- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.481
Öteki ciğer yasak ama ben arada yiyorum kuzu ciğeri hoşuma gidiyor :)hamilelikte herşey yasak zaten bazen torpil geçiyorum kendimeAnladım cnm ama arada kaçırmışım sohbet direk atlyrz yasak bişey duyunca hamilelik sendromu diyoruz sanırım buna bi daha yorduk seni k b teşekkür ederiz
Ofs detaylı haftaları yaklaştıkça insan geriliyor cnm nolur başka doktora git her doktorun bilgisi birbirinden farklıdır ben çoookkk kişiden duyuyorum böyle dendi şöyle dendi diye ama sorun çıkmıyor detaylın ne zamandı Zeynep kamilden alacaktın sen alabildin mi erken almaya çalış git bir an önce bide farklı doktora görün bu ara kendi doktorun mu ddi bunu başka doktor mugünaydın kızlar. morelim çok bozuk dün doktora gittim beynınde koroid pleksus kisti çıktı karşılıklı 2 tane. doktor genelde geçiyor farklı anamoli yoksa problem olmaz ama etaylıyı mutlaka yaptır dedi. başka problem yoksa kayboluyormuş ama internette araştırdım çok morelim bozuldu varmı boyle şeyler yaşayan
Valla bende yiyorm o kadar dikkat edemem kola cips canım isterse Salam bişey olmaz annem ye kızım diyoÖteki ciğer yasak ama ben arada yiyorum kuzu ciğeri hoşuma gidiyor :)hamilelikte herşey yasak zaten bazen torpil geçiyorum kendime
DünO başka ciğer nu başka ciğeray sabah sabah koptum
Ofs detaylı haftaları yaklaştıkça insan geriliyor cnm nolur başka doktora git her doktorun bilgisi birbirinden farklıdır ben çoookkk kişiden duyuyorum böyle dendi şöyle dendi diye ama sorun çıkmıyor detaylın ne zamandı Zeynep kamilden alacaktın sen alabildin mi erken almaya çalış git bir an önce bide farklı doktora görün bu ara kendi doktorun mu ddi bunu başka doktor mu
Tülay abla detaylı haftaları yaklaştıkça korkuyorum herkes bişeyle gelmiş bgn baksana bende bebeğimi kaybettiğim için hep ona yoruyorum içim kararıyor inan korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktanCanim hayır olsun. Kötü dusunme. Icini ferah tut. Birseycikler olmaz Allahin izniyle...
Kola haftada 1 popcorn ile içerim valla o kdr dan bişi olmaz salam sosis onlarıda arada yiyorum bencede canının çektiği yenmeli insan yatamıyor valla yemeden :)Valla bende yiyorm o kadar dikkat edemem kola cips canım isterse Salam bişey olmaz annem ye kızım diyo
11 günün varmış rabbim sabır versin kuzum zor sureç seni en iyi anlayacaklardan biride bnm detaylıda net oluyor herşey Bi başka doktora da görün bu arada iyi biyere git devlet anlamıyor çok doktorun da dediği gibi raporunu götür iyice baksınlarKendi doktorum dedi canım devamlı gittiğim ultrasonla ölçtü elime çıktı verdi detaylıya gittiğinde göster daha dikkatli baksınlar dedi. zeynepkamilden aldım şükür 17 şubatta bekleki gelsin o detaylıdan sonra kendi çalıştığım hastanedede güvendiim bi doç. var ona gidim diyorum of ne stresli sıkıntılı çok paniğim elim ayağım dolandı bişey yapmam lazımda boş oturuyor gibiyim rahatsızım
11 günün varmış rabbim sabır versin kuzum zor sureç seni en iyi anlayacaklardan biride bnm detaylıda net oluyor herşey Bi başka doktora da görün bu arada iyi biyere git devlet anlamıyor çok doktorun da dediği gibi raporunu götür iyice baksınlar
Ya kuzum yaşında ne var ben 24 yaşında yaşadım riskli gebeliği çok ufaktımda yani 31 bişi değil insanlar 40 da doğuruyor snn derdinin devası detaylıda o herşeyi sana söyler ama Zeynep kamil iyimi bu konuda bilmiyorum ben şişli osmanbeyde osman Özyurt a gittim diğer 2 bebekte olmadı başka yere yönlendirme yapalım sni iyiyse orası bilmem ama araştırma gerçiöyle yapıcam canım yaşta 31 oluyor nisanda yaş tehlikeside varmış ay amnıyosentez falan yazıyor internetten
Kendi doktorum dedi canım devamlı gittiğim ultrasonla ölçtü elime çıktı verdi detaylıya gittiğinde göster daha dikkatli baksınlar dedi. zeynepkamilden aldım şükür 17 şubatta bekleki gelsin o detaylıdan sonra kendi çalıştığım hastanedede güvendiim bi doç. var ona gidim diyorum of ne stresli sıkıntılı çok paniğim elim ayağım dolandı bişey yapmam lazımda boş oturuyor gibiyim rahatsızım
Canim Allah in izni ile biseycik olmayacak guzel dusun guzel olsun insallahAllah neyi nasip ederse onu yasiyoruz Rabbin insallah hayirla saglikla yavrularimizi kucaklamayi nasip ederOfs detaylı haftaları yaklaştıkça insan geriliyor cnm nolur başka doktora git her doktorun bilgisi birbirinden farklıdır ben çoookkk kişiden duyuyorum böyle dendi şöyle dendi diye ama sorun çıkmıyor detaylın ne zamandı Zeynep kamilden alacaktın sen alabildin mi erken almaya çalış git bir an önce bide farklı doktora görün bu ara kendi doktorun mu ddi bunu başka doktor mu
Ben park yatak sewmiorum maalesef bunlar daha kullanışlı gelio banada bende bugün gdip bakicam fikirlerimi yazarimCanim ikea da var buna benzer bi beşik. Ben onu cok begenmistim saglamdi hemde. Fiyati da e bebekden daha uygun. Ben park yatak almayi dusunuyorum ama akilmda kaldi onda.
Ya kuzum yaşında ne var ben 24 yaşında yaşadım riskli gebeliği çok ufaktımda yani 31 bişi değil insanlar 40 da doğuruyor snn derdinin devası detaylıda o herşeyi sana söyler ama Zeynep kamil iyimi bu konuda bilmiyorum ben şişli osmanbeyde osman Özyurt a gittim diğer 2 bebekte olmadı başka yere yönlendirme yapalım sni iyiyse orası bilmem ama araştırma gerçi
Canim Allah in izni ile biseycik olmayacak guzel dusun guzel olsun insallahAllah neyi nasip ederse onu yasiyoruz Rabbin insallah hayirla saglikla yavrularimizi kucaklamayi nasip eder
Teşekkür ederim benim bazen küçük bi tıklama oluyo gibi ama sonrası ya açıkça ya gazAvcunun içi gidiklaniyor gibi oluyor canım yani bana öyle geldi
Ben de yatıyorum yani çikolata yiyip yüz üstü yatınca hissedilir yazmislar çikolata yemedim bi dakka yatayim dedim hiçbi şey olmadı döndüm ben de17. haftadayım ve hala yüz üstü yatabiliyorum ve yatıyorum ben. Ahhh ahhhh... Hadi iyi geceler.
Canim nolur icini rahat tut inan bu bitcoook gebekikte gorunuyor % 90 da kayboluyor bikac srkadasim komsumun kizi ayni seyi yasadilar son haftalar hepsinin ki kayboldu hicbir sikinti yaratmadi benin oglaninda bobreklerde genislik vardi cok sukur sonrasan duzeldi bunlar cogunlukla duzeliyo huc takma kafanaKendi doktorum dedi canım devamlı gittiğim ultrasonla ölçtü elime çıktı verdi detaylıya gittiğinde göster daha dikkatli baksınlar dedi. zeynepkamilden aldım şükür 17 şubatta bekleki gelsin o detaylıdan sonra kendi çalıştığım hastanedede güvendiim bi doç. var ona gidim diyorum of ne stresli sıkıntılı çok paniğim elim ayağım dolandı bişey yapmam lazımda boş oturuyor gibiyim rahatsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?