- 24 Mayıs 2012
- 115
- 92
- 48
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.761
Tatlım ben 2 bebeğimde de 23 te gittim 20 den sonra gidiliyor zaten tok karna gideceksin idrara sıkışık olmayacaksın yarım saat sürüyor çünkü adı 2.duzey ultrason 25. Haftaya kdr gidebilirsinHanimlar bu ayrintilinin tam haftası nedir? Doktor bana 29una gel dedi bebeğim o zaman 20 haftasini tamamlamış 21.haftadan 2 gün almış oluyo. Ayrıntılı için sabah gitmek gerekliymis hastaneden öyle dediler... ve benim o gün sabahtan isim var:/ o gün değil de 2 gün sonra gitsem yani 21. Haftadan 4 gün almış olsa bebeğim fark eder mi? Bir de ayrıntıli yaptiranlara birkac sorum var nasıl gitmek lazım aç tok ya da çok su içmek vs ne yapmalı? Bir de bu test normal ultrason çekiminin uzun süreli ve detay göstereni mi yani? Simdiden tesekkurler:)
Bebeğinin başının 2 tarafında su topluyor demiş doktor öyle hatırladım ona benzer bişi ama bi sorun çıkmayacak içim korkmuyor hayırlı haberlerle gelecekler altınım ve pınar39Kızlar ben kaçırmışım altınım ın yaşadığı problem nedir???
Inşallah canım bencede.Bebeğinin başının 2 tarafında su topluyor demiş doktor öyle hatırladım ona benzer bişi ama bi sorun çıkmayacak içim korkmuyor hayırlı haberlerle gelecekler altınım ve pınar39
Aynen canım ne yazık ki erkekler anne konusunda bizim kadar objektif olamıyorlar etkileniyorlar... Neyse canım bebek olduktan sonra zaten eşinde diyemez kalalım diye çünkü bebekle bi yerde kalmak öyle kolay değil bi dünya eşya getirmek gerekiyo kendinle ve bu erkeklerin hiç hoşuna gitmiyo :) kv den de düşünsun dursun artıkAynen öyle jindam cım kv takıntılı hastalıklı kalma konusunda normal davranmıyor.eşimde onun aklıma uymuyor beni kurmak istemiyor ama haliyle arada kalıp kalsak ne olacak dediği oluyor zaman zaman.eşimi asla suçlamıyorum.hepimiz annemizin sözlerinden etkileniriz erkekler daha fazla.bu kadar baskıya haliyle etkileniyor.kv iyi niyetli olsa canımızın sıkıldığını bile bile Israr etmez.
Canım benimmmmm iyi olun hep inşallahhh bi an once ayaklanirsin...Hayirli sabahlar ☺
Hatuncuklaaar ben yatisa devam ☺
Escazim evi temizliyor...
Bu aşamada o denli hissediyorum ki sevgiyi sefkati vefayu Allah im hepimizi her faim iyilerle karşılaştırsin insaallah...
Cok sukur Rabb lm e kanamalarim azaldı..
Bu surec zorlu fakat biliyorum ki her zorlukla beraber blr kolaylik vardir...sabrediyoruz ☺ Rabb im saglikli gunler dogumlar evlatlar nasip eylesin insaallah cumlemize :)
Bol bol guzel vakit gecirin hava gunesli ise ve fırsatiniz varsa gezin dolasin ☺
Hepinizi cok öpüyorum
Çok teşekkür ederim neredeyse aklımdaki tüm deli soruların cevabını vermissinTatlım ben 2 bebeğimde de 23 te gittim 20 den sonra gidiliyor zaten tok karna gideceksin idrara sıkışık olmayacaksın yarım saat sürüyor çünkü adı 2.duzey ultrason 25. Haftaya kdr gidebilirsinsormak istediklerin olursa cevaplarım
Tabi cnm hayırlısı olsun istisnalar kaideyi bozmaz cinsiyet 2. Konu önce sağlıkCanım yanıldiklarimda oldu valla :) ama tabi tutturduklarim epey fazla hava atıyo gibi olmayayım dacanim seninde benim de ilk bebiş sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar cinsiyetlerı söyle kenarda kalsın onlar alışveriş zamanı lazım olacak benim tek merakım o yüzden
Tabi cnm hayırlısı olsun istisnalar kaideyi bozmaz cinsiyet 2. Konu önce sağlıkCanım yanıldiklarimda oldu valla :) ama tabi tutturduklarim epey fazla hava atıyo gibi olmayayım dacanim seninde benim de ilk bebiş sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar cinsiyetlerı söyle kenarda kalsın onlar alışveriş zamanı lazım olacak benim tek merakım o yüzden
Cokk teşekkürler. Elbette imtihan diye düşünüyorum. Allaha tevekkül ediyorum. O'na emanet..Cnm şimdi gördüm yazdıklarını. Rabbim yardmcin olsun. Kaderimzde ne varsa onu yaşarız.sen umudunu kaybetme yine Allah tan. Doktorlar yaniliyo çoğu zamn. Blki imtihanndir. Buda senn sinaniyosundur. Bnmki temz çıktı çok şükür ikili. Üçlünün sonucu ckmadi henüz.mide bulntilarm olmadi bnm cok cok fazla sabahları oluyrdu sadece smdi bitti sayılır.
Valla cnm bnm 2 bebekte gittiğim hastanede yoktu özel muayenehanesi olan biryere yolluyordu bakan kişi uzman doktordu ona güvenim sonsuz ama bunda devletten ayarlayabilirsem cerrahpaşaya fln gidicem oralarda da profesörler bakıyorÇok teşekkür ederim neredeyse aklımdaki tüm deli soruların cevabını vermissinAlah razi olsun bi soru daha geldi aklıma normal doktorumuz mu bakiyo ona da yoksa başka bir uzmanı mı var?
Cok sagol canim dusunmemek uzulmemek icin herseyi yapiyorum allah yardimcimiz olsun. Ama korkuma engel olamiyorumBenzer bisey geldi basima canim tek taraflı bir sıvı benimki de yarin kendi doktoruma gidicem kuzenim 2 sene önce dogum yaptı ona hamileyken sana söylenen kistin aynısı ona da demişler cift taraflı ikinizin durumu da aynı bacağı ve kolu da kısa dediler extra kafası normalden büyük dediler kesinlikle alınması gerek yaşamaz yaşarsa da sakat olur dediler ama o sabretti doğurdu su anda çok zeki bir fıstık prensesimiz var o hastalıklardan eser yok aksi na uzun boylu çocuk kafası da gayet normal ve sağlıklı doktorların hepsi özür diledi kuzenimden sakin sende kendini uzme biliyorum elinde değil ama beni doktorum bana ana rahmi kapalı bir sandık ord ne olup gittiğini asla kesin olarak bilemeyiz çocuk dogana kadar hiçbirşey belli olmaz net olarak dedi com zor belki ama sıkma canını kendini de bebegini de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?