2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bu iş doktorun @batideniz e %50 erkek demesine benziyor ay bu doktorlar yarısı pipi yarısı kuku der gibi

Allah Allah, rahat edemiyoruz diye esini ikna etsen o da annesine ayar verse?
Söylüyorum eşime milyon kez söyledim.bu Yüzden çok büyük Tartışmalar çıktı.eşim anlamak istemiyo daha doğrusu kendisine yapılan psikolojik baskı Yüzünden arada kaldı.çok sinir bozucu bi durum.kalkacağımız zaman e kalın gitmeyin diyorlar suratları düşüyo.sanki şehirlerler arası yoldan gelmişiz gibi ne kalacaksak.izinli olsak tatil günü filan olsa sevinemiyorum bu durumdan dolayı evimizde rahat rahat kalamıyoruz tatilde.çünkü biliyoruz ki kendi kendilerine tribe girmişlerdir tatil de gelmiyorlar diye.eşime de kıyamıyorum arada kaldığı için yoksa o da bayılarak kalmıyo mecburiyetten kalıyo

Bebişin hayırlı olsun cnm şu toplumdaki erkek bebek hayranlığı beni snr ediyor kaynanamda erkek hastası hoş 4 oğlu var neye yarıyor oda muamma. Ya takılma istemediğin bir ismi kim zorla koyabilir ki semurcanın dediği gibi taşıyan bnm en çok ben hakederim yani zorluk çeken anne gelsin o bu nimetten faydalansın eşinle halledersin sen bu konuyu tatlım üzülme

slm güzel hamişler, hastane çıkışında sağlıklı ürünler kullanılmış markaları söylermisiniz?
alayım yavaştan :)

Teşekkür ederim cevap için ikilemde bırakıyor bu doktorlar inanın hiç yorum yapmasaydı çok daha az merak edecektim.

slm güzel hamişler, hastane çıkışında sağlıklı ürünler kullanılmış markaları söylermisiniz?
alayım yavaştan :)
İdilbaby iyi cnm bide mothercare bakabilirsin ikiside fiyat olarak yakınlar aşağı yukarı zaten çok iyi bir hastane çıkışı alacaksan 150 gözden çıkarmasın diğerlerini 3lu 5li alırsın tam takım şart bitane

asososos canım tebrik ederim bir prenses geliyormuş Rabbim kucağına aldirsin insalh senin soru larini bende yasiyorum gerek k.v gerek eşim valahide billahide hiçte umrumda değil benim basımın tacı melegim kızım olucak allah nasip ederse ben.taşıyorum ben hissediyor um isminide esimle ortak koyucaz oyuzden kafana takma balım keyfini çıkar kizinla konus gerisi teferruatı:)

asososos gözün Aydın canım prenses geliyomuşş.kv kendisi neden koymamış annesinin ismini!!
Sağol canım prensesim olacak İnşallah evet kv birsey demiyor da eşim öyle ortaya söyler gibi nabız yokladi kizlarina koymuşlar canım kvsinin ismini ama iki isim diye hiç kullanıyorlar diğer ismini kullaniyor

Sağol canım prensesim olacak İnşallah evet kv birsey demiyor da eşim öyle ortaya söyler gibi nabız yokladi kizlarina koymuşlar canım kvsinin ismini ama iki isim diye hiç kullanıyorlar diğer ismini kullaniyor
Ha eşin mi söyledi.eşinin söylemesini anlarım da kv ye ne oluyor diycektim.eşinin gönlünü Kırma ikna edebilirsen et edemezsen iki isim koyarsınız sizde söylemezsiniz benim fikrim böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…