- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 40
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.781
ALTINIM canım benim görümcem in kızına aynısı denildi beyninde kist var diye çok şükür geçti gecio onlar bebek büyüdükçe vücut tolere edio sıkıntı olmicak Allahın izniyle.bu zman da bi yerinde bişi çıkmayan bebek yok ztn kime sorsam bi yerinde bişi var diolar amniosentez öneriolar hemen ya.
@pinar39ALTINIM
Canlarim şimdi okudum. Üzülmeyin diyemiyorum elde değil biliyorum. Ama içinizi ferah tutun. Oğluma hamileliğim kabus gibi geçti bu tür Dr tahminleri yüzünden. O dönem o kadar çökmüsum ki resimlerime açıp bakmiyorum. Kafası büyük su topluyor olabilir dediler, bacağı kısa dediler, suyun çok fazla yarik damak olabilir dediler... Doğuma bir hafta kalaya kadar duydum bunları. Cok sukur evladimda hic bir sağlık sorunu yok. Lütfen internette araştırma yapmayın. Sizin aklınıza gelmeyecