- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.401
Tabi onlar olmasa güzel olur ben ilk zamanlar yaşadım kusmadim ama hep bulantı ve baş dönmesi oldu şükür geçti geçecek mj yoksa böyle kalacak miyim ömür boyu diye düşünüyordum ama geçti şükür umarım seninki de en kisa zaman da geçer :)Oyle tabii de bulantı ve kusmalar çok yipratiyor kg vermeye çok takilmiyorum.
66 kiloydum ben de şimdi 60
Üşengeçliğini yüzüne vurmak istemiştim halbukikalkmamakla atarın giderin ne alakası var havaaaaaaaar komşular havaaaar!DraconianX aha şişkoluğumla ünlendim god damn it!
Yok kıız kaynanaya yapacakHayırdır kime yapıyor oyle yemekelri. Kocasına felansa aile saatini bozmaktan dava açarlar sana bak
Yeter bugünlük haydi herkes yatağa uykum geldi benimJellyfish_ sen de çıkıyorsun benim olmadığım yerde durmanı istemiyorum !
Aile saati nedir ya. Telefon bile beni kaale almıyor kendince yazıyorYok kıız kaynanaya yapacak
Kocam karışmıyo bana böyleAy öyle uykum var kiiiiii gözlerim yanıyor. Ama gel gör ki işim var bilgisayarda. Git hadi sen benim yerime de uyu. İyi geceleeeeerrrrrrrrrr
Sen bilmezsin onu. Her ailenin bi saati olur bizim köyde
Aaaa trip atma ama bende hamileyim kuzucuumm
Aaaa trip atma ama bende hamileyim kuzucuumm
Hahahahaaa algıma bak sen saati oldugunu farketmedim hic etsem yüzüne vururdum seninAile saati nedir ya. Telefon bile beni kaale almıyor kendince yazıyorsaadeti olacaktı o
Hıı kaynanaya ise sorun yok
Valla bizim ailede büyükler yapıyo ama yapmayanların da bebeğin de bi sorun yok hangimize yaptılar sanki bence gereksiz de yaparsa da yapma diyemezonu ben de önceki hamileliğimde duymuştum ama ben onların çıkarılmaması gerektiğini düşünüyorum. onlar sayesinde bebek sırtüstü dönmüyor bu da boğulma vs riskini azaltıyo bence. üstüne basa basa bence diyom çünkü annelik tecrübem 8+18 hafta sadece
Demek ki yalniz degilmisim su pit konusundaPopcorn patlaması gibi olan şey bağırsak hareketi zaten sonrasında pıt ediyor insanay ne pisliğim brz daha farklı cnm hissetme olayı bağırsak hareketleri azalıyor hissetme zamanına kdr zaten bide çoı derinden hafif tekme gibi oluyor ama elini koyunca durur çok anlık bişi bu sabah uykudan kaldırdı beni mesela :) ama sabah bş kere daha hissettim daha tık yok :) az kaldı net hissedersin yakında tatlım
Canim sagolsun @gvn1907 cevaplamis sanirim seninde aradigin cevap bu @NurmuratkfPopcorn patlaması gibi olan şey bağırsak hareketi zaten sonrasında pıt ediyor insanay ne pisliğim brz daha farklı cnm hissetme olayı bağırsak hareketleri azalıyor hissetme zamanına kdr zaten bide çoı derinden hafif tekme gibi oluyor ama elini koyunca durur çok anlık bişi bu sabah uykudan kaldırdı beni mesela :) ama sabah bş kere daha hissettim daha tık yok :) az kaldı net hissedersin yakında tatlım
Benimde ilk oldugundan bisey diyemedim kuzum damar atması gibi bisey hissettim bi kac kez ama bilemiyorum ne oldugunuDemek ki yalniz degilmisim su pit konusundademek ki ben henuz hissetmiyorum gec degildir degil mi?
Affetmem diyosunHahahahaaa algıma bak sen saati oldugunu farketmedim hic etsem yüzüne vururdum senin
Hemde hiç :)) istanbul vukuatım varken bunu nası kacırdm ben yaaAffetmem diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?