- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.561
Teşekkür ederim cevap için ikilemde bırakıyor bu doktorlar inanın hiç yorum yapmasaydı çok daha az merak edecektim.
Ahahahha:)))dur bakalım teyzoşu bizde bilemiyoruz henüz:)))Günaydın güzellik hg artık pipilinlemi kukulunlamı bilemedim
Teşekkür ederim canım öyle olacak biz de eşimle ortak karar verecek kv birsey demedi zaten eşim nabız yoklamaya ortaya laf atmış ben de çok sinirlendim çünkü konulacak bir işim olduğunu düşünmüyorum kv severim ama ismi bir bebeğe göre ağır bence hem ne gereği var ben sinirlendim diye şimdi de eşimle biraz limoniyiz cinsiyeti netleşti gel isim düşünelim birlikte diyorum orali olmuyor başım ağrıyor diyor ya gerçekten başı ağrıyor ya da ben çok hassasim bu konuda üstüste geldi ama kız olacak diyorum olsun uzulmesin kocan diyorlar sinirim attı iyice ne dengesizlik yaasososos canım tebrik ederim bir prenses geliyormuş Rabbim kucağına aldirsin insalh senin soru larini bende yasiyorum gerek k.v gerek eşim valahide billahide hiçte umrumda değil benim basımın tacı melegim kızım olucak allah nasip ederse ben.taşıyorum ben hissediyor um isminide esimle ortak koyucaz oyuzden kafana takma balım keyfini çıkar kizinla konus gerisi teferruatı:)
Teşekkür ederim canım hallederiz tabi üzülmüyorum dedi ama benim aklıma takıldı iyice kv tarafı kesin uzulmustur zaten canım benim en çok da benim babam sevindi başından beri kız istiyordu Ohh mis gibi benim babamın dediği olduBebişin hayırlı olsun cnm şu toplumdaki erkek bebek hayranlığı beni snr ediyor kaynanamda erkek hastası hoş 4 oğlu var neye yarıyor oda muamma. Ya takılma istemediğin bir ismi kim zorla koyabilir ki semurcanın dediği gibi taşıyan bnm en çok ben hakederim yani zorluk çeken anne gelsin o bu nimetten faydalansın eşinle halledersin sen bu konuyu tatlım üzülme
Teşekkür ederim canımHa eşin mi söyledi.eşinin söylemesini anlarım da kv ye ne oluyor diycektim.eşinin gönlünü Kırma ikna edebilirsen et edemezsen iki isim koyarsınız sizde söylemezsiniz benim fikrim böyle
Rica ederim.kız çocuk annenin bereketindendir daha hayırlı vefalıdır kız çocuk.ayrıca ilk çocuğun kız olması her Bakımdan avantajdır.tek bir hücresini yaratmaya gücümüz yetmezken üzülmek ne kelime.boşver ne derse desin kv hiç takma.anne onun tek bir tüyünü yaratmaya gücümüz yeter mi???üzülmek ne demek BIZ kız olacak diye daha çok seviniyoruz de:)Teşekkür ederim canım
Rica ederim.kız çocuk annenin bereketindendir daha hayırlı vefalıdır kız çocuk.ayrıca ilk çocuğun kız olması her Bakımdan avantajdır.tek bir hücresini yaratmaya gücümüz yetmezken üzülmek ne kelime.boşver ne derse desin kv hiç takma.anne onun tek bir tüyünü yaratmaya gücümüz yeter mi???üzülmek ne demek BIZ kız olacak diye daha çok seviniyoruz de:)
Her kadın bir oğlu olsun ister sanırım:)bende ilki kız ikinci oğlan olsun istiyorum 20.haftadayız ama hala muamma :)))Ben de başta çok erkek bebek istiyordum niye bilmiyorum :) Doktor erkeğe benzettiğinden beri 2 hafta geçti ve şimdi de kız olsun istiyorum2 hafta içinde doydum galiba erkek bebeğe
Her kadın bir oğlu olsun ister sanırım:)bende ilki kız ikinci oğlan olsun istiyorum 20.haftadayız ama hala muamma :)))
Evett tam bir mucize kıpır kıpır bir canlı:)ne fark eder kız ya da erkek.kuaför teklifine hiiiiç hayır diyemem:))bende 4e randevu almıştım:)))sadece fön için de olsa gidiyorum arada bir:))Dün bir de ilk defa hissedince anladım ki boş yani kızmış erkekmiş. Canlı var içimizde şaka gibi değil miHaydi hazırlan 1 saat sonraya kuaförden randevu aldım beraber gidelim
Evett tam bir mucize kıpır kıpır bir canlı:)ne fark eder kız ya da erkek.kuaför teklifine hiiiiç hayır diyemem:))bende 4e randevu almıştım:)))sadece fön için de olsa gidiyorum arada bir:))
Çok teşekkür ederim canım benimm. Evet maşallah çok güzel büyüyor :) her gün muhakkak 1 tane muz yiyin bebeğe çok güzel kilo aldırıyor. Ben kilo almadım ama maşallah bebek güzel gelişiyorÇok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin kuzunada maşallah çok güzel kilosu ve boyu
Çok çok geçmiş olsun gözün Aydın oğluş geliyorr:))sürekli yatman gerekiyosa güzel filmler izle canım.oturabiliyorsan battaniye yap kuzuna:))ben Yaptım çok güzel oluyo terapi gibi:)satın almaktan çok daha keyifli çğnkü kendi EmeğinHayırlı sabahlar kızlar...
Evimdeyim çok şükür uzanıyorum wc dışı kalkmıyorum...çok şükür daha iyiyim..inşaallah her şey yokunda gider...
Bu Aradamatsiyahoje bebişşmiz Rabb im izin verirse yavrumuz erkek
Kızlar bana Zaman geçirmek için bi öneriniz var mı??
Çok sağol canımm. O geceden sonra olmadı cok sükür burdaki doktor dogru duzgun bisey demedi haftaici kendi doktoruma gidicem bakalmGünaydin canlarim gununuz aydın olsun sağlıklı ve musmutlu bir hafta sonu diliyorum sukur gunumu atlatdim etrafı topla supur yıka kaldır derken hiç giremedim @pinar39 canim gexmis olsun birkac doktora daha git hemen kendini yipratma bebeginide uzme dr. Herzaman yanilabilir umarim oyle bisey yoktur dua edicem sizin icinSuper_anne1411 canım sanada geçmiş olsun nefes darlığı hamilelikte çok oluyor çarpıntı falan güzel düşün güzel olsun Dr.a gidicek misin sanırım güzel haberlerle don insalh
Teşekkür ederim canım öyle olacak biz de eşimle ortak karar verecek kv birsey demedi zaten eşim nabız yoklamaya ortaya laf atmış ben de çok sinirlendim çünkü konulacak bir işim olduğunu düşünmüyorum kv severim ama ismi bir bebeğe göre ağır bence hem ne gereği var ben sinirlendim diye şimdi de eşimle biraz limoniyiz cinsiyeti netleşti gel isim düşünelim birlikte diyorum orali olmuyor başım ağrıyor diyor ya gerçekten başı ağrıyor ya da ben çok hassasim bu konuda üstüste geldi ama kız olacak diyorum olsun uzulmesin kocan diyorlar sinirim attı iyice ne dengesizlik ya
Hayırlı sabahlar kızlar...
Evimdeyim çok şükür uzanıyorum wc dışı kalkmıyorum...çok şükür daha iyiyim..inşaallah her şey yokunda gider...
Bu Aradamatsiyahoje bebişşmiz Rabb im izin verirse yavrumuz erkek
Kızlar bana Zaman geçirmek için bi öneriniz var mı??
Aynen boyatma.benim beyaz saclar bağımsızlığını ilan etti:)))ama hiiiç umrumda değil:))Yaa bana hala saç boyatmak yasak bandana takmaya başladım ben 20.haftaya kadar boyatma dedi doktorum e ondan sonra da ben boyatmam galiba ne kaldı doğurmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?