- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Tebrklerrr cnm gözün aydın darisi başımıza. Ikizlernmi olck yksaOcak ayinda Benim sadece 2 yumurtayla oluştu ve ikisi toplandı ve ikisi de bolunduler biri compact biri de multiple oldu ikisi de transfer edildi 17 ocak test günümdü ve pozitiffffffff.bu arada ilk tup bebek denemem bu.
aynen canım nasp hersey allahtan bakalım bızlerın zamanı vAR demekkıAminn cok zor evlatsizlik,hayattan hic zevk alamiyorum bu yasimda boynum bukuk icim yangin yeri(
mrb canım esımde varıkosel teshıs edılmıstı 2 yıl once hemen amelıyat oldu amelıyat oncesı ve snrası ılerı hızımız hep sıfır ıdı...amelıyat snrası asılama oldu negatıf....sonra dogal yoldan hamıle kaldım gelısmedı kurtaj oldum...sonra tup denedık 11 yumurta toplandı 10u dollendı...hersey yolundayken 4.gun embrıyolar bozulmaya baslamıs hemen transfer oldu sansım yukselsın dıye 3 tane bırakıldı....sonuc kımyasal oldu degerım cok dusuk cıktı zaten....dusuk yaptım beklıyoruz subatta genetık testımız var...tekrar tup dusunuyorum ama cesaretım yok
gecen ay dusuk oldu bu ay umıtlendım gercekten ama dun kırmızıları gordum...dr um bana bak senın bırkere dussede gebelık olusmus kendılıgınden dedı ama gıden omurden gıdıyor streste fazlasıyla bekleyemıyozda bakalım nasıpDusugun ertesi hamilelik oluyo cnm bozma moralini:)
Biz napalim cnm,6 yil dir bekliyoruzgecen ay dusuk oldu bu ay umıtlendım gercekten ama dun kırmızıları gordum...dr um bana bak senın bırkere dussede gebelık olusmus kendılıgınden dedı ama gıden omurden gıdıyor streste fazlasıyla bekleyemıyozda bakalım nasıp
aynıyız canım ya benımde bı negatıf asılama bı dogal gebelık gelısmedı kurtaj oldum sonra bı tup denemesı oda kımyasal beklıyoruz hepımızın allah yardımcısı olsun...4 yıllık evlıyımBiz napalim cnm,6 yil dir bekliyoruz
1 Dusuk 1 erken dogum 5 aylik,insaAllah bir dahakine hamile kalip kucagima alirimm amin..
aynıyız canım ya benımde bı negatıf asılama bı dogal gebelık gelısmedı kurtaj oldum sonra bı tup denemesı oda kımyasal beklıyoruz hepımızın allah yardımcısı olsun...4 yıllık evlıyım
amınnnnnnnnn ınsallah canımAmin cnm burdan mutlu haberlerimixi paylasmak nasip olur insaAllahh..
Canım çok sağol henüz ikiz mi belli değil yarın ikinci beta testini yaptiracagimTebrklerrr cnm gözün aydın darisi başımıza. Ikizlernmi olck yksa
Kac cikti,kacinci gun? Yasin kac cnm?Canım çok sağol henüz ikiz mi belli değil yarın ikinci beta testini yaptiracagim
3.gun embriyosu transfer edildi zaten başka da şansımız yoktu sadece 2 yumurtayla beta hcg 12.gun 150 yarın tekrar edeceğim 34 yaşındayım canimKac cikti,kacinci gun? Yasin kac cnm?
150 se kesin tek cnm ikiz olmasi icin 400 500 cikmasi gerek en az.3.gun embriyosu transfer edildi zaten başka da şansımız yoktu sadece 2 yumurtayla beta hcg 12.gun 150 yarın tekrar edeceğim 34 yaşındayım canim
Hayrlısı olsun cnm ne zamandır olmuyordu ve sebep neydiCanım çok sağol henüz ikiz mi belli değil yarın ikinci beta testini yaptiracagim
Benim de 5 tüp bebek denemem oldu ilk dördünde tutmadi. 5. denemede iki tane transfer edildi ve biri tuttu. Ama ne yazık ki kalp atışı olmadığı için geçen hafta 9 haftalıkken kaybettim. Şimdi dondurulmuş iki tane embriyomun transferi için gün sayıyorum. Allah hepimize en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Kizlar,yaslariniz kac,kacinci denemeniz kac yumurtaniz toplandi kac tane dollendi hangi sehirdensiniz,yazsaniz burdan takip ederiz,hepinize tesekkurler.
Benim de 5 tüp bebek denemem oldu ilk dördünde tutmadi. 5. denemede iki tane transfer edildi ve biri tuttu. Ama ne yazık ki kalp atışı olmadığı için geçen hafta 9 haftalıkken kaybettim. Şimdi dondurulmuş iki tane embriyomun transferi için gün sayıyorum. Allah hepimize en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
31 yaşındayım. 17 yumurtam toplandı 4 tanesi Blasto oldu. İki tanesi transfer edildi ikisi kaldı bakalım hayırlısı inşallah hepimiz içinAmin cnm yasin kac kac yumurtan toplandi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?