- 15 Kasım 2015
- 252
- 292
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.441
Ay inşallah hiç bir şeyi yoktur. Üzülme canım benim paşan için dimdik kal.. bol bol dua et emi.. Allah yardımcın olsun.. Biz güzel haberlerini bekliyoruzKızla kusura bakmayın annemlerdeyim yazamadim moralim çok bozuk iki gündür ağlıyorum uyumuyorum mahvoldum burdaki doktor çocuğun kafasında sıvı birikmesi var biraz fazla dedi 14 mm dedi yaniliyorda olabilirim ben öyle benzettim falan dedi kahroldum dibe konuya gelince paşam 2 gün öne bile geçmiş gerildi haftasi 4 gün kadar 183 gr 19 cm olmuş bütün ölçümleri 17 hafta ile uyumlu kalp atisi midesi böbrekleri herşeyi çok iyi ama kafasındaki sıvı için perintaloga git dedi arkadaşının özel muayenesinin numarasını verdi edirnede imiş pazar akşamı kendi doktoruma gidicem yine aynı şeyi derse kanuni arastirmaya gidicem bu doktor burdaki herkese buna benzer şeyler söylemiş herkes öyle söyledi inanma falan dedi ama ben bitmiş durumdayim ekmek su uyku hiçbirşey gözüm gormuyo oğlum için ayakta duruyorum evet oğlum dedim bir paşam olacağını öğrendiminteriorarchitect tahmininde yanilmadi %100 erkek pipisini gördük bacaklarını epey açmıştı ama bütün heveslerim kursagimda kaldı bu zor zamanlarimda desteginize ihtiyacım var teyzeleri
bursaOrası neresi hemen açık adres ver uçuyorum pir pir
çok geçmiş olsun cnm...umarım dr yanılmıştır.allah güzelliklerle karşılaştırsınKızla kusura bakmayın annemlerdeyim yazamadim moralim çok bozuk iki gündür ağlıyorum uyumuyorum mahvoldum burdaki doktor çocuğun kafasında sıvı birikmesi var biraz fazla dedi 14 mm dedi yaniliyorda olabilirim ben öyle benzettim falan dedi kahroldum dibe konuya gelince paşam 2 gün öne bile geçmiş gerildi haftasi 4 gün kadar 183 gr 19 cm olmuş bütün ölçümleri 17 hafta ile uyumlu kalp atisi midesi böbrekleri herşeyi çok iyi ama kafasındaki sıvı için perintaloga git dedi arkadaşının özel muayenesinin numarasını verdi edirnede imiş pazar akşamı kendi doktoruma gidicem yine aynı şeyi derse kanuni arastirmaya gidicem bu doktor burdaki herkese buna benzer şeyler söylemiş herkes öyle söyledi inanma falan dedi ama ben bitmiş durumdayim ekmek su uyku hiçbirşey gözüm gormuyo oğlum için ayakta duruyorum evet oğlum dedim bir paşam olacağını öğrendiminteriorarchitect tahmininde yanilmadi %100 erkek pipisini gördük bacaklarını epey açmıştı ama bütün heveslerim kursagimda kaldı bu zor zamanlarimda desteginize ihtiyacım var teyzeleri
canım hayırdır neyin var geçmiş olsun??
