- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.341
Imkanı yok kalkmaz yerindenJellyfish_ :))
Tadını çıkarırken cilkini çıkardım ama benBen hala veriyorum. İnşaallah bende tadını çıkarırım yakında
Hadi öp barışalım bariii:))Küsme yaaa ben pek takılmıyordum buralara yeni geldim :) Gel öpeyim hadi barışalım
Popcorn patlaması gibi olan şey bağırsak hareketi zaten sonrasında pıt ediyor insanYa kizlar birsey sormak istiyorum belki aranizda bu durumu yasayan vardir benim ilk gebeligim oldugu icin hareketlerini hissediyor muyum anlayamiyorum yani ara sira bi kipirti birsey oluyor boyle popcorn patlamasi gibi ama sonra cok afedersiniz gaz cikarma istegi geliyor acaba bu bebek hareketi mi yoksa bagirsak hareketi misizde de oluyor mu?
Biraz önce aynı şeyi ben de sordum ama görülmedi sanırım :/ cevap alırsan beni de etiketle çok merak ediyorum hissetmek nasıl bi şey ve hissettiysem anlamadiysam diye düşünüp üzülüyorumYa kizlar birsey sormak istiyorum belki aranizda bu durumu yasayan vardir benim ilk gebeligim oldugu icin hareketlerini hissediyor muyum anlayamiyorum yani ara sira bi kipirti birsey oluyor boyle popcorn patlamasi gibi ama sonra cok afedersiniz gaz cikarma istegi geliyor acaba bu bebek hareketi mi yoksa bagirsak hareketi misizde de oluyor mu?
bende sanki içimde örümcek yürüyor gibi br his.ufak seğirmeler oluyorBiraz önce aynı şeyi ben de sordum ama görülmedi sanırım :/ cevap alırsan beni de etiketle çok merak ediyorum hissetmek nasıl bi şey ve hissettiysem anlamadiysam diye düşünüp üzülüyorum
Benim sorum kolaymış ya ben evet diyorumSıra sende @aylinnalpr
Uygulamayı bedava indiriyosun ama bu deneme süresiydi. İyi olmuş mu yemek? DEneme de bu hahahahah
Bizde hastaneye kimse gelmez kimsemiz yok burdaKızlar hastane için ben bu hacı şerif çok lezzetli çikolar yapıyor isim yazıyorlar üstüne örnek hoşgeldin deniz bebek diyekargo yapıyorlar oğluma yaş gününde yaptırmıştım çok hoşda kutusu var ama sezaryen olursa olanak çok fazla şeker hamurundan kurabiye yaparım ben bebekli falan oda süsleme yapılır yeterli bana göre gelen olur gelemeyen olur çünkü çokda abartmak istemiyorum
Ben yapacağım da kötü mü olacak ? Para mara vermem bu uygulamaya ha ama yeni güncellemeler gelirse olur
Kizlarrr kaynanam la kayinbabam geliyor yarin delircem ben ayagimin ustune bile basamiyorum bunlar gelip benden hizmet beklicekler en az 10 gun de kalırlar ayyy aglicam şimdikaynana mutfaga bile girmez ne yapiyin diye birde onlara yemek hazirlicam kendime yapamazken napsam bilemedim
Hacı şerif yaz cnm google den makulde fiyatları farklı olanlarda var bnm aldığım 30 adet yanlış hatırlamıyorsam 25 tl flndı bayağı uygundu yaniBizde hastaneye kimse gelmez kimsemiz yok burdaeve de iki uc komşu gelir gelirse ben kurabiyeyi dogumgunlerinde yapmistim bu sefer cikolata dusunuyirum anneme gittigimde mersine gotururum diye ozaman gelen gidende cok olur hem bayatlamaz kurabiye gibi bu dedigin site guzelse ordan yaptirabilirim
Hacı şerif yaz cnm google den makulde fiyatları farklı olanlarda var bnm aldığım 30 adet yanlış hatırlamıyorsam 25 tl flndı bayağı uygundu yaniçikolatası kayış gibi değil lezzetli ama ince biraz bakarsın sen tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?