- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.521
Onuda yasadim canim o ayri bi dertti bi sene alti üstlü oturdum birdaha büyük sozume tobe ama oturmam Allah asıl sana kolaylik versin valla o daha zorama uzak oluncada kalma derdi var ayy
Bayanlar merhaba burayı yeni takip etmeye başladım ben çalışıyorum o yüzden çok vakit ayıramıyorum ama sizlere bir sorum olacak şuan 14 haftalık hamileyim 12. haftada gittiğimiz doktorumuz cinsiyet için önce çıkıntı yok gibi dedi sonra burada bişey var ama pipi için küçük dedi, bu kız demek mi oluyor tekrar 2 hafta sonra gideceğiz çok merak ediyorum.
Benim kaynanamlar geliyorda bugun ondan canimAmin cumlemizin.
Niye bacım sen niye öylesin. Benim oğluş kudurdu da huylar edindi iyice
Aynen canim bende cok fazla yaptirmam en yakinlara en guzeliBen de senin gibi ailelerden uzak bi şehirdeyim. .. burda arkadaşımın ablası var hamile hastane için çikolata magnet ve culdan yapılan küçük lavantali keselerin hazırlıyor hastane ve eve gelenler için. Ben de düşünüyorum şu küçük kolonya şişeleri minik sabunlar magnet falan ama en fazla 20ser adet yaparım :) tatilde de memlekete giderken en yakınları götürürüm olur biter diyorum
Ayyy benimde cok planim var ama uygulamaya gecebilirmiyim bilmiyorum hatta sanmiyorum duramam ben her onlara gidisimde yemek yapmicam bulasik yikamicam diye karar alip gidiyorum ama hep kendimi mutfakta buluyorumyesil33 yemekleri tuzsuz yap acı yap bisey yap sevdikleri gibi olmasın bi laf ederse de tadına bakamyrmki pisirirken cok rahatsz oluyrm dersin :) hayal ettikce deliriyorum galiba ben sen bana uyma suan bunaldikca firsat buldukca yaz destek veririz burdan
Rica ederim benimki de kız hissettigimi düşünüyorum dediğin gibi gaz da olabilirTeşekkür ederim benim bazen küçük bi tıklama oluyo gibi ama sonrası ya açıkça ya gazkız bebeğim benim, kızlar da geç hareket ediyomus sanırım beklicez daha
Kızla kusura bakmayın annemlerdeyim yazamadim moralim çok bozuk iki gündür ağlıyorum uyumuyorum mahvoldum burdaki doktor çocuğun kafasında sıvı birikmesi var biraz fazla dedi 14 mm dedi yaniliyorda olabilirim ben öyle benzettim falan dedi kahroldum dibe konuya gelince paşam 2 gün öne bile geçmiş gerildi haftasi 4 gün kadar 183 gr 19 cm olmuş bütün ölçümleri 17 hafta ile uyumlu kalp atisi midesi böbrekleri herşeyi çok iyi ama kafasındaki sıvı için perintaloga git dedi arkadaşının özel muayenesinin numarasını verdi edirnede imiş pazar akşamı kendi doktoruma gidicem yine aynı şeyi derse kanuni arastirmaya gidicem bu doktor burdaki herkese buna benzer şeyler söylemiş herkes öyle söyledi inanma falan dedi ama ben bitmiş durumdayim ekmek su uyku hiçbirşey gözüm gormuyo oğlum için ayakta duruyorum evet oğlum dedim bir paşam olacağını öğrendiminteriorarchitect tahmininde yanilmadi %100 erkek pipisini gördük bacaklarını epey açmıştı ama bütün heveslerim kursagimda kaldı bu zor zamanlarimda desteginize ihtiyacım var teyzeleri
Bende başladım inşaallah kabul olur.yusuf suresini de okumak gerekiyormus.bi yakınımız umreye gitmişti.oradan fatma ana eli otu da getirttim doğumda nasipse deneyeceğim onu da.Canım vesile olabildiysem ne mutlu bana. Inş sen de başlar ve tamamlarsın. Rabbim yavrularimizi Islam alemine, vatanına, milletine hayrı dokunacak insanlardan eylesin inş.
Günaydın arkadaşlarım bebeğimin tekmeleriyle yeni bir gün ben açken daha çok oynadığını farkettim nedense artık babası işe giderken uyandım yine oynuyo  Darısı sizlerin başına
Valla bende yiyorm o kadar dikkat edemem kola cips canım isterse Salam bişey olmaz annem ye kızım diyo
günaydın kızlar. morelim çok bozuk dün doktora gittim beynınde koroid pleksus kisti çıktı karşılıklı 2 tane. doktor genelde geçiyor farklı anamoli yoksa problem olmaz ama etaylıyı mutlaka yaptır dedi. başka problem yoksa kayboluyormuş ama internette araştırdım çok morelim bozuldu varmı boyle şeyler yaşayan
matsiyahoje yazarsan sevinirim kızım olacak İnşallah
HahayyNe bileyim ya ciğer ciğerdir sex de sextir yani9 ay yasak olan ciğer arkadaşlar karıştırıp eşleri üzmeyin
Ciğer ciğeer ciğeeeerYiteeeer gari ciğer deyip durmayınBu hamilelik nasıl bir şey ya, ciğeri ağzıma sürmedim sürmem de hiç ama siz böyle ciğer dedikçe canım çekiyor yapmayın
Vırıldak değil kız vildirik ddmVırıldak diyen olmuş çıksın bakayım bir adım öne kavgaya geldim
Bizimkilere uzak yakin farketmiyor canim cok guzel can sıkıyor lar.iyi bari kotu niyetli degilse sanslisin canımBeterin beteri var diyorum napim. Uzakta olsa da ara bozmaya kendini adamış kaynanalar da var. Neyse ki bizimki kötü niyetli değil. Allah cümlemize kolaylık versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?