevap yazamadığını düşündüm hayırlı olsun canım tekrardantuttu canm çok sukur hamileyim![]()
Cok tesekkur ederim canım ogle yogun duygular yasadım ki bi anda anlatamam Rabbim sizlere de hayırlısını versin emeklerinizin karşılığını versin insallah darısı sana olsun tatlımGözün aydın canım çok sevindim, bende olumsuz birşey olduda ondan cevap yazamadığını düşündüm hayırlı olsun canım tekrardan
hayırlı olsun canımCok tesekkur ederim canım ogle yogun duygular yasadım ki bi anda anlatamam Rabbim sizlere de hayırlısını versin emeklerinizin karşılığını versin insallah darısı sana olsun tatlım
Cok tesekkur ederim canım amin Rabbim o günleri de gösterir insallah darısı basınıza isteyenlerin kucağını bos bırakmasın allahımhayırlı olsun canımni sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Darısı hepimizin başına.bnm de cumartesi test günüm.ama hiçbir belirtim yok sanki
kendimi dinlemekten bi tuhaf oldum
Hayirli olsuuun canim gozun aydiinn saglikla kucagina al bebisiniii :))Ben hep oturma yatma yanı dinlenme yle geçirdim calismiyorum da o yüzden 10 gundur istirahat modundayim arada evde yurudum ama hiç iş yapmadım ananas yedim günde ikişer dilim lifli olduğundan galiba hiç kabızlık cekmedim çok sukur ilaca da ihtiyaç duymadım oyuzden
Sağol canım amin insallah darısı isteyen herkese inşallah dualarım tüm gebelik haberi bekleyenlerleHayirli olsuuun canim gozun aydiinn saglikla kucagina al bebisiniii :))