2016 subatta tup bebek yaptiricaklar buraya..

31 yaşındayım. 17 yumurtam toplandı 4 tanesi Blasto oldu. İki tanesi transfer edildi ikisi kaldı bakalım hayırlısı inşallah hepimiz için
Amin cnm inşallah güzel haberler alırız. Iki tane embriyo transfer ediyolarmi ben ilk defa tüp bebek yaptrcm nasl oluyo merak ediyorum

Amin cnm inşallah güzel haberler alırız. Iki tane embriyo transfer ediyolarmi ben ilk defa tüp bebek yaptrcm nasl oluyo merak ediyorum
35 yaş altına 2 tane transfer edilmiyor normalde ama eğer 2 den fazla negatif sonuçlanmış tüp bebek varsa o zaman yaşa bakmadan iki embriyo transferi yapılabiliyor.

Nerde yaptrdn cnm özelde mi birde benmde iki sene olck tüp bebek yaptrcm oyüzden soryrm tedavi süresince bişey yaptnmi
Canım ben kibris ta yaptırdım klasik tup bebek tedavisiydi devlette prosedüre takılıp vakit kaybetmek istemedik bir de yaşım gereği türkiye de tek embriyo ama kibrista böyle bir sınır yok.ilk kontrol ve yumurta geliştirme aşamaları türkiye de hatta çatlama iğnesini bile türkiyede yapıp kibris a gidiyorsun orada yumurta toplama islemi ve transfer ve sonra dönüyorsun toplam 5 gün orda kalıyorsun yani canim

Canım ben kibris ta yaptırdım klasik tup bebek tedavisiydi devlette prosedüre takılıp vakit kaybetmek istemedik bir de yaşım gereği türkiye de tek embriyo ama kibrista böyle bir sınır yok.ilk kontrol ve yumurta geliştirme aşamaları türkiye de hatta çatlama iğnesini bile türkiyede yapıp kibris a gidiyorsun orada yumurta toplama islemi ve transfer ve sonra dönüyorsun toplam 5 gün orda kalıyorsun yani canim
Canım o embriyo sinirlamasina da çok uyan yok burda. 29 yaşındayım 2 transfer yaptılar bana

Mrb kizlar bende subatta 2.tup bebegi denicez birincisinde 2 tane 1.kalite embriyoydu sansim yuzde yetmis dediler ama malesef olmadi insallah bu sefer tutunurlar RABBİM kucagimizi bos birakmasin ins

Mrb kizlar bende subatta 2.tup bebegi denicez birincisinde 2 tane 1.kalite embriyoydu sansim yuzde yetmis dediler ama malesef olmadi insallah bu sefer tutunurlar RABBİM kucagimizi bos birakmasin ins
Amin cnm inşallah. Sebep neydi peki nedn tedavi gördün

Sebepsiz cnm 3 yillik ewliyim iki yildir cocuk istiyoruz esimdede bendede bir problem yok cok sukur ama RABBİM nasip etmedi konyada tedavi goruyorum iki asilama bir tup bebek yaptirdik
Bende çikolata kistleri var oyüzden direk tüp bebek denildi 2 yıl olck

Bende çikolata kistleri var oyüzden direk tüp bebek denildi 2 yıl olck
Cnm yan komsumdada cikolata kisti var direk tup bebek dediler ama kendiliginden hamile kaldi martta dogacak ins RABBİM den umit ke
Keşke benmde olsa ya ne güzel içimi rahatlttn sen benm ya:) kistlerin boyutunu biliyomsn cnm
Sordum simdi cnm 6.5 7 cm dedi aldirmasin sakin dedi

Back
X