2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
yesil33 Allah yardımcın olsun valla zor ne diyim dediğin gibi kendimize bakamıyoruz birde çocuklar var artık olduğu kdr yaparsın sende onlarda çok görmezler belki eşinede söylersin desten olur arada sok onuda mutfağa dkkt et kendine

Sagol canim ya istesemde yapamam zaten bu durumda anlayisli olmalari gerekirken gelcez diye tutturuyolar daha gecen hafta ordaydik ne gerek var anlamiyorum

Yaa Hacı Şerif deyince çikolata değil dondurmalı irmik gelir akla (( Olsa da yesek (( Çikolataları çok dandik bu arada.
Oğlum da doğum gününde yaptırdım pekde fena sayılmaz iyisi dersen pelit Venüs iyi ama insanlara yaranamazsın zaten herşeye bişi buluyorlar aman ver gitsin işte

Sagol canım benim biliyorum ben yapmasam arkamdan diyeceklerini sanki bi hamile o mu şöyle böyle bi sürü şey birde kayin baba var ya ne ayagimi uzatabilirim ne bisey zaten biri bi koltuga biri birine uzaniyor yatana kadar ayyy daraldim

Tamam canim tesekkur ederim bakicam

Sagol canim ya istesemde yapamam zaten bu durumda anlayisli olmalari gerekirken gelcez diye tutturuyolar daha gecen hafta ordaydik ne gerek var anlamiyorum

Yakın olsan bir türlü uzak olsan başka türlü. Biz de altlı üstlüyüz, bunun sıkıntıları da ayrı ne diyim Allah geçim kolaylığı versin

Ne güzel yazmissin canım hatim konusu ilgimi cekti ben de baslayayim insallah Allah razi olsun buarada sevabi da kaptin :)

Yakın olsan bir türlü uzak olsan başka türlü. Biz de altlı üstlüyüz, bunun sıkıntıları da ayrı ne diyim Allah geçim kolaylığı versin
Onuda yasadim canim o ayri bi dertti bi sene alti üstlü oturdum birdaha büyük sozume tobe ama oturmam Allah asıl sana kolaylik versin valla o daha zor ama uzak oluncada kalma derdi var ayy

Oyle tabii de bulantı ve kusmalar çok yipratiyor kg vermeye çok takilmiyorum.
66 kiloydum ben de şimdi 60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…