2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım sıkma canını inşallah birseyi yoktur ve doktorun dediği gibi geçer bir daha ki kontrolde hiçbirşeyi kalmaz canım Rabbim yardımcınız olsun gönlüne ferahlık versin

Günaydın arkadaşlarım bebeğimin tekmeleriyle yeni bir gün ben açken daha çok oynadığını farkettim nedense artık babası işe giderken uyandım yine oynuyo  Darısı sizlerin başına

Sallanio aslında ama ben sallamam sabitlicem neyse bi gidip elliyip bakiyim.bostanci e bebekte vardır sanırım tüm modeller büyük mağaza orası sanirim
Canim ikea da var buna benzer bi beşik. Ben onu cok begenmistim saglamdi hemde. Fiyati da e bebekden daha uygun. Ben park yatak almayi dusunuyorum ama akilmda kaldi onda.

Cnm onu normal ultrasonda mı gördü nasıl görmüş tiya bende bi çok kusurun doğuma kadar düzeldiğini duydum inş allahın izniyle düzelir

Canım sıkma canını inşallah birseyi yoktur ve doktorun dediği gibi geçer bir daha ki kontrolde hiçbirşeyi kalmaz canım Rabbim yardımcınız olsun gönlüne ferahlık versin

hemen değil canım ilerki zamanlarda geçiyormuş 24 26 haftalık nasıl beklerim kaybolmasını içime bir öküz oturduki sorma. ama kızım çok esnek ay ben böyle bbek hiç görmedin nasıl esnek bir kızınız olacak dedi

Demek ki yalniz degilmisim su pit konusunda demek ki ben henuz hissetmiyorum gec degildir degil mi?
Herkes her bebek bir olmuyor cnm zaten doktorlar da 18 20 de hissedersiniz diyor genelde bnm 3. Olması net anlamama sebep oluyor belki hissediyorsundurda ilk anneliğin anlamıyor olabilirsin az daha sabret zaten gece bile tepiş tepiş uyutmuycak :)

Kakao yağı kullanan ya da önceki hayatında kakao yağı olan var mı aranızda ?
P.S. En az 3 aylık deneyimi olanlar yazsın lütfen.
Canim ben ilk hamileligimde de the body shop un kakao lu kremini kullandim. Bu bebisimde de onu kullaniyorum. Cok sukur hic catlagim yok. Tavsiye ederim...

Ah aşkım bnm ya bak ben seni rahatlatacak şeyi biliyorum arkadaşımın oğluna bir değil 5-6 dr aynı şeyi dedi hemde sanırım bu haftalarda idi o inat etti doğurucam diye nitekim doğurdu da çok sağlıklı bir oğlu var 2 yaşında şuan. Olmayada bilir ne demek ya manyak bu doktorlar bi anneye bu nasıl bu şekilde söylenir cnm ben riskli gebelik geçirdim belki bilirsin bebeğim doğmadı da ama ben çok iyi doktorlara gittim beni en son çapa ya prenatal bölüme yolladılar orası çok iyi kanuniyi de söylemişlerdi ama orası iyi diye duydum gittim çok iyi kadrosu var orayı öneririm bence hiçbir sorun yok ya daha organları yeni yeni oluşur bu bebeklerin doğuma kdr sürer bitmez oluşum hiçbir zaman böyle bişi demesi normal dğl bide çok kişi snaa söylemiş orda yerinde olsam farklı bir dr bgn çıkar giderim hemen sonra perinatologa üzülme stres olma durduk yere bebişine zarar verirsin

Ayy ben safım sanırım hala anlamadım ama neyse
Kız jindam a ddm ki kocasından dolayı doğur bebeği ciğerci kedisi gibi dolaşır peşinde ddm kocası için anla özel hayat açısından ddm jindam da zor bulur ciğeri dedi mesele bu tatlım bir başka arkadaşta ciğer yasak değilmi gebelikte diyerek diğer ciğerden bahsetmiş oda esprisine öyle dedi durum bu tatlım anladııııınnn

Allah yardımcın olsun zor tabi ama iyi olck die düşün El Şafi ismini tesbih et bence bende dua etcm sana inş tez zamanda geçer çok tatlı bi kız olck annesi o

amin inşallah canım allah razı olsun. hepimiz sağlıcakla kavuşuruz inşallah bebeğimize

Canim hayır olsun. Kötü dusunme. Icini ferah tut. Birseycikler olmaz Allahin izniyle...

gvnnn agrilarim vardi hic acmadim bilgisayari, tekim ya bir de oglan ile. hani bisi olursa doktora derdimi de anlatamam diye stabil kaldim butun gun, anca actim bilgisayari.
Geçmiş olsun ya bebek buyuyor rahim kasılmaları başlıyor sanırım dkkt et aman yat dinlen cnm öpüldün

Anladım cnm ama arada kaçırmışım sohbet direk atlyrz yasak bişey duyunca hamilelik sendromu diyoruz sanırım buna bi daha yorduk seni k b teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…