Öncelikle hayırlı olsun, ilk defa duyuyorum böyle birşeyKızlar biz dün kesemizi gördük çok şükür.10 gün sonra kalp atışı için cagirdi bizi. Ama doktor bana çift rahimli olduğumu söyledi bana söylediğine göre erken doğum riskim varmış ama ben internetten biraz araştırdım çok korktum düşük tehlikesi Vs yazıyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı lütfen dua edin bize
Ben 7. Haftada kanama geçirdim çok kötüydü... Araştırıp bakmadığım sayfa kalmadı hiçbir şey bulamamıştım.arkadaşlar bugün jel çok açık pembe olarak azcık geri geldi çok korktum kanama mı acaba, kanaması olan arkadaşlar sizde nasıldı ?
çok geçmiş olsun. Bidaha böyle şeyler yaşamadan evladınu kucağına al inşallahBen 7. Haftada kanama geçirdim çok kötüydü... Araştırıp bakmadığım sayfa kalmadı hiçbir şey bulamamıştım.
Benim ilk kahverengi lekelenme oldu 2 gün ve idrarla kahverengi küçük küçük şeyler geliyordu kontrolde doktora söyledim önlem amaçlı değişik bi iğne vurdurdu hemşireye zaten progestan iğne oluyordum ve muaynenin ertesi günü birden bire kanama oldu kan boşaldı resmen kağıt havlularla falan yetişemedim 1 saatte 3 kez ardından 3 saatte 4 kez daha hem kan hemde parça gibi kanamalar yaşadım ve çok fazlaydı ama en sonuncu koyu renkliydi. Biz kesin bebek düştü bu kadar kanamaya imkansız dedik. Ne kanama öncesi ne sonrası hiç ağrım falan olmamıştı. Bu süreçte defalarca dr umuzu aradık kesinlikle hareket etme sırt üstü dümdüz yat dedi progestan iğneyi ikiye çıkardı eve hemşire geldi sabah akşam ve kasılmayı önlüyomuş endol diye bir fitil verdi. 2 gün yattım ve kınrtole gittik dr da üzgün gibiydi hayırlısı daha dondurulmuşlarımız var falan dedi. Ultrasonda bi baktık kese bozulmamış kalp atışıda var dedi oda bizde çok sevindik o günden beri sabah akşam progestan oluyorum 2 haftada işe gitmedim. Bence doktorunu ara kanama varsa ultrosanda gözüküyor, iyi düşün, dinlen. Sırt üstü yat hep
İnşallah canım. Ne olur dua edin cumartesi günü duyarım sesini.
Hayır canım ne yazık ki duyamadık. Yarın alınacak bebeğim. Allah sizinkilerı tamamına erdirir inşallah. Hepimize nasip eder sağlıklı ve hayırlı evlatlar.errik , neyaptın dün?duydunuz inşallah kalp atışını...
Ne diyeceğimi bilemedim şimdi,çok zordur mutlaka ama inan hayırlısı böyledir belkide senin için,Allahım güç versin sanaHayır canım ne yazık ki duyamadık. Yarın alınacak bebeğim. Allah sizinkilerı tamamına erdirir inşallah. Hepimize nasip eder sağlıklı ve hayırlı evlatlar.
Amin canım sağolNe diyeceğimi bilemedim şimdi,çok zordur mutlaka ama inan hayırlısı böyledir belkide senin için,Allahım güç versin sana
ikiz tum gebelıkler ıcın gecerlı. mutlaka baktırınrahım agzı uzunlugunuza. ilerleyen haftalarda da vajınal akıntıda cıddı artıs ve hafıf kasılmaları takıp edın. ıkız gebelık bır mucıze ve bızım fızyolojımız tek gebelıge gore yaratılmıs.dıkkatlı olun.Canim bu dediğin şey bütün hamilelik ler için mi geçerli yoksa sadece tüp bebek hamilelik lerinde mj
sağol cnm inşallah. kontrolumuz vardı gayet iyi dedi dr ikili test yapılacak sonraki muaynedeçok geçmiş olsun. Bidaha böyle şeyler yaşamadan evladınu kucağına al inşallah
bende ara ara hafif mide bulantısı var, doktorum sormuştu çok bulantın varmı diye bende çok etkilenmiyorum diyince bir şey demedi ilaç falan vermedi. kişiden kişiye değişiyor tabi bu durumŞuanda 7.haftadayım ama mide bulantım var 2 haftadır,normalmi erken değilmi,sizlerde varmı,doktorunuz ne ilaç verdi bulantı için?
canım çok üzüldümHayır canım ne yazık ki duyamadık. Yarın alınacak bebeğim. Allah sizinkilerı tamamına erdirir inşallah. Hepimize nasip eder sağlıklı ve hayırlı evlatlar.
Canım benim de son adetim 5 aralık . Şuan 5 hafta 3 günlüğüm yani o değerdeki çizelgeye göre değil doktor aksini diyene kadar son adete göre hesaplıyosun :)Kizlar merhabalarrr aranıza yeni katıldım bende dün öğrendim hamis oldugumu da kafami karistiran biseyler var...Adetim geçti son adet 5 aralıkti bir hafta da ben test yapmadan bekledim adetle beraber oldu mu 5 hafta..Ama betaya göre 3 haftalık diyo yani 600.3 çıktı 1 hafta geçtiği halde adetim.Neden düşük neler oluyor
Anladım ikimiz beraber gidiyoruz o zaman 5+4 bugün ama 600 düşük geldi bana bide ağri var belimde karnimda korkuyorum düşecek diye..Cumaya randevu aldm zaman geçmiyorCanım benim de son adetim 5 aralık . Şuan 5 hafta 3 günlüğüm yani o değerdeki çizelgeye göre değil doktor aksini diyene kadar son adete göre hesaplıyosun :)
Anladım ikimiz beraber gidiyoruz o zaman 5+4 bugün ama 600 düşük geldi bana bide ağri var belimde karnimda korkuyorum düşecek diye..Cumaya randevu aldm zaman geçmiyorCanım benim de son adetim 5 aralık . Şuan 5 hafta 3 günlüğüm yani o değerdeki çizelgeye göre değil doktor aksini diyene kadar son adete göre hesaplıyosun :)
Sağol canım. Nasipten ötesi yok. Hiç aklıma gelmezdi tabi ki. 4 negatif denemeden sonra ilk kez pozitifı görmüştüm. Bu kez oldu dedik ama bunda da başka bir sürprizle karşılaştık ve kalp atışını duyamadık bebeğimizin. Allah daha büyük acıyla imtihan etmesin ve en hayırlı olanı nasip etsin. Bunda da muhakkak ki bir hayır vardır. Allah sizin bebeklerinizi sağlıkla mutlulukla kucağıniza almayi nasip etsin. Bizlere de en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin. Dualarınızda bizleri unutmayın.canım çok üzüldümhayırlısı olsun başka ne denebilir bilemedim..
Canım benim de cuma kontrolüm var. Kötü düşünme sakın değerin gayet ii. Ben de heyecanlıyım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder MevlamAnladım ikimiz beraber gidiyoruz o zaman 5+4 bugün ama 600 düşük geldi bana bide ağri var belimde karnimda korkuyorum düşecek diye..Cumaya randevu aldm zaman geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?