2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Anladım cnm ama arada kaçırmışım sohbet direk atlyrz yasak bişey duyunca hamilelik sendromu diyoruz sanırım buna bi daha yorduk seni k b teşekkür ederiz
Öteki ciğer yasak ama ben arada yiyorum kuzu ciğeri hoşuma gidiyor :)hamilelikte herşey yasak zaten bazen torpil geçiyorum kendime

Ofs detaylı haftaları yaklaştıkça insan geriliyor cnm nolur başka doktora git her doktorun bilgisi birbirinden farklıdır ben çoookkk kişiden duyuyorum böyle dendi şöyle dendi diye ama sorun çıkmıyor detaylın ne zamandı Zeynep kamilden alacaktın sen alabildin mi erken almaya çalış git bir an önce bide farklı doktora görün bu ara kendi doktorun mu ddi bunu başka doktor mu

Kendi doktorum dedi canım devamlı gittiğim ultrasonla ölçtü elime çıktı verdi detaylıya gittiğinde göster daha dikkatli baksınlar dedi. zeynepkamilden aldım şükür 17 şubatta bekleki gelsin o detaylıdan sonra kendi çalıştığım hastanedede güvendiim bi doç. var ona gidim diyorum of ne stresli sıkıntılı çok paniğim elim ayağım dolandı bişey yapmam lazımda boş oturuyor gibiyim rahatsızım

Canim hayır olsun. Kötü dusunme. Icini ferah tut. Birseycikler olmaz Allahin izniyle...
Tülay abla detaylı haftaları yaklaştıkça korkuyorum herkes bişeyle gelmiş bgn baksana bende bebeğimi kaybettiğim için hep ona yoruyorum içim kararıyor inan korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan kalinkam yaşamam dimi bacım ya

11 günün varmış rabbim sabır versin kuzum zor sureç seni en iyi anlayacaklardan biride bnm detaylıda net oluyor herşey Bi başka doktora da görün bu arada iyi biyere git devlet anlamıyor çok doktorun da dediği gibi raporunu götür iyice baksınlar

öyle yapıcam canım yaşta 31 oluyor nisanda yaş tehlikeside varmış ay amnıyosentez falan yazıyor internetten

Canlarım bebeklerin olması kesesi kalp atışı derken cinsiyet telaşı başladı bir şeyi atladık burda hepimiz için önemli olan detaylı haftaları birçok kişi için geldi çattı. Herkesi bilmem ama ben hepiniz için çok heyecanlıyım gerginim de bu sabah iyi haberler almadık malesef rabbim bu zorlu sureci atlatmamızda hepimize yardımcı olsun sağlıklı bebiş haberleri ile gelelim inşallah tıp çok ileri kimse ben yaptırmam demesin herkes yaptırmalı bu 2li 3lu kombin testler gibi değil en gereklisi Allah yardımcımız olsun

öyle yapıcam canım yaşta 31 oluyor nisanda yaş tehlikeside varmış ay amnıyosentez falan yazıyor internetten
Ya kuzum yaşında ne var ben 24 yaşında yaşadım riskli gebeliği çok ufaktımda yani 31 bişi değil insanlar 40 da doğuruyor snn derdinin devası detaylıda o herşeyi sana söyler ama Zeynep kamil iyimi bu konuda bilmiyorum ben şişli osmanbeyde osman Özyurt a gittim diğer 2 bebekte olmadı başka yere yönlendirme yapalım sni iyiyse orası bilmem ama araştırma gerçi

Canim Allah in izni ile biseycik olmayacak guzel dusun guzel olsun insallahAllah neyi nasip ederse onu yasiyoruz Rabbin insallah hayirla saglikla yavrularimizi kucaklamayi nasip eder

Canim ikea da var buna benzer bi beşik. Ben onu cok begenmistim saglamdi hemde. Fiyati da e bebekden daha uygun. Ben park yatak almayi dusunuyorum ama akilmda kaldi onda.
Ben park yatak sewmiorum maalesef bunlar daha kullanışlı gelio banada bende bugün gdip bakicam fikirlerimi yazarim

canım Zeynep kamil devle ama burdaki en iyi hastanelerden biri bütün riskli gebelikleri hep zeymnep kamile gönderiyor özeller bile. ay ne bilim eger oda kem küm ederse mutlaka giderim ki kendi çalıştığım hastanedede bi doç. var onada gidicem

17. haftadayım ve hala yüz üstü yatabiliyorum ve yatıyorum ben. Ahhh ahhhh... Hadi iyi geceler.
Ben de yatıyorum yani çikolata yiyip yüz üstü yatınca hissedilir yazmislar çikolata yemedim bi dakka yatayim dedim hiçbi şey olmadı döndüm ben de normalde sırt üstü yatarım hep ama şimdi sola yatmaya alışmaya çalışıyorum bebek büyüdükçe sola Yatman iyi demişti doktor

Canim nolur icini rahat tut inan bu bitcoook gebekikte gorunuyor % 90 da kayboluyor bikac srkadasim komsumun kizi ayni seyi yasadilar son haftalar hepsinin ki kayboldu hicbir sikinti yaratmadi benin oglaninda bobreklerde genislik vardi cok sukur sonrasan duzeldi bunlar cogunlukla duzeliyo huc takma kafana
canim bu arada zeynep kamilden randevunu almissin gozunaydin nasil aldin kacta aradin hemen oldumu bende buhafta arayacagim insallah alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…