- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.541
Yani kısmen doğruYoo yoo,ben değil toplum manyak
Vırıldak değil kız vildirik ddmhadi edelim pis kavga ederim
Bu iş doktorun @batideniz e %50 erkek demesine benziyor ay bu doktorlarBu civciv de çıkabilir kuş da çıkabilir anlamına geliyor canımBen de 12.haftada gittim en son ikili tarama için söylemedi çok erken henüz diyerek. Doktorum beni bildiğinden ben de pek üstelemedim Başka doktora gittim erkeğe benziyor dedi ama yanılabilir sonuçta o yüzden ben arada kızım arada da oğlum diye seviyorum karnımı Sen de öyle yap, doktorun bir tahminde bulunmamış gibi :*
Söylüyorum eşime milyon kez söyledim.bu Yüzden çok büyük Tartışmalar çıktı.eşim anlamak istemiyo daha doğrusu kendisine yapılan psikolojik baskı Yüzünden arada kaldı.çok sinir bozucu bi durum.kalkacağımız zaman e kalın gitmeyin diyorlar suratları düşüyo.sanki şehirlerler arası yoldan gelmişiz gibi ne kalacaksak.izinli olsak tatil günü filan olsa sevinemiyorum bu durumdan dolayı evimizde rahat rahat kalamıyoruz tatilde.çünkü biliyoruz ki kendi kendilerine tribe girmişlerdir tatil de gelmiyorlar diye.eşime de kıyamıyorum arada kaldığı için yoksa o da bayılarak kalmıyo mecburiyetten kalıyoAllah Allah, rahat edemiyoruz diye esini ikna etsen o da annesine ayar verse?
Şuan midem alabora iyi doversin beniOleeeey kavgaDur kahvaltımı yapayım, güçleneyim öyle yapalım
Bu iş doktorun @batideniz e %50 erkek demesine benziyor ay bu doktorlaryarısı pipi yarısı kuku der gibi
Bebişin hayırlı olsun cnm şu toplumdaki erkek bebek hayranlığı beni snr ediyor kaynanamda erkek hastası hoş 4 oğlu var neye yarıyor oda muamma. Ya takılma istemediğin bir ismi kim zorla koyabilir ki semurcanın dediği gibi taşıyan bnm en çok ben hakederim yani zorluk çeken anne gelsin o bu nimetten faydalansın eşinle halledersin sen bu konuyu tatlım üzülmeKızlar doktora gittik kız olduğunu öğrendik kayinvalidemin dediği eşine söyle uzunmesin olsun bende sinir attı tabi sen üzülüyor musun dedim Hayır falan dedi daha onun sınırı geçmeden annemin ismini mi koysak dedi kendimi nerelere atsam dedin ya offff çok moralim bozuk çok sinirliyim yaaaaaaaaaa
HihihiAhaha o da iyiymişAma benim favorim; 'erkek çıkabilir' Bir doktor nasıl kurar bu cümleyi ya
Teşekkür ederim cevap için ikilemde bırakıyor bu doktorlar inanın hiç yorum yapmasaydı çok daha az merak edecektim.Bu civciv de çıkabilir kuş da çıkabilir anlamına geliyor canımBen de 12.haftada gittim en son ikili tarama için söylemedi çok erken henüz diyerek. Doktorum beni bildiğinden ben de pek üstelemedim Başka doktora gittim erkeğe benziyor dedi ama yanılabilir sonuçta o yüzden ben arada kızım arada da oğlum diye seviyorum karnımı Sen de öyle yap, doktorun bir tahminde bulunmamış gibi :*
İdilbaby iyi cnm bide mothercare bakabilirsin ikiside fiyat olarak yakınlar aşağı yukarı zaten çok iyi bir hastane çıkışı alacaksan 150 gözden çıkarmasın diğerlerini 3lu 5li alırsın tam takım şart bitaneslm güzel hamişler, hastane çıkışında sağlıklı ürünler kullanılmış markaları söylermisiniz?
alayım yavaştan :)
Teşekkür ederim canımOyy kızı mı olacakmııışş yesinler onuHayırlı olsun :))
Sağol canım prensesim olacak İnşallah evet kv birsey demiyor da eşim öyle ortaya söyler gibi nabız yokladi kizlarina koymuşlar canım kvsinin ismini ama iki isim diye hiç kullanıyorlar diğer ismini kullaniyorasososos gözün Aydın canım prenses geliyomuşş.kv kendisi neden koymamış annesinin ismini!!
Günaydın güzellik hg artık pipilinlemi kukulunlamı bilemedim1cicek3bocek gÜnaydın tatlım
Ha eşin mi söyledi.eşinin söylemesini anlarım da kv ye ne oluyor diycektim.eşinin gönlünü Kırma ikna edebilirsen et edemezsen iki isim koyarsınız sizde söylemezsiniz benim fikrim böyleSağol canım prensesim olacak İnşallah evet kv birsey demiyor da eşim öyle ortaya söyler gibi nabız yokladi kizlarina koymuşlar canım kvsinin ismini ama iki isim diye hiç kullanıyorlar diğer ismini kullaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?