2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canim benim yaa inan aslinda bende ayni duygular icindeyim korkulardan kurtulamiyo insan banada doktor kanama alani var diyincr cok korktum ilk gebeligimdede ilk plasentasa kanama alani var dedilersonra o kanama alani olan bolgeler bebegi beslemedi inan doktor bebegin olcumlerini yaparken nasil gozlerimi dikiyorum gunu ile uyumlu gidiyo mu diye Allah yar ve yardimcimiz olsun insallah

Ay Amin aminn bu kez kucağıma almak istiyorum inan cinsiyet şu dakka hiç umrum değil bu kezde kayıp vermek istemiyorum bende aynıyım hep olçumlerde gözüm hareketleri nasıl falan eve gelip hep bir araştırma durumu Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

sabah 08:40 tı normal hiç açık olmaz şansıma açıktı yakaladım 15 gün sonrası ilk güne açık oluyor yakalayabilirsen yani bugun 6 sıysa 21 ine falan anca alabiliyorsun sık sık dene erken saatlerde hata gece 12 den sonra canın 19+7 haftalık olmama denk geliyor benımki

Canim burada yasananlari okuyunca hepimizin icini bir korku sariyor ki benim gecmisimde boyle birsey olmamasina ragmen bende korkuyorum. Senin bunlari bizden farkli hissetmen cok dogal. Allahim kimseye kotu seyler yasatmasin. Biraz kendi kendimizi terapi edecegiz. Iyi ve guzel seyler dusunmeye calisacagiz ve bebislerimiz icin dua edeceğiz. Canim Allah hepimizi meleklerimize sag salim kavustursun...

canım korkuttummu senıde herkes aynı değil korkma sakın allhım sağlıcaskla kucağımıza almayı nasip etsin

dün gece de aynı şekilde eşim de bende uyuyamadık.bi dua okutturalım kendimize en iyisi :)

Cnm şimdi gördüm yazdıklarını. Rabbim yardmcin olsun. Kaderimzde ne varsa onu yaşarız.sen umudunu kaybetme yine Allah tan. Doktorlar yaniliyo çoğu zamn. Blki imtihanndir. Buda senn sinaniyosundur. Bnmki temz çıktı çok şükür ikili. Üçlünün sonucu ckmadi henüz.mide bulntilarm olmadi bnm cok cok fazla sabahları oluyrdu sadece smdi bitti sayılır.

canım bir arkadaşıma da demişti o şekilde dr u.hatta o ikili üçli testleri yaptırmadım ondan başıma geldi diye çok ağlamıştı.daha sonra istanbulda çok iyi bir prof.a başladı takip için son haftalarında düzeldiğini gördüler.merak etme içini ferah tut, duanı et bol bol.Rabbim yardımcın olsun.

canım korkuttummu senıde herkes aynı değil korkma sakın allhım sağlıcaskla kucağımıza almayı nasip etsin
Cnm yoo senle ilgili değil ben bu bebeğin kararını alırken bile hep korktum hamile kaldım korku kayıptan sonra hep korku ile yaşıyorum sağlıkla doğacaklar Allah izin verirse bizde totişlerine totişlerine vurucaz onların

Bayanlar merhaba burayı yeni takip etmeye başladım ben çalışıyorum o yüzden çok vakit ayıramıyorum ama sizlere bir sorum olacak şuan 14 haftalık hamileyim 12. haftada gittiğimiz doktorumuz cinsiyet için önce çıkıntı yok gibi dedi sonra burada bişey var ama pipi için küçük dedi, bu kız demek mi oluyor tekrar 2 hafta sonra gideceğiz çok merak ediyorum.

Günaydin canlarim gununuz aydın olsun sağlıklı ve musmutlu bir hafta sonu diliyorum sukur gunumu atlatdim etrafı topla supur yıka kaldır derken hiç giremedim pinar39 canim gexmis olsun birkac doktora daha git hemen kendini yipratma bebeginide uzme dr. Herzaman yanilabilir umarim oyle bisey yoktur dua edicem sizin icin @aylinnalpr canım sanada geçmiş olsun nefes darlığı hamilelikte çok oluyor çarpıntı falan güzel düşün güzel olsun Dr.a gidicek misin sanırım güzel haberlerle don insalh

Ne güzel yazmissin canım hatim konusu ilgimi cekti ben de baslayayim insallah Allah razi olsun buarada sevabi da kaptin :)

Canım vesile olabildiysem ne mutlu bana. Inş sen de başlar ve tamamlarsın. Rabbim yavrularimizi Islam alemine, vatanına, milletine hayrı dokunacak insanlardan eylesin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…