2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
iştahınızı nasıl kontrol altına alıyorsunz bu hafta iştahım daha da arttı 1 kılo almısm şimdiye kadar ama gidişattan korkmaya başladım. sadece bebek alsa şu kiloyı nasıl yapıcaz o işi.off ılk hamılelıgım her şey korkunç göbegım de tüylendi oturup ağlayaısm var çok yoruldum

Tatlım ben 2 bebeğimde de 23 te gittim 20 den sonra gidiliyor zaten tok karna gideceksin idrara sıkışık olmayacaksın yarım saat sürüyor çünkü adı 2.duzey ultrason 25. Haftaya kdr gidebilirsin sormak istediklerin olursa cevaplarım

Bebeğinin başının 2 tarafında su topluyor demiş doktor öyle hatırladım ona benzer bişi ama bi sorun çıkmayacak içim korkmuyor hayırlı haberlerle gelecekler altınım ve pınar39
Inşallah canım bencede. ALTINIM çok çok geçmiş olsun içini ferah tut Bebeğin iyi Allah'ın izniyle. pinar39 güzel haberlerle dön inşallah Dr dan

Aynen canım ne yazık ki erkekler anne konusunda bizim kadar objektif olamıyorlar etkileniyorlar... Neyse canım bebek olduktan sonra zaten eşinde diyemez kalalım diye çünkü bebekle bi yerde kalmak öyle kolay değil bi dünya eşya getirmek gerekiyo kendinle ve bu erkeklerin hiç hoşuna gitmiyo :) kv den de düşünsun dursun artık

Canım benimmmmm iyi olun hep inşallahhh bi an once ayaklanirsin...
Rabbim hepimize güzel günler göstersin inşallah:)

Çok teşekkür ederim neredeyse aklımdaki tüm deli soruların cevabını vermissin Alah razi olsun bi soru daha geldi aklıma normal doktorumuz mu bakiyo ona da yoksa başka bir uzmanı mı var?

1cicek3bocek allah razı olsun canım bende cok uzuluyorum ama cikamiyorum icinden semurcan harika bir kadin cok iyi bir dost ve yol gosterici bi insan onun buyuk manevi destegiyle kendimi guclu hissedip ailemin yanina donmustum 4 gun kaldim donmemi hic istemediler cunk bu dorduncuydu ve degismeyeceginden eminlerdi ben yine dilenen ozure ve verilen sozlere inanip geri dondum iki hafta oldu simdi cok pismanim dun gece teyzesiyle telefonda konusuyordu bana vermek istedi oda benimle konusmak istemedi bende farketmez bende cok meraklisi degilim dedim bu son gittigimde bana cok kizmislar bu yuzden bana tavirliymis sebep bu bende teyzesinin gonlunu hos edip konusmaliymisim aramaliymisim hayir dedim onun samimiyetine inanmiyorum yapmiycam oda delirdi teyzesini aradi telefon acikken ona dinleterek yine cok kotu kufurler aileme de kufurler kovmalar tehtitler 5 ayin kaldi alicam o cocugu senden seni de kapiya koyucam dedi beni kizdirma gece vakti koyarim simdi seni kapiya dedi teyzesi bundan keyifmi aldi anlamadim insanda biraz vicdan olur ne bana ne karnimdakine hic yok sonrada kapiyi ustume kitleyip disari gitti anahtarimi aldi tam o sirada buraya baktim merak ettigini gordum sana cvp yazdim iki saat sonra yemekle geldi hazirla da yiyelim dedi bulasmasin diye kalktim hazirladim yedik sonrada hic konusmadim uyuduk yani ben omur boyu bunlara susup sabretmek zorundayim cok zor dayanamiyorum gitsem korkuyorum Allah kimseye yasatmasin

Tabi cnm hayırlısı olsun istisnalar kaideyi bozmaz cinsiyet 2. Konu önce sağlık

Tabi cnm hayırlısı olsun istisnalar kaideyi bozmaz cinsiyet 2. Konu önce sağlık

Cokk teşekkürler. Elbette imtihan diye düşünüyorum. Allaha tevekkül ediyorum. O'na emanet..

Kızlar ikinci hamileliğim olmasına rağmen bebegimin hareketlerini tam olarak algilayamiyorum. Bağırsak hareketi olabilir saniyorum hep.
Siz hissetmeye basladiniz mi?

Çok teşekkür ederim neredeyse aklımdaki tüm deli soruların cevabını vermissin Alah razi olsun bi soru daha geldi aklıma normal doktorumuz mu bakiyo ona da yoksa başka bir uzmanı mı var?
Valla cnm bnm 2 bebekte gittiğim hastanede yoktu özel muayenehanesi olan biryere yolluyordu bakan kişi uzman doktordu ona güvenim sonsuz ama bunda devletten ayarlayabilirsem cerrahpaşaya fln gidicem oralarda da profesörler bakıyor

Cok sagol canim dusunmemek uzulmemek icin herseyi yapiyorum allah yardimcimiz olsun. Ama korkuma engel olamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…