Kiz canim kismetse ya biseyler hissediyorum aslinda bu hafta ama bagirsaklarda oyle hareketliki tamam bu bebekti diyip emin olamadim bikac haftaya anlasilir insallahCinsiyeti belli mi peki? Genelde kizlar neredeyse 5.ayda hissediliyormus bilmiyorum ne kadar dogru ama :/ sıkma canini cok sukur hareketlerini gormussun demek ki daha zamani var hissetmenin heralde,biliyorum insanin akli surekli orada oluyor hic kolay degil
Canım gözünaydın cinsiyeti öğrenmişsin ama sıkma canını daha bak 1 doktorun dediği bi şey bu bi kaç doktora daha git bakalım onlar ne söyleyecek sana ben inanıyorum ki bebeğin sağlıklıKızla kusura bakmayın annemlerdeyim yazamadim moralim çok bozuk iki gündür ağlıyorum uyumuyorum mahvoldum burdaki doktor çocuğun kafasında sıvı birikmesi var biraz fazla dedi 14 mm dedi yaniliyorda olabilirim ben öyle benzettim falan dedi kahroldum dibe konuya gelince paşam 2 gün öne bile geçmiş gerildi haftasi 4 gün kadar 183 gr 19 cm olmuş bütün ölçümleri 17 hafta ile uyumlu kalp atisi midesi böbrekleri herşeyi çok iyi ama kafasındaki sıvı için perintaloga git dedi arkadaşının özel muayenesinin numarasını verdi edirnede imiş pazar akşamı kendi doktoruma gidicem yine aynı şeyi derse kanuni arastirmaya gidicem bu doktor burdaki herkese buna benzer şeyler söylemiş herkes öyle söyledi inanma falan dedi ama ben bitmiş durumdayim ekmek su uyku hiçbirşey gözüm gormuyo oğlum için ayakta duruyorum evet oğlum dedim bir paşam olacağını öğrendiminteriorarchitect tahmininde yanilmadi %100 erkek pipisini gördük bacaklarını epey açmıştı ama bütün heveslerim kursagimda kaldı bu zor zamanlarimda desteginize ihtiyacım var teyzeleri
Tamamdır o iş bende
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin kuzunada maşallah çok güzel kilosu ve boyuinsanbuL Gebelikten kaynaklı sağ böbrekte büyüme, tıkanma olmuş iki kiloluk serum iğne ve ilaç yedim. Ertesi gün 38 dereceyle tekrar gittim kanda iltihaplanma oluşmuş farenjitim bayaa kötü olmuş 6 iğne yedim ama hala atamadım hastalığı üst üste geldi hepsi kuzum dikkat edin gribe bizler çok tehlike altındayız. Çok şükür bebiş iyi tüm bunlara rağmen :) 22 cm 280 gram
Canım çok geçmiş olsun bence doktor para peşinde hemen arkadaşının numarasını vermesinden belli bence paşan iyi sıkma canını yarın akşam güzel haberlerle don canım paşanı da üzme annesiKızla kusura bakmayın annemlerdeyim yazamadim moralim çok bozuk iki gündür ağlıyorum uyumuyorum mahvoldum burdaki doktor çocuğun kafasında sıvı birikmesi var biraz fazla dedi 14 mm dedi yaniliyorda olabilirim ben öyle benzettim falan dedi kahroldum dibe konuya gelince paşam 2 gün öne bile geçmiş gerildi haftasi 4 gün kadar 183 gr 19 cm olmuş bütün ölçümleri 17 hafta ile uyumlu kalp atisi midesi böbrekleri herşeyi çok iyi ama kafasındaki sıvı için perintaloga git dedi arkadaşının özel muayenesinin numarasını verdi edirnede imiş pazar akşamı kendi doktoruma gidicem yine aynı şeyi derse kanuni arastirmaya gidicem bu doktor burdaki herkese buna benzer şeyler söylemiş herkes öyle söyledi inanma falan dedi ama ben bitmiş durumdayim ekmek su uyku hiçbirşey gözüm gormuyo oğlum için ayakta duruyorum evet oğlum dedim bir paşam olacağını öğrendiminteriorarchitect tahmininde yanilmadi %100 erkek pipisini gördük bacaklarını epey açmıştı ama bütün heveslerim kursagimda kaldı bu zor zamanlarimda desteginize ihtiyacım var teyzeleri
Canım ciğerde a vitamini var ya o çok fazla tüketildiğinde bebekte toksik zehirlenme yaratabiliyormuş ama çok canımız çekerse az tüketilêbilir :)Neden ciğer yasak mış hiç duymadım da
:) sagol P papatya380150 ovulasyonu degerlendirdik artik beklemedeyiz. Insallah 13-14 subat gibi adet olmam. Haber veririm canim. Sizin bebisler nasil? :)
Hmm peki zaten çok sevmem de Protein olsun die yiyodmCanım ciğerde a vitamini var ya o çok fazla tüketildiğinde bebekte toksik zehirlenme yaratabiliyormuş ama çok canımız çekerse az tüketilêbilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?