- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.381
Ahaha hadi sana da bahane olduSana kalsa hiçbir şey vermezsin
Ya bırakın allasen onlar size cikileta getirsin, dünyaya insan getiriyoz yani boru değil :))
Soyleyen yapar bananeki bunu bana diyorsun bana. Tam bir aydir canimin çektiği yemeği yapmaya üşenen banaaa
Ben hep bi şeyler hissediyorum da sonra gocurtu da hissediyorum karnımda yani ya açlıktan ya gazdan :/ konuşuyorum elimi koyuyorum belki anneciğe bi tekmecik atar diyorum ama ahh anası kılıkli üşengeç öyle yatiyo uyuyo sanirimbende sanki içimde örümcek yürüyor gibi br his.ufak seğirmeler oluyor
Amin cumlemizin.Bende aynisiyim canimhadi insallah Allah gönlüne gore verir kızdır
Atarlı giderli demek istedim atara gelsen bana şişko mu demek istedin?
Valla öyle aslında hiç düşünmüyorum bir şey ama ayıp mu olur ki zaten gelen 4-5i geçmez herhalde
İşte bu yüzden insanınJellyfish_ gibi arkadaşı olmalı Dünyaya iş olacağını bilse gelmeyecekmiş ama yemek için dağları delip çölleri aşar
En yakın forumda yapan bir yer var o da bu saatte açık olmuyorYoksa 50 defa göndermiştim eşimi
Aaa hiç üşenmem bilmiyosam da internetten bakar yapardım valla hahahaha yemeksepetine bak kız
Atarlı giderli demek istedim atara geloyle bi dedinki simdi topigi terkedesim var o derece :)
Ben de senin gibi ailelerden uzak bi şehirdeyim. .. burda arkadaşımın ablası var hamile hastane için çikolata magnet ve culdan yapılan küçük lavantali keselerin hazırlıyor hastane ve eve gelenler için. Ben de düşünüyorum şu küçük kolonya şişeleri minik sabunlar magnet falan ama en fazla 20ser adet yaparım :) tatilde de memlekete giderken en yakınları götürürüm olur biter diyorumBizde hastaneye kimse gelmez kimsemiz yok burdaeve de iki uc komşu gelir gelirse ben kurabiyeyi dogumgunlerinde yapmistim bu sefer cikolata dusunuyirum anneme gittigimde mersine gotururum diye ozaman gelen gidende cok olur hem bayatlamaz kurabiye gibi bu dedigin site guzelse ordan yaptirabilirim
Bana da en yakın yapan yer benimİşte bu yüzden insanınJellyfish_ gibi arkadaşı olmalı Dünyaya iş olacağını bilse gelmeyecekmiş ama yemek için dağları delip çölleri aşar
En yakın forumda yapan bir yer var o da bu saatte açık olmuyorYoksa 50 defa göndermiştim eşimi
kalkmamakla atarın giderin ne alakası var havaaaaaaaar komşular havaaaar!DraconianX aha şişkoluğumla ünlendim god damn it!
Hayırdır kime yapıyor oyle yemekelri. Kocasına felansa aile saatini bozmaktan dava açarlar sana bakyesil33 yemekleri tuzsuz yap acı yap bisey yap sevdikleri gibi olmasın bi laf ederse de tadına bakamyrmki pisirirken cok rahatsz oluyrm dersin :) hayal ettikce deliriyorum galiba ben sen bana uyma suan bunaldikca firsat buldukca yaz destek veririz burdan
Duydum ki ben. Niye ki, Göbek yağların mi acır hizli sallanmaktanOna söyle yavaş sallasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?