2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ay inşallah hiç bir şeyi yoktur. Üzülme canım benim paşan için dimdik kal.. bol bol dua et emi.. Allah yardımcın olsun.. Biz güzel haberlerini bekliyoruz

Iyi geceler kızlar pinar39 cnm çok geçmiş olsun ama gerçekten hemen inanma ben neler duydum daha öncede yazdım Kuzenimi doğuma alırken kontrol etmişler bu çocuğun bi bacağımın kısa down sendromlu demişler ama bebeği sapasağlam 2 yaşında şu An düşün kocaman bebek yani içini ferah tut ne gelirse allahtan bişeycik çıkmaz inş

çok geçmiş olsun cnm...umarım dr yanılmıştır.allah güzelliklerle karşılaştırsın

canım hayırdır neyin var geçmiş olsun??
insanbuL Gebelikten kaynaklı sağ böbrekte büyüme, tıkanma olmuş iki kiloluk serum iğne ve ilaç yedim. Ertesi gün 38 dereceyle tekrar gittim kanda iltihaplanma oluşmuş farenjitim bayaa kötü olmuş 6 iğne yedim ama hala atamadım hastalığı üst üste geldi hepsi kuzum dikkat edin gribe bizler çok tehlike altındayız. Çok şükür bebiş iyi tüm bunlara rağmen :) 22 cm 280 gram

Kiz canim kismetse ya biseyler hissediyorum aslinda bu hafta ama bagirsaklarda oyle hareketliki tamam bu bebekti diyip emin olamadim bikac haftaya anlasilir insallah

pinar39 canim sakin oyle kendini yok yere hirpalama ben bunlari cok duydum bicok arkadasimin gebeliginde beyinde sivi kist bu haftalarda oyle gibi zannedildigi de cok oluyor gercekten olupta 30 lu haftalardan sonra kayboldugu inan bana bunu laf olsun diye sana moral olsu diye yazmiyorum gercekten cok sahit oldum 15 gun zeynep kamilde yatis maceram vargecmiste orada ne vakalara sahitlik ettim senyuregini ferah tut acil once kendi doktoruna sonra iyi bir perinatolaga git istanbuldaysan mecidiyekoyde receh has i siddetle ta siye ederim biraz pahali iki yil once 400du simdi 500 falandir ama adam bir numara istersen tel nosunu verebilirimrandevu almakta biraz zor cok dolu oluyo

Canım gözünaydın cinsiyeti öğrenmişsin ama sıkma canını daha bak 1 doktorun dediği bi şey bu bi kaç doktora daha git bakalım onlar ne söyleyecek sana ben inanıyorum ki bebeğin sağlıklı

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin kuzunada maşallah çok güzel kilosu ve boyu

Canım çok geçmiş olsun bence doktor para peşinde hemen arkadaşının numarasını vermesinden belli bence paşan iyi sıkma canını yarın akşam güzel haberlerle don canım paşanı da üzme annesi

:) sagol P papatya380150 ovulasyonu degerlendirdik artik beklemedeyiz. Insallah 13-14 subat gibi adet olmam. Haber veririm canim. Sizin bebisler nasil? :)

son kontrolüm 3 hafta önceydi. 1 haftasonra doktora gidecem ve zaman geçtikçe her zamanki gibi korkuyorum :) bebeğim iyi mi, yeteri kadar büyüdü mü vs vs :)
benim kontrol 13ünde, senin de adet. ikimiz de güzel haberler alalım inşallah

Ben de asiri derecede kansizlik cikti bugun ciger yemeyi dusunuyorum daha once de yedim dr soylemedigi surece bir sorun olacagini sanmiyorum

günaydın kızlar. morelim çok bozuk dün doktora gittim beynınde koroid pleksus kisti çıktı karşılıklı 2 tane. doktor genelde geçiyor farklı anamoli yoksa problem olmaz ama etaylıyı mutlaka yaptır dedi. başka problem yoksa kayboluyormuş ama internette araştırdım çok morelim bozuldu varmı boyle şeyler yaşayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…