- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.361
Sagol canim ya istesemde yapamam zatenAllah kolaylık versin. Elinden geleni yaparsın ama her zamanki hizmeti beklemesinler onlar da. Yeri gelince zorlandığı dile getirirsin. Yardım istersin. Sonuçta özel bir durumun var. Anlayış gösterirler inş. sıkma canını.
Oğlum da doğum gününde yaptırdım pekde fena sayılmaz iyisi dersen pelit Venüs iyi ama insanlara yaranamazsın zaten herşeye bişi buluyorlar aman ver gitsin işteYaa Hacı Şerif deyince çikolata değil dondurmalı irmik gelir akla(( Olsa da yesek (( Çikolataları çok dandik bu arada.
Sagol canım benim biliyorum ben yapmasam arkamdan diyeceklerini sanki bi hamile o mu şöyle böyle bi sürü şeyyesil33 Allah yardımcın olsun valla zor ne diyim dediğin gibi kendimize bakamıyoruz birde çocuklar var artık olduğu kdr yaparsın sende onlarda çok görmezler belki eşinede söylersin desten olur arada sok onuda mutfağa dkkt et kendine
Oğlum da doğum gününde yaptırdım pekde fena sayılmaz iyisi dersen pelit Venüs iyi ama insanlara yaranamazsın zaten herşeye bişi buluyorlar aman ver gitsin işte
Tamam canim tesekkur ederim bakicamHacı şerif yaz cnm google den makulde fiyatları farklı olanlarda var bnm aldığım 30 adet yanlış hatırlamıyorsam 25 tl flndı bayağı uygundu yaniçikolatası kayış gibi değil lezzetli ama ince biraz bakarsın sen tatlım
Sagol canim ya istesemde yapamam zatenbu durumda anlayisli olmalari gerekirken gelcez diye tutturuyolar daha gecen hafta ordaydik ne gerek var anlamiyorum
Ben aktardan aldim aktar kokusu var yaaa ondan igrenc kokuyo iyi ki az almisim netten alayim canim site ismi verebilir misin guvenemiyorum beninternetten aldım ben eczaneyi bilmiyorum ama aktarlara falan da bakabilirsin
Ben aktardan aldim aktar kokusu var yaaa ondan igrenc kokuyo iyi ki az almisim netten alayim canim site ismi verebilir misin guvenemiyorum ben
O değil de yazın erir o çikolatalokuma döndüm ben yaşasın kararsızlık !
Ne güzel yazmissin canım hatim konusu ilgimi cekti ben de baslayayim insallah Allah razi olsun buarada sevabi da kaptin :)Haklısın çok özel bir dönemdeyiz ve yavrumuz biz ne yaparsak ondan etkileniyor. Ben 19. haftadayım artık duymaya da başladı inş bebeğim. Kuran sesi duyması manevi gelişimine katkıda bulunacak inş. Ben hatim başladım. Son haftalara kalmadan bitirmek istiyorum. Ebeveyn olarak evlatlarimizin sadece dünyasını değil ahiretini de düşünmemiz gerekiyor bir Müslüman olarak. Eğitim de anne karnında başlıyor. Ayrıca dogumumuzun da kolay olması için inşikak suresi okuyabiliriz bol bol. Şeytanın bacağını kırmak duasıyla hayırlı cumalar olsun bayanlar
Onuda yasadim canim o ayri bi dertti bi sene alti üstlü oturdum birdaha büyük sozume tobe ama oturmam Allah asıl sana kolaylik versin valla o daha zorYakın olsan bir türlü uzak olsan başka türlü. Biz de altlı üstlüyüz, bunun sıkıntıları da ayrı ne diyimAllah geçim kolaylığı versin
Yaaa ben çok severim oniiYaa Hacı Şerif deyince çikolata değil dondurmalı irmik gelir akla(( Olsa da yesek (( Çikolataları çok dandik bu arada.
hem ne erir var yaaaaa. Bi de erimesin diye onu dusunemem ben de vermem cikolata yemesinler
Yaaa ben çok severim oniihacıyı şerifi bilmem ama ben güzel yapardım bi zamanlar hamile ve üşengeç değilken
Bende aynisiyim canimAçım,sinirliyim,agresifim,başim ağrıyor mendebur bi kadin oldum
İşin güzel tarafi dün gece yattigimda minigimi hissettim :)))) çok narindi çok, belki kızdır ha ne dersiniz
Ya bırakın allasen onlar size cikileta getirsin, dünyaya insan getiriyoz yani boru değil :))hem ne erir var yaaaaa. Bi de erimesin diye onu dusunemem ben de vermem cikolata yemesinler
Oyle tabii de bulantı ve kusmalar çok yipratiyor kg vermeye çok takilmiyorum.Tadını çıkarırken cilkini çıkardım ama ben68 69 arasıyim şu an ve bebeğim normal kiloda yani sisko olan benim boşver hiç üzülme bebek olması gereken kiloda boyda olsun da sen zayıfla sismanla fark etmez
Soyleyen yapar bananeYaa çıkmıyor aklımdanböyle en altta maraş dondurma,üstünde sıcacık irmik Yapsana yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?