- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Canim sebepsiz infertilite ve 2 senedir olmuyordu ama ilk tüp bebek denememizde oldu .Hayrlısı olsun cnm ne zamandır olmuyordu ve sebep neydi
Nerde yaptrdn cnm özelde mi birde benmde iki sene olck tüp bebek yaptrcm oyüzden soryrm tedavi süresince bişey yaptnmiCanim sebepsiz infertilite ve 2 senedir olmuyordu ama ilk tüp bebek denememizde oldu .
Amin cnm inşallah güzel haberler alırız. Iki tane embriyo transfer ediyolarmi ben ilk defa tüp bebek yaptrcm nasl oluyo merak ediyorum31 yaşındayım. 17 yumurtam toplandı 4 tanesi Blasto oldu. İki tanesi transfer edildi ikisi kaldı bakalım hayırlısı inşallah hepimiz için
35 yaş altına 2 tane transfer edilmiyor normalde ama eğer 2 den fazla negatif sonuçlanmış tüp bebek varsa o zaman yaşa bakmadan iki embriyo transferi yapılabiliyor.Amin cnm inşallah güzel haberler alırız. Iki tane embriyo transfer ediyolarmi ben ilk defa tüp bebek yaptrcm nasl oluyo merak ediyorum
Canım ben kibris ta yaptırdım klasik tup bebek tedavisiydi devlette prosedüre takılıp vakit kaybetmek istemedik bir de yaşım gereği türkiye de tek embriyo ama kibrista böyle bir sınır yok.ilk kontrol ve yumurta geliştirme aşamaları türkiye de hatta çatlama iğnesini bile türkiyede yapıp kibris a gidiyorsun orada yumurta toplama islemi ve transfer ve sonra dönüyorsun toplam 5 gün orda kalıyorsun yani canimNerde yaptrdn cnm özelde mi birde benmde iki sene olck tüp bebek yaptrcm oyüzden soryrm tedavi süresince bişey yaptnmi
Canım o embriyo sinirlamasina da çok uyan yok burda. 29 yaşındayım 2 transfer yaptılar banaCanım ben kibris ta yaptırdım klasik tup bebek tedavisiydi devlette prosedüre takılıp vakit kaybetmek istemedik bir de yaşım gereği türkiye de tek embriyo ama kibrista böyle bir sınır yok.ilk kontrol ve yumurta geliştirme aşamaları türkiye de hatta çatlama iğnesini bile türkiyede yapıp kibris a gidiyorsun orada yumurta toplama islemi ve transfer ve sonra dönüyorsun toplam 5 gün orda kalıyorsun yani canim
Doğrudur fakat prosedür çok uzun ve zaman kaybı ayrıca teknik Mana da daha gelişmiş kibris taki merkezlerCanım o embriyo sinirlamasina da çok uyan yok burda. 29 yaşındayım 2 transfer yaptılar bana
Transferin ne zaman oldu canimCanım o embriyo sinirlamasina da çok uyan yok burda. 29 yaşındayım 2 transfer yaptılar bana
Dün oldu canım. Dondurulmuş olduğu için de ilk testi 10 gün sonra istedilerTransferin ne zaman oldu canim
Canim hayırlısı inşallah güzel haberler alırız. ..Dün oldu canım. Dondurulmuş olduğu için de ilk testi 10 gün sonra istediler
Anladım cnm inşallah olumlu sonuclanir35 yaş altına 2 tane transfer edilmiyor normalde ama eğer 2 den fazla negatif sonuçlanmış tüp bebek varsa o zaman yaşa bakmadan iki embriyo transferi yapılabiliyor.
Aynn çok uzun süre çok ugrastiriyolar imkanm olsa bende gidermDoğrudur fakat prosedür çok uzun ve zaman kaybı ayrıca teknik Mana da daha gelişmiş kibris taki merkezler
Amin cnm inşallah. Sebep neydi peki nedn tedavi gördünMrb kizlar bende subatta 2.tup bebegi denicez birincisinde 2 tane 1.kalite embriyoydu sansim yuzde yetmis dediler ama malesef olmadi insallah bu sefer tutunurlar RABBİM kucagimizi bos birakmasin ins
Sebepsiz cnm 3 yillik ewliyim iki yildir cocuk istiyoruz esimdede bendede bir problem yok cok sukur ama RABBİM nasip etmedi konyada tedavi goruyorum iki asilama bir tup bebek yaptirdikAmin cnm inşallah. Sebep neydi peki nedn tedavi gördün
Bende çikolata kistleri var oyüzden direk tüp bebek denildi 2 yıl olckSebepsiz cnm 3 yillik ewliyim iki yildir cocuk istiyoruz esimdede bendede bir problem yok cok sukur ama RABBİM nasip etmedi konyada tedavi goruyorum iki asilama bir tup bebek yaptirdik
Cnm yan komsumdada cikolata kisti var direk tup bebek dediler ama kendiliginden hamile kaldi martta dogacak ins RABBİM den umit kesilmezBende çikolata kistleri var oyüzden direk tüp bebek denildi 2 yıl olck
Keşke benmde olsa ya ne güzel içimi rahatlttn sen benm ya:) kistlerin boyutunu biliyomsn cnmCnm yan komsumdada cikolata kisti var direk tup bebek dediler ama kendiliginden hamile kaldi martta dogacak ins RABBİM den umit kesilmez
Cnm yan komsumdada cikolata kisti var direk tup bebek dediler ama kendiliginden hamile kaldi martta dogacak ins RABBİM den umit keBende çikolata kistleri var oyüzden direk tüp bebek denildi 2 yıl olck
Sordum simdi cnm 6.5 7 cm dedi aldirmasin sakin dediKeşke benmde olsa ya ne güzel içimi rahatlttn sen benm ya:) kistlerin boyutunu biliyomsn cnm
Aldirinca tekrarlaniyormus cnmCnm yan komsumdada cikolata kisti var direk tup bebek dediler ama kendiliginden hamile kaldi martta dogacak ins RABBİM den umit ke
Sordum simdi cnm 6.5 7 cm dedi aldirmasin sakin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?