- 8 Temmuz 2013
- 2.133
- 1.321
- 148
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.501
Canim benim yaa inan aslinda bende ayni duygular icindeyim korkulardan kurtulamiyo insan banada doktor kanama alani var diyincr cok korktum ilk gebeligimdede ilk plasentasa kanama alani var dedilersonra o kanama alani olan bolgeler bebegi beslemedi inan doktor bebegin olcumlerini yaparken nasil gozlerimi dikiyorum gunu ile uyumlu gidiyo mu diye Allah yar ve yardimcimiz olsun insallahCanlarım bebeklerin olması kesesi kalp atışı derken cinsiyet telaşı başladı bir şeyi atladık burda hepimiz için önemli olan detaylı haftaları birçok kişi için geldi çattı. Herkesi bilmem ama ben hepiniz için çok heyecanlıyım gerginim de bu sabah iyi haberler almadık malesef rabbim bu zorlu sureci atlatmamızda hepimize yardımcı olsun sağlıklı bebiş haberleri ile gelelim inşallah tıp çok ileri kimse ben yaptırmam demesin herkes yaptırmalı bu 2li 3lu kombin testler gibi değil en gereklisi Allah yardımcımız olsun
Evet canim....
Ay Amin aminn bu kez kucağıma almak istiyorum inan cinsiyet şu dakka hiç umrum değil bu kezde kayıp vermek istemiyorum bende aynıyım hep olçumlerde gözüm hareketleri nasıl falan eve gelip hep bir araştırma durumu Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahCanim benim yaa inan aslinda bende ayni duygular icindeyim korkulardan kurtulamiyo insan banada doktor kanama alani var diyincr cok korktum ilk gebeligimdede ilk plasentasa kanama alani var dedilersonra o kanama alani olan bolgeler bebegi beslemedi inan doktor bebegin olcumlerini yaparken nasil gozlerimi dikiyorum gunu ile uyumlu gidiyo mu diye Allah yar ve yardimcimiz olsun insallah
Canim nolur icini rahat tut inan bu bitcoook gebekikte gorunuyor % 90 da kayboluyor bikac srkadasim komsumun kizi ayni seyi yasadilar son haftalar hepsinin ki kayboldu hicbir sikinti yaratmadi benin oglaninda bobreklerde genislik vardi cok sukur sonrasan duzeldi bunlar cogunlukla duzeliyo huc takma kafana
canim bu arada zeynep kamilden randevunu almissin gozunaydin nasil aldin kacta aradin hemen oldumu bende buhafta arayacagim insallah alabilirim
Canim burada yasananlari okuyunca hepimizin icini bir korku sariyor ki benim gecmisimde boyle birsey olmamasina ragmen bende korkuyorum. Senin bunlari bizden farkli hissetmen cok dogal. Allahim kimseye kotu seyler yasatmasin. Biraz kendi kendimizi terapi edecegiz. Iyi ve guzel seyler dusunmeye calisacagiz ve bebislerimiz icin dua edeceğiz. Canim Allah hepimizi meleklerimize sag salim kavustursun...Tülay abla detaylı haftaları yaklaştıkça korkuyorum herkes bişeyle gelmiş bgn baksana bende bebeğimi kaybettiğim için hep ona yoruyorum içim kararıyor inan korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktankalinkam yaşamam dimi bacım ya
Ay Amin aminn bu kez kucağıma almak istiyorum inan cinsiyet şu dakka hiç umrum değil bu kezde kayıp vermek istemiyorum bende aynıyım hep olçumlerde gözüm hareketleri nasıl falan eve gelip hep bir araştırma durumu Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
dün gece de aynı şekilde eşim de bende uyuyamadık.bi dua okutturalım kendimize en iyisi :)Simdi nasılsın canm ? Bugun doktora gidicem ama ben nazara cok inanirm dun yeni bi kac sey almistm onlar geldi hemenn apartmandakiler kapilara cikti tuhaf bi yerde oturuyrm. Sonra kendime gelemedim gozumu acamadm uyumusum bogulack gibi hissedip uyandim sonrada sabahladm oyle dua okudum hep okudukca ferahladim sanki ama belki yanlis dusunuyorumdur kimsininde gunahini almayim simdi.
Kansizligim var 2gundur ilaci unutuyrm belkide ondan olmustr
Cnm şimdi gördüm yazdıklarını. Rabbim yardmcin olsun. Kaderimzde ne varsa onu yaşarız.sen umudunu kaybetme yine Allah tan. Doktorlar yaniliyo çoğu zamn. Blki imtihanndir. Buda senn sinaniyosundur. Bnmki temz çıktı çok şükür ikili. Üçlünün sonucu ckmadi henüz.mide bulntilarm olmadi bnm cok cok fazla sabahları oluyrdu sadece smdi bitti sayılır.Kıızlar ???
canım bir arkadaşıma da demişti o şekilde dr u.hatta o ikili üçli testleri yaptırmadım ondan başıma geldi diye çok ağlamıştı.daha sonra istanbulda çok iyi bir prof.a başladı takip için son haftalarında düzeldiğini gördüler.merak etme içini ferah tut, duanı et bol bol.Rabbim yardımcın olsun.Kızla kusura bakmayın annemlerdeyim yazamadim moralim çok bozuk iki gündür ağlıyorum uyumuyorum mahvoldum burdaki doktor çocuğun kafasında sıvı birikmesi var biraz fazla dedi 14 mm dedi yaniliyorda olabilirim ben öyle benzettim falan dedi kahroldum dibe konuya gelince paşam 2 gün öne bile geçmiş gerildi haftasi 4 gün kadar 183 gr 19 cm olmuş bütün ölçümleri 17 hafta ile uyumlu kalp atisi midesi böbrekleri herşeyi çok iyi ama kafasındaki sıvı için perintaloga git dedi arkadaşının özel muayenesinin numarasını verdi edirnede imiş pazar akşamı kendi doktoruma gidicem yine aynı şeyi derse kanuni arastirmaya gidicem bu doktor burdaki herkese buna benzer şeyler söylemiş herkes öyle söyledi inanma falan dedi ama ben bitmiş durumdayim ekmek su uyku hiçbirşey gözüm gormuyo oğlum için ayakta duruyorum evet oğlum dedim bir paşam olacağını öğrendiminteriorarchitect tahmininde yanilmadi %100 erkek pipisini gördük bacaklarını epey açmıştı ama bütün heveslerim kursagimda kaldı bu zor zamanlarimda desteginize ihtiyacım var teyzeleri
Cnm yoo senle ilgili değil ben bu bebeğin kararını alırken bile hep korktum hamile kaldım korku kayıptan sonra hep korku ile yaşıyorum sağlıkla doğacaklar Allah izin verirse bizde totişlerine totişlerine vurucaz onlarıncanım korkuttummu senıde herkes aynı değil korkma sakın allhım sağlıcaskla kucağımıza almayı nasip etsin
Hep bu draconlianX in yüzünden o ciğer başka ciğer bebeğim ya Allah bu kızların iyiliğini versinedepsis kızlar sizi
Canim ben ilk hamileligimde de the body shop un kakao lu kremini kullandim. Bu bebisimde de onu kullaniyorum. Cok sukur hic catlagim yok. Tavsiye ederim...
Ne güzel yazmissin canım hatim konusu ilgimi cekti ben de baslayayim insallah Allah razi olsun buarada sevabi da kaptin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?