2016 subatta tup bebek yaptiricaklar buraya..

Benim bir ablam aret kamara gitti bi oglu oldu,tavsiye eder her zaman.

Kızlar inşallah hepinizin bebekleri sıkı sıkı tutunur ve allah kucağınıza almayı nasip eder kısaca ben de hikayemi anlama istiyorum sizden fikir almak istiyorum 2014 martta korunmayı bıraktık ağustos da hamile kaldım klomen ve çatlatma iğnesi kullandım marttan ağustosa kadar bir kere de aşılama yaptirdim aşılamam tutmadığı ondan sonraki ay hamile kaldım ama 8 haftalıkken kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum 2 ay bekledikten sonra tekrar klomen e başladım bu ay daasilama yaptırdım negatif çıktı hsg çektirdim tüplerim açık eşimin Sperm sayısı 15 milyon hareketliliği ileri %40varikosel operasyonu oldu eşim 32 yaşında olacağım martta. eşim benden 3yaş küçük ..ve bu sene doğuya tayinimiz çıkabilir ve ayrı ayrı gidebiliriz tüp bebek yaptırsam mi düşünüyorum yoksa erkenmi yaşım korkutuyor beni 2 yıllık evliyimbu arada

Bence tup bebek yaptir canimm,en kesin sonuc veren o bence.

Merhaba bende araniza katilabilirmiyim :) subatta bende dondurulmus embriyo transferine baslicam insallah hepimize 2016 ugurlu gelirde bebislerimizi kucagimiza aliriz :)

Bende Allahtan bi mani cikmassa dondurulmusum var,dinlenmedeyim suan,
4 ay once 6.ayima girerken ikizlerimi erken dogumla kaybettim..
Bende 3 ay once ikiz bebeklerimi kaybettim hemen hemen ayni zamanlarda ayni seyleri yasamisiz allah beterinden korusun

Seninki nasildi cnm anlatirmisin biraz ne gibi seyler yasadin?
Canim ben baya zorluklar yasadim cok zorlu sureclerdi.benim ilk tup bebek tedavimdi tuttu tek embriyo sonra 13.haftalik ikiz oldugunu ogrendik orda bi sok yasadik sonra biri ölmüs 17 haftalikkende malesef diger bebegimi kaybetmisim suni sanci verdiler nornal dogumla bebeklerimi aldilar kisaca boyle dondurulmus tek embriyom var nasipse onu denicez subatta

Tek embriyo bolunmus ikizmi olmus?

Merhaba kader arkadaşlarım bende çikolata kistleri var ilk tüp bebek denememe baslicam 3 aydır kistlerin kuculmesi ve büyümesini engellemek için gobegimden iğne oluyorum son ignemi bu ayin 25 inde olucam inşallah hepimiz bu sene bebislerimize kavuşuruz

Merhaba canim insallah bu sene bize ugurlu gelir bunlari yasamayan anlayamaz yumurtalarin ne zaman toplancak bellimi

Selam kızlar, benim de malesef 9. Haftada bebeğimin kalp atışı olmadığı için geçen hafta kürtaj oldum. Ben de bie an önce dondurulmuş embriyolarımla transfer için tedaviye başlamak istiyorum ama sanırım bayagi bi beklemem gerekecek İnşallah bu sefer hepimiz bebislerimizi kucağımıza aliriz

Inan cok uzuldum insallah yine olur canim evet en az 3 ay beklemek gerek diye duymustum

İnşallah canım Allah hepimize en yakın zamanda nasip etsin. Hayırlısı artık ama beklemek çok zor
Bilmezmiyim gunler aylar uzarda uzar ama bu zamanlarda geciyor bi sekilde onemli olan sabirla beklemek bizimde sinavimiz buymus merak etme sonu guzel olcaksa bunlarada dayanmaya caliscaz acini cok iyi anliyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…