2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar burda okumuştum hamilelik ve 5 yaşa kadar bilgi veren bir kitap adından bahsediyordunuz neydi acaba bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim

Benimde ilk oldugundan bisey diyemedim kuzum damar atması gibi bisey hissettim bi kac kez ama bilemiyorum ne oldugunu
20.haftadan sonra anlicaz sanrm
İnsan ister istemez kendini dinliyor acaba hissediyor muyum diye ama demek ki bagirsak hareketiymis :/ dedigin gibi canim benim 20.haftadan sonra anlicaz bakalim

Aynennnn hep böyle kalacakmis gibi hissediyor insan
Sabırsızlıkla bekliyorumm çok teşekkürler

Kızla kusura bakmayın annemlerdeyim yazamadim moralim çok bozuk iki gündür ağlıyorum uyumuyorum mahvoldum burdaki doktor çocuğun kafasında sıvı birikmesi var biraz fazla dedi 14 mm dedi yaniliyorda olabilirim ben öyle benzettim falan dedi kahroldum dibe konuya gelince paşam 2 gün öne bile geçmiş gerildi haftasi 4 gün kadar 183 gr 19 cm olmuş bütün ölçümleri 17 hafta ile uyumlu kalp atisi midesi böbrekleri herşeyi çok iyi ama kafasındaki sıvı için perintaloga git dedi arkadaşının özel muayenesinin numarasını verdi edirnede imiş pazar akşamı kendi doktoruma gidicem yine aynı şeyi derse kanuni arastirmaya gidicem bu doktor burdaki herkese buna benzer şeyler söylemiş herkes öyle söyledi inanma falan dedi ama ben bitmiş durumdayim ekmek su uyku hiçbirşey gözüm gormuyo oğlum için ayakta duruyorum evet oğlum dedim bir paşam olacağını öğrendim @jindam tahmininde yanilmadi %100 erkek pipisini gördük bacaklarını epey açmıştı ama bütün heveslerim kursagimda kaldı bu zor zamanlarimda desteginize ihtiyacım var teyzeleri

Ben sonradan cogunun duzeliyo diye duydum. Insallah istedigin gibi normal dogum olur canim. Her sey nasip kismet sen oluruna birak Allah bilir hakkimizda hayirli olani. Saglikli olsun da sezeryan veya normal fark etmez.

Canim hamileyken maalesef doktorlar yok surasinda bu var, yok burasinda bu var diyorlar. Yarin bugun dogdugunda niye soylemediniz diye mecbur soyluyolar. Ilk cocugumda kac ay boyunca oyle soylediler ama doguma yakin buyuk ihtimal gidiyor dediler gercekten de gitti duzeldi. Hic bir problem yok hatta fazla zeki ama cok yaramaz. Bence moralini hic bozma. Icini ferah tut.

İnsan ister istemez kendini dinliyor acaba hissediyor muyum diye ama demek sak hareketiymis :/ dedigin gibi canim benim 20.haftadan sonra anlicaz bakalim
Kizlar hadi sizin ilk gebeliginiz benim 3 uncu gunumde sizden ilerde lakin ben bile hala hissediyorum diyemedim cok canim sıkılıyor bu duruma oglumda bu haftada net dissediyordum diye hatirliyorum ama bilmiyorum ya pazartesi gittim doktora usg de hareket lerini gordum rahatladim bikac gu sonra yine basladi tedirginlik neyse beklemekten baska care yok carsamba da devlete gidecegim bakalim ...

Kendi doktoruna gidene kadar içini ferah tut, stres yapma lütfen. Hem emin değilmiş hem adı cıkmıs doktormus bu konularda stres yapma sakın dur bakalım bişeyciği yoktur paşanın

Avcunun içi gidiklaniyor gibi oluyor canım yani bana öyle geldi

17. haftadayım ve hala yüz üstü yatabiliyorum ve yatıyorum ben. Ahhh ahhhh... Hadi iyi geceler.

Cinsiyeti belli mi peki? Genelde kizlar neredeyse 5.ayda hissediliyormus bilmiyorum ne kadar dogru ama :/ sıkma canini cok sukur hareketlerini gormussun demek ki daha zamani var hissetmenin heralde,biliyorum insanin akli surekli orada oluyor hic kolay degil

Canım lütfen oğlun için olumsuz düşünmemeye üzülmemeye çalış .biliyorum çok zor ama lütfen bunu yapmaya çalış ve bol bol dua et.kendi Dr Una da git perinotoloğa da git içini rahatlat bak Gör Bebeğin sağlıklı Allah'ın izniyle.bende benzer Duyguları yaşadım Dünyamız Başımıza yıkıldı ama sonu hayır oldu.senin ki de öyle olacak inşallah kalbini ferah tut

Canım benim dualarım seninle ve oglusunla.insallah kotu bisey yoktur insallaahh. Hem benzettim ne demek ya oyledir yada degildir adamın teshisi bile teshis degil. Kesin bisey ögrenmeden kendinide oglusunuda huzursuz etme.insallah guzel haberlerle gelceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…