Nasip kısmet bu zamanaymış vardır bi hayır cnm aramızda 2 hafta var gün sayarak ilerlediğim için ilerde Olanları kıskanıyorum resmen :) Bugünleri görmek çok güzel hala inanamıyorum :)) yaza anne olucaz inş hepimiz adına o kadar mutluyum ki keşki aynı Şehirlerde olsak da görüşsek :)rahat geçmesine sevindim. ilk başlarda çok az ve ara ara hissediyosun zaten 20. haftadan sonra net hissetmeye başlıyormuşsun. Biz hala cinsiyetini bilmiyoruz :)
benim 2ci denememdi cnm temmuzda tedavi ve transfer olmuştu negatif sonuç almıştık bu dondurulmuş
canım benimki ikiz değil tek zaten tek olsun sağlıklı olsun diyoruz ama endişeler bitmiyor eskiden pozitifi görünce herşey bitiyor zannederdim meyerse gebelik boyunca sanırım endişeler sürüyor hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallahHiç bi belirtim olmadı sadece 5. Hafta Başlayan bi kanamam oldu ikinci embriyo tutunmuştu düştü 40 gün sürdü onun dışında hiç bişey olmadı çok şükür o Yüzden sıkıntı etme cnm herkesin hamileliği bir değil benim kanama öncesi kahverengi gelenim olmuştu öyle bişey değildir inş gördüğün akıntı bu arada ikiz mi tek mi ? Ve hayırlı olsun cnm dilerim sağlıklı bi hamilelik geçirip Sağlıcakla kucagına alırsın
Evet bugünleri görmek çok güzel, zaman hızlıca geçiyor 2 hafta ne ki :) sanırım farklı şehirlerdeyiz evetNasip kısmet bu zamanaymış vardır bi hayır cnm aramızda 2 hafta var gün sayarak ilerlediğim için ilerde Olanları kıskanıyorum resmen :) Bugünleri görmek çok güzel hala inanamıyorum :)) yaza anne olucaz inş hepimiz adına o kadar mutluyum ki keşki aynı Şehirlerde olsak da görüşsek :)
Merak etme canım benimde bulantım ve aşermem olmadı bebeğimde oldukça sağlıklı böyle düşünüp kendine boş yere evham yapma tadını çıkar hamileliğininarkadaşlar merhaba öncelikle yüce rabbim hapimize sağlıklı doğum ve sağlıklı bebişler kucağınıza almayı nasip etsin
ya bir sorum olacak ben 9+2 hamileyim ama bugüne kadar bulantu baş dönmesi kusma aşerme yani hiç bir belirtim yok ama 6. haftada kalp atışını duymuştuk aranızda bunla ilgili fikri olan varmı kafayı yiyecem yolunda gitmeyen bir şeylermi var acaba
öncelikle hayırlı olsun,ben daha önce tespit edildiğini biliyorum bu durumun, doktorun kafası neden karıştı acaba,mutlaka bir nedeni olmalı, tek yumurta ikizi ile çift yumurta ikizi arasında çok fark olduğunu sanmıyorum çünki arkadaşlarımdan biliyorum biri tek diğeri çift yumurta ikizine hamileydi sadece erken doğum riskleri oldu ikisinin de.Merhaba , 19+4 haftalık ikiz hamileyim. Cift yumurta ikizi olduğumu biliyordum. Dün detaylı ultrason çektirmeye gittiğimde ultrasonu çeken dr çift yumurta ikizi mi tek yumurta ikizi mi emin olamadı . Ve detaylı ultrason çekimini yarına bıraktı, eski ultrasonlarımla gelmemi istedi . Kafamız karıştı . İkiz gebelik yaşayıp tek , çift yumurta olduğunu benim gibi geç öğrenen oldu mu merak ediyorum ? Tek yumurta ikizi olmasının riskli gebelik olduğunu söyleyen Dr lar var . Endişeleniyorum .
kasılma varmı? o önemli diye biliyorumKızlar bi kaç gündür kesem aşağıda gibi ve Sancı yapıyo böyle bişey yasayan var mı?
Yok aramadım yarın kontrolüm var dye Yatıp dinlenince sıkıntı yokta ayakta çok duracak olsam ağrım oluyo :s 9 Ay'ı böyle nasıl geçircezkasılma varmı? o önemli diye biliyorum
doktorunu aradınmı cnm, benimki en küçük şeyde hemen çağırıyor
benim bugün kontrolüm vardı kız bebiş geliyor bugün netleşti 220gr 17 cmevet cnm hissetmeye başladım:) daha kesinleşmedi haftaya cuma tekrar gideceğiz.
senin nasıl gidiyor?
hayırlı olsun benden önce öğrendin valla:) Alışverişe yavaştan başlayabilirsin birde isim arayışına:)benim bugün kontrolüm vardı kız bebiş geliyor bugün netleşti 220gr 17 cm
sıra sende artık sende öğreneceksin ben hep kız olarak hissettim ve kız oldu sen ne hissediyorsun . ben alışverişe başlamıştım unisex renkler alıyordum şimdi gelsin pembiş kıyafetlerhayırlı olsun benden önce öğrendin valla:) Alışverişe yavaştan başlayabilirsin birde isim arayışına:)
hiç enfişelenme dr kalp atışı var demiş işte ne güzel henüz çok küçük belki geç tutunmuştur bende 7 hafta 5 günlükken ilk muaynemi olmuştum pazartesi duyarsın inş o zamana kadar biraz daha büyür sen rahat ol en önemlisi senin rahat olman sakın stres yapma bebişini üzme annesiArkadaşlar merhaba. Tecrübelerinize güvenerek birşey danışmak istiyorum. Bemde tüp bebek yöntemiyle hamileyim. Adet tarihime göre 7 hafta 3 günlüğüm. Geçen hafta pazartesi kesem göründü 3 farklı ultrasonda 0.71 cm 1.20 cm 1.05 cm ölçmüştü. Dün başka bir doktora gittim diğeri çok yoğun diye. Alttan muayne yaptı canlı dedi kalp atışını gördük duyurmak için çok uğraştı sağolsun ama duyamadık zorlamadık. O kesemi 1.30 ve 1.21 ölçtü. Bebeğin crl si 4 mm dedi. 6 hafta 1 günlük gözüküyor pazartesi tekrar çağırdı. Böyle durum yaşayan varmı. Tüp bebek olmasa geç döllenme diyeceğim ama değil. Acaba önceki doktor mu fazla ölçtü. Tek umudum canlı olması.
Çok sağol canım. Rahat olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Ama işte tüp bebek olmasa geç döllenme olabilir dicem. Ama böyle olduğunda acaba gelişmiyor mu diye düşünmemek elimde değil. Allahım en iyisini bilir sağlıklı hayırlı ver diye dua etmekten başka çarem yok şimdilik.hiç enfişelenme dr kalp atışı var demiş işte ne güzel henüz çok küçük belki geç tutunmuştur bende 7 hafta 5 günlükken ilk muaynemi olmuştum pazartesi duyarsın inş o zamana kadar biraz daha büyür sen rahat ol en önemlisi senin rahat olman sakın stres yapma bebişini üzme annesi
Evet sıra bende artık,hem cinsiyetini öğreneceğiz hem de detaylı ultrason olacak:)sıra sende artık sende öğreneceksin ben hep kız olarak hissettim ve kız oldu sen ne hissediyorsun . ben alışverişe başlamıştım unisex renkler alıyordum şimdi gelsin pembiş kıyafetler
öncelikle hayırlı olsunArkadaşlar merhaba. Tecrübelerinize güvenerek birşey danışmak istiyorum. Bemde tüp bebek yöntemiyle hamileyim. Adet tarihime göre 7 hafta 3 günlüğüm. Geçen hafta pazartesi kesem göründü 3 farklı ultrasonda 0.71 cm 1.20 cm 1.05 cm ölçmüştü. Dün başka bir doktora gittim diğeri çok yoğun diye. Alttan muayne yaptı canlı dedi kalp atışını gördük duyurmak için çok uğraştı sağolsun ama duyamadık zorlamadık. O kesemi 1.30 ve 1.21 ölçtü. Bebeğin crl si 4 mm dedi. 6 hafta 1 günlük gözüküyor pazartesi tekrar çağırdı. Böyle durum yaşayan varmı. Tüp bebek olmasa geç döllenme diyeceğim ama değil. Acaba önceki doktor mu fazla ölçtü. Tek umudum canlı olması.
ben demir ilacı ferritin vitamin olarakta elevit kullanıyorum cnm doktorum onları verdi, doktor verdiyse endişe etmeselam kızlar calcimax d-3 kullanan var mı aranızda?prespektüsünde gebelik döneminde kullanımı önerilmez yazıyor.doktora sordum hep veriyoruz bu ilacı dedi.yine de içim hiç rahat değil bir de magvital verdi bir gün birini bir gün diğerini kullan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?