Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim başlangıç 63 hedef 56 canımcımBu arada herkes hedefini de yazsin kizlar simdi tabloyu duzenlemeye basliyorum![]()

Benimde asıl hedef 62 ancak rüyamda görrüm aynen

Aynen canım benim de hedef 58Benim hedef 58
63um hedef 58 hizimi alamayip 55 de yapabilirim İnşallah bu arada öğlen yemegimi de sebze yemeği yedim yoğurt 1.5 dilim kepek ekmeği sonra yürüyüşBu arada herkes hedefini de yazsin kizlar simdi tabloyu duzenlemeye basliyorum![]()
Diyet yapıyom diye üstüne de yumurta kırdım
Off ilk günden topikten atacaklar beniben bu hafta yazmıyım en iyisi
İstanbul, Beylikdüzüne yakınım canım. Araştır mutlaka boğazlamadan çözüm bulmak lazım...
@idilduam - 62
matsiyahoje - 82,4
@ozguleysa - 66,6
defnekiz - 85,5
@Nurmuratkf - 69
@Connieee - 62,5
S sssn - 63,6 canım yardımcı olmak için şimdiye kadar kilo yazanları yazdım başlangıç kilolarımız bunlar
Valla tülbent ile memeleri bağladım (buyuk olumca zor oluo ))ip atladım ayyy görseniz gülmekten ölürsünüzz bir ineğin ip atlayışi![]()

Yaa siz bu yemekleri yürüyüşü yapacak vakti nerden buluyorsunuz ben tuvalete gidemiyorum oğluşum yüzünden :kızgınz:Oglen kofteli sehriyeli domates corbasi ve 2 3 kasik makarna yedim
1 saat sonra 1 fincan kahve ictim
Az oncede yesilmercimekli salatami yedim gunu kapattim.cok az suyum kaldi onu bitiricem.kizim uyuyo simdi uyaninca disari cikip hava alirz biraz yururuz.
Aksama enerjim olursa 9 da yuruyuse inicem yine![]()