2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Oyle tabii de bulantı ve kusmalar çok yipratiyor kg vermeye çok takilmiyorum.
66 kiloydum ben de şimdi 60
Tabi onlar olmasa güzel olur ben ilk zamanlar yaşadım kusmadim ama hep bulantı ve baş dönmesi oldu şükür geçti geçecek mj yoksa böyle kalacak miyim ömür boyu diye düşünüyordum ama geçti şükür umarım seninki de en kisa zaman da geçer :)

Yeter bugünlük haydi herkes yatağa uykum geldi benim Jellyfish_ sen de çıkıyorsun benim olmadığım yerde durmanı istemiyorum !

Kocam karışmıyo bana böyle Ay öyle uykum var kiiiiii gözlerim yanıyor. Ama gel gör ki işim var bilgisayarda. Git hadi sen benim yerime de uyu. İyi geceleeeeerrrrrrrrrr

Kocam karışmıyo bana böyle Ay öyle uykum var kiiiiii gözlerim yanıyor. Ama gel gör ki işim var bilgisayarda. Git hadi sen benim yerime de uyu. İyi geceleeeeerrrrrrrrrr

Tamam çok geçe kalma insanbuL ile de çok takılma !
İyi geceler herkese, erken uyursanız bebişinizi görürsünüz rüyanızda ^^

Canım biseyler istiyo ama ne bilmiyorum tatlımı tuzlumu onu da bilemedim ama evde olmayan bisey istiyorum orası kesin Acaba kocamın rahatını mı bozasım var benim

Valla bizim ailede büyükler yapıyo ama yapmayanların da bebeğin de bi sorun yok hangimize yaptılar sanki bence gereksiz de yaparsa da yapma diyemez

Demek ki yalniz degilmisim su pit konusunda demek ki ben henuz hissetmiyorum gec degildir degil mi?

Canim sagolsun @gvn1907 cevaplamis sanirim seninde aradigin cevap bu @Nurmuratkf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…