2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben hala veriyorum. İnşaallah bende tadını çıkarırım yakında
Tadını çıkarırken cilkini çıkardım ama ben 68 69 arasıyim şu an ve bebeğim normal kiloda yani sisko olan benim boşver hiç üzülme bebek olması gereken kiloda boyda olsun da sen zayıfla sismanla fark etmez

Ya kizlar birsey sormak istiyorum belki aranizda bu durumu yasayan vardir benim ilk gebeligim oldugu icin hareketlerini hissediyor muyum anlayamiyorum yani ara sira bi kipirti birsey oluyor boyle popcorn patlamasi gibi ama sonra cok afedersiniz gaz cikarma istegi geliyor acaba bu bebek hareketi mi yoksa bagirsak hareketi mi sizde de oluyor mu?

Popcorn patlaması gibi olan şey bağırsak hareketi zaten sonrasında pıt ediyor insan ay ne pisliğim brz daha farklı cnm hissetme olayı bağırsak hareketleri azalıyor hissetme zamanına kdr zaten bide çoı derinden hafif tekme gibi oluyor ama elini koyunca durur çok anlık bişi bu sabah uykudan kaldırdı beni mesela :) ama sabah bş kere daha hissettim daha tık yok :) az kaldı net hissedersin yakında tatlım

Biraz önce aynı şeyi ben de sordum ama görülmedi sanırım :/ cevap alırsan beni de etiketle çok merak ediyorum hissetmek nasıl bi şey ve hissettiysem anlamadiysam diye düşünüp üzülüyorum

Biraz önce aynı şeyi ben de sordum ama görülmedi sanırım :/ cevap alırsan beni de etiketle çok merak ediyorum hissetmek nasıl bi şey ve hissettiysem anlamadiysam diye düşünüp üzülüyorum
bende sanki içimde örümcek yürüyor gibi br his.ufak seğirmeler oluyor

Bizde hastaneye kimse gelmez kimsemiz yok burda eve de iki uc komşu gelir gelirse ben kurabiyeyi dogumgunlerinde yapmistim bu sefer cikolata dusunuyirum anneme gittigimde mersine gotururum diye ozaman gelen gidende cok olur hem bayatlamaz kurabiye gibi bu dedigin site guzelse ordan yaptirabilirim

Allah kolaylık versin. Elinden geleni yaparsın ama her zamanki hizmeti beklemesinler onlar da. Yeri gelince zorlandığı dile getirirsin. Yardım istersin. Sonuçta özel bir durumun var. Anlayış gösterirler inş. sıkma canını.

Hacı şerif yaz cnm google den makulde fiyatları farklı olanlarda var bnm aldığım 30 adet yanlış hatırlamıyorsam 25 tl flndı bayağı uygundu yani çikolatası kayış gibi değil lezzetli ama ince biraz bakarsın sen tatlım

Yaa Hacı Şerif deyince çikolata değil dondurmalı irmik gelir akla (( Olsa da yesek (( Çikolataları çok dandik bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…