• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 subatta tup bebek yaptiricaklar buraya..

Kızlar günaydın, birşey danışmak istiyorum size opuda çok ağrı oluyor mu ben ailemden uzaktayımda kimsem yok yanımda sonrası çok ağrılı oluyorsa annemi çağırcamda ne yapmalıyım sizce?

Kızlar günaydın, birşey danışmak istiyorum size opuda çok ağrı oluyor mu ben ailemden uzaktayımda kimsem yok yanımda sonrası çok ağrılı oluyorsa annemi çağırcamda ne yapmalıyım sizce?
Benim adet donemlerim bile çok ağrılı geçer canım ama opu dan sonra agrim olmadı hafif hafif oluo Çok kotu etkileyecek kadar değil bence tabi benim 10 yumurta toplandı ne kadar çoksa ağrı da artiyo diyolar bence opu da cagirmana gerek yok transferde çağırırsin bi iki hafta yatarsin rahat edersin

Tatlim kisiden kisye degisiyo. Toplanan yumurta sayisi arttikca biraz zor okuyo sonrasi. Opudan sonra 1 gun diblenip hicbi sıkınti yasamadan devam eden de var, zorlanan da var. Benim cok yumurta toplanndi pko olduum icin ve acikcasi sonrasi baya zor gecti. Allahima bin sukur ohss olmadim mucize benim icin.. ama 3 gun ful yattim. Ama tabii hic bole olmayabilir de tatlim ama yine de birkac gun destege ihtiyac duyarsin kendini yormamak adina esine destek olur. Benim toparlanmam 1 haftayi buldu ama riskli gruptaydim ve doktorum cok temkinli hareket etmem gerektiini soledi hep. Bir de opudan sonra protein agirlikli beslen mutlaka. En buyuk iyilestirici protein

Arkadaşlar bir şey soracak.benim transferimin bugün 9 . günü idrarda test yaptım silik çıktı.coook heyecanlandim.ama ilaçlardan olabilirmi...ne olusunuz yardim edin.

Eklentiler

• IMG_20160229_104639.webp
    IMG_20160229_104639.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 45
Arkadaşlar bir şey soracak.benim transferimin bugün 9 . günü idrarda test yaptım silik çıktı.coook heyecanlandim.ama ilaçlardan olabilirmi...ne olusunuz yardim edin.
Ayyy hayirli olsun canim insallahhh hayirli haberleri alicaksin dondurulmus transferi mi seninki? Dondurulmusta ilaclarin etkisi olmuyor die biliorm benimki de dondurulmus ve bugun daha 2. Gunum:)) ama taze embriyoysa ilaclar etki eder mi bilmiorm tatlim ama bence dogru sonuctur. Erken yapip cizgiyi gorenler hamileler su an:)))

Ayyy hayirli olsun canim insallahhh hayirli haberleri alicaksin dondurulmus ytansferii seninki? Donduruusta ilaclarin etkisi ouyo die biliorm benimki de dondurulmus ve bugun daha 2. Gunum:)) ama taze embriyoysa ilaclar etki eder mi bilmiorm tatlim ama bence dogru sonuctur. Erken yapip cizgiyi gorenler hamileler su an:)))
Yok canim dondurulmuş değil.taze 5. Gun embiryosu.. İnşallah Rabbim meleklerimiz bizimle olsun.Rabbim bizlerin de yüzünü guldursun

Arkadaslar öncelikle selâmün Aleyküm. Eşimle cocuk sahibi olmak istiyirduk fakat ne denediysek olmuyordu doktora gittik eşimin sperm sayisinda 2 3 sperm bulunduğundan işlem yapılmadığı yazıyordu ve doktor acil varikosel ameliyat ardindan tüp bebek dedi biz bir hafta etkisinde kaldık ve ben internetten keçiboynuzu kürú ve pekmezinin iyi geldigini ogrendim başladık bunları yemeye arada 4 gün geçti eşim tekrar baska bi hastaneye sperm testi yapmaya gitti600 sperm olmuş. Ama doktor varikosele gerek yok 2ml olduğu için tekrar yine tüp bebek dedi ne yapacağız bilmiyorum benim durumum da olan var mı ? Bu arda eşimin abisindede bu var yani eltimle aynı sorundayiz tabi onun sperm sayısı bu zmanaa kadar 100den fazla yükselmedi doktor onlarada genetik olduğunu söylemiş. Allahım yardım etsin aklım çokkarışık... Ama TEVEKKÜL ALLAH... bakalım bu nisan gibi bizde tedaviye başlayacağız dualarinizda bizde katın Allah yardımcımız olsun :KK1:

Medicanada seçil hanımı öneririm canım.biz gittik çok memnun kaldık herşeyi inceliyo sürekli motive ederek tedaviye devam ediyor.

Arkadaslar öncelikle selâmün Aleyküm. Eşimle cocuk sahibi olmak istiyirduk fakat ne denediysek olmuyordu doktora gittik eşimin sperm sayisinda 2 3 sperm bulunduğundan işlem yapılmadığı yazıyordu ve doktor acil varikosel ameliyat ardindan tüp bebek dedi biz bir hafta etkisinde kaldık ve ben internetten keçiboynuzu kürú ve pekmezinin iyi geldigini ogrendim başladık bunları yemeye arada 4 gün geçti eşim tekrar baska bi hastaneye sperm testi yapmaya gitti600 sperm olmuş. Ama doktor varikosele gerek yok 2ml olduğu için tekrar yine tüp bebek dedi ne yapacağız bilmiyorum benim durumum da olan var mı ? Bu arda eşimin abisindede bu var yani eltimle aynı sorundayiz tabi onun sperm sayısı bu zmanaa kadar 100den fazla yükselmedi doktor onlarada genetik olduğunu söylemiş. Allahım yardım etsin aklım çokkarışık... Ama TEVEKKÜL ALLAH... bakalım bu nisan gibi bizde tedaviye başlayacağız dualarinizda bizde katın Allah yardımcımız olsun :KK1:
Öncelikle geçmiş olsun. Biz de bir yıl oldu varikosel ameliyatı olalı. Sayilarimiz sizinki kadar kötü değil lakin gebelik için yeterli de değildi. Düzelmedi. 2 ay önce tüp bebek yapıldı düşük oldu ne yazık ki.bu ay dondurulmuş tedavisine baslicaz inşallah. Spermler 72 günde bir yenileniyor muhtemelen testler güvenilir değil gibi sizde. Tavsiyem 3 ay boyunca doğal kür sonra tüp bebek

Öncelikle geçmiş olsun. Biz de bir yıl oldu varikosel ameliyatı olalı. Sayilarimiz sizinki kadar kötü değil lakin gebelik için yeterli de değildi. Düzelmedi. 2 ay önce tüp bebek yapıldı düşük oldu ne yazık ki.bu ay dondurulmuş tedavisine baslicaz inşallah. Spermler 72 günde bir yenileniyor muhtemelen testler güvenilir değil gibi sizde. Tavsiyem 3 ay boyunca doğal kür sonra tüp bebek

Tavsiyelerinn için teşekkür ederim hayırlısı bakalım. Daha yeni 8 aydır evliyiz ve biz gelecek seneye kadar beklemeyi düşünüyoruz bilmiyorum umudumu kesmek istemiyorum ama hayrlisi inşallah.

Tavsiyelerinn için teşekkür ederim hayırlısı bakalım. Daha yeni 8 aydır evliyiz ve biz gelecek seneye kadar beklemeyi düşünüyoruz bilmiyorum umudumu kesmek istemiyorum ama hayrlisi inşallah.
Canım genetik test yaptirdiniz mi tada hormon testi sebep ne benim esimde de 5 6 tane herketli spemr var kucukken ateşli hastalık geçirmiş bundan dolayı dedi doktor diğerler testler nomrl çıktı peki eltiniz tüp bebek yaptirmiyormu

Yol canm bakalım ya bu ay istanbulda gidip araştırma yapcaz yada eylülde gelecek sene düşünüyoruz başlamayı. Evet eltim tam 7 kere tüp bebek denedi en güzel yerlerde istanbul diyarbakır falan ama olmadı onunda eşinde sorun var ona da genetik demişler ama bilmiyorum offff etrafımda benimle aynı yıl evlenenler hepsi hamile ve ben bi okadr çocuk sevdalısı biriyim Allahım bize de versn istiyorum ama bilmiyorum...:KK61:

Elimizde eşi ateşli hastalktan diyolardi ama onda hiç sperm yok düzgün ya bide bu konularda yeniyim ben ne bilebilirim ki :KK61::KK61::KK61:

Back
X