2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Onuda yasadim canim o ayri bi dertti bi sene alti üstlü oturdum birdaha büyük sozume tobe ama oturmam Allah asıl sana kolaylik versin valla o daha zor ama uzak oluncada kalma derdi var ayy

Beterin beteri var diyorum napim. Uzakta olsa da ara bozmaya kendini adamış kaynanalar da var. Neyse ki bizimki kötü niyetli değil. Allah cümlemize kolaylık versin inş.

Bu civciv de çıkabilir kuş da çıkabilir anlamına geliyor canım Ben de 12.haftada gittim en son ikili tarama için söylemedi çok erken henüz diyerek. Doktorum beni bildiğinden ben de pek üstelemedim Başka doktora gittim erkeğe benziyor dedi ama yanılabilir sonuçta o yüzden ben arada kızım arada da oğlum diye seviyorum karnımı Sen de öyle yap, doktorun bir tahminde bulunmamış gibi :*

Aynen canim bende cok fazla yaptirmam en yakinlara en guzeli

Ayyy benimde cok planim var ama uygulamaya gecebilirmiyim bilmiyorum hatta sanmiyorum duramam ben her onlara gidisimde yemek yapmicam bulasik yikamicam diye karar alip gidiyorum ama hep kendimi mutfakta buluyorum

Bir doktorun tahminiyle hemen karalar bağlama lütfen. Kendi doktoruna git gerek görürse bir perinatoloğa görün. Bir de doktorun namı yürümüş baksana. İnş. bişeyciği yoktur yavrunun. Dualarımdasın inş.

Canım vesile olabildiysem ne mutlu bana. Inş sen de başlar ve tamamlarsın. Rabbim yavrularimizi Islam alemine, vatanına, milletine hayrı dokunacak insanlardan eylesin inş.
Bende başladım inşaallah kabul olur.yusuf suresini de okumak gerekiyormus.bi yakınımız umreye gitmişti.oradan fatma ana eli otu da getirttim doğumda nasipse deneyeceğim onu da.

Kızlar doktora gittik kız olduğunu öğrendik kayinvalidemin dediği eşine söyle uzunmesin olsun bende sinir attı tabi sen üzülüyor musun dedim Hayır falan dedi daha onun sınırı geçmeden annemin ismini mi koysak dedi kendimi nerelere atsam dedin ya offff çok moralim bozuk çok sinirliyim yaaaaaaaaaa

Günaydın arkadaşlarım bebeğimin tekmeleriyle yeni bir gün ben açken daha çok oynadığını farkettim nedense artık babası işe giderken uyandım yine oynuyo  Darısı sizlerin başına

Ben de bu haftanın başından beri bişeyler hissediyorum ama emin olamıyordum. Lakin bu gaz maz değil artık anladım. 19. haftayı buldu yani benim hissetmem. Pek tatlı bir şey pıtır pıtır, maşaAllah hepsine...

Valla bende yiyorm o kadar dikkat edemem kola cips canım isterse Salam bişey olmaz annem ye kızım diyo

Bütün anneler öyle demek Annee bön onu yömöm yasak dediğimde hemen çemkiriyor bana Artık ben de yiyorum Haftada bir kendimi ödüllendiriyorum, mesela bugün ödül günüm akşama parti var (qızlar eqlesin)

Allah şifa versin canım. Bu haftaların sıkıntıları da bunlar sanırım. İlerleyen haftalarda çoğu düzeliyormuş. Moralini yüksek tutmaya çalış lütfen. Dua et bolca. Şafi ve musavvir isimlerini çek bol bol bebişine. Birbirimizi dualarda unutmayalım inş.

Beterin beteri var diyorum napim. Uzakta olsa da ara bozmaya kendini adamış kaynanalar da var. Neyse ki bizimki kötü niyetli değil. Allah cümlemize kolaylık versin inş.
Bizimkilere uzak yakin farketmiyor canim cok guzel can sıkıyor lar.iyi bari kotu niyetli degilse sanslisin canım amin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…