2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Teşekkür ederim canım öyle olacak biz de eşimle ortak karar verecek kv birsey demedi zaten eşim nabız yoklamaya ortaya laf atmış ben de çok sinirlendim çünkü konulacak bir işim olduğunu düşünmüyorum kv severim ama ismi bir bebeğe göre ağır bence hem ne gereği var ben sinirlendim diye şimdi de eşimle biraz limoniyiz cinsiyeti netleşti gel isim düşünelim birlikte diyorum orali olmuyor başım ağrıyor diyor ya gerçekten başı ağrıyor ya da ben çok hassasim bu konuda üstüste geldi ama kız olacak diyorum olsun uzulmesin kocan diyorlar sinirim attı iyice ne dengesizlik ya

Teşekkür ederim canım hallederiz tabi üzülmüyorum dedi ama benim aklıma takıldı iyice kv tarafı kesin uzulmustur zaten canım benim en çok da benim babam sevindi başından beri kız istiyordu Ohh mis gibi benim babamın dediği oldu

Teşekkür ederim canım
Rica ederim.kız çocuk annenin bereketindendir daha hayırlı vefalıdır kız çocuk.ayrıca ilk çocuğun kız olması her Bakımdan avantajdır.tek bir hücresini yaratmaya gücümüz yetmezken üzülmek ne kelime.boşver ne derse desin kv hiç takma.anne onun tek bir tüyünü yaratmaya gücümüz yeter mi???üzülmek ne demek BIZ kız olacak diye daha çok seviniyoruz de:)

Ben de başta çok erkek bebek istiyordum niye bilmiyorum :) Doktor erkeğe benzettiğinden beri 2 hafta geçti ve şimdi de kız olsun istiyorum 2 hafta içinde doydum galiba erkek bebeğe

Ben de başta çok erkek bebek istiyordum niye bilmiyorum :) Doktor erkeğe benzettiğinden beri 2 hafta geçti ve şimdi de kız olsun istiyorum 2 hafta içinde doydum galiba erkek bebeğe
Her kadın bir oğlu olsun ister sanırım:)bende ilki kız ikinci oğlan olsun istiyorum 20.haftadayız ama hala muamma :)))

Hayırlı sabahlar kızlar...

Evimdeyim çok şükür uzanıyorum wc dışı kalkmıyorum...çok şükür daha iyiyim..inşaallah her şey yokunda gider...

Bu Arada matsiyahoje bebişşmiz Rabb im izin verirse yavrumuz erkek

Kızlar bana Zaman geçirmek için bi öneriniz var mı??

Her kadın bir oğlu olsun ister sanırım:)bende ilki kız ikinci oğlan olsun istiyorum 20.haftadayız ama hala muamma :)))

Dün bir de ilk defa hissedince anladım ki boş yani kızmış erkekmiş. Canlı var içimizde şaka gibi değil mi Haydi hazırlan 1 saat sonraya kuaförden randevu aldım beraber gidelim

Dün bir de ilk defa hissedince anladım ki boş yani kızmış erkekmiş. Canlı var içimizde şaka gibi değil mi Haydi hazırlan 1 saat sonraya kuaförden randevu aldım beraber gidelim
Evett tam bir mucize kıpır kıpır bir canlı:)ne fark eder kız ya da erkek.kuaför teklifine hiiiiç hayır diyemem:))bende 4e randevu almıştım:)))sadece fön için de olsa gidiyorum arada bir:))

Evett tam bir mucize kıpır kıpır bir canlı:)ne fark eder kız ya da erkek.kuaför teklifine hiiiiç hayır diyemem:))bende 4e randevu almıştım:)))sadece fön için de olsa gidiyorum arada bir:))

Yaa bana hala saç boyatmak yasak bandana takmaya başladım ben 20.haftaya kadar boyatma dedi doktorum e ondan sonra da ben boyatmam galiba ne kaldı doğurmaya

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin kuzunada maşallah çok güzel kilosu ve boyu
Çok teşekkür ederim canım benimm. Evet maşallah çok güzel büyüyor :) her gün muhakkak 1 tane muz yiyin bebeğe çok güzel kilo aldırıyor. Ben kilo almadım ama maşallah bebek güzel gelişiyor

Çok çok geçmiş olsun gözün Aydın oğluş geliyorr:))sürekli yatman gerekiyosa güzel filmler izle canım.oturabiliyorsan battaniye yap kuzuna:))ben Yaptım çok güzel oluyo terapi gibi:)satın almaktan çok daha keyifli çğnkü kendi Emeğin

Çok sağol canımm. O geceden sonra olmadı cok sükür burdaki doktor dogru duzgun bisey demedi haftaici kendi doktoruma gidicem bakalm

Hey Allahım nedir bu erkek merakı cidden anlamiyorum. Bunlar böyle yaptıkça ben kızımı daha cok seviyorum. Allah kız evladı isteyene versin, kıymetini bilene. Bir de kadınlar bu yorumu yapınca hepten delleniyorum!

Cok gecmis olsun dikkat et kendine. Gözün aydın oglus geliyo

interiorarchitect Kendi kendine vermişsin cevabı bak :) Başlarda öyle oluyor canım regl tarihine yakın sancı oluyor. Profil resmini kaldırdığın da gözümden kaçmadı Korktun mu kız yoksa görümcelerinden Hadi kaçıyorum ben uslu durun yaramazlık yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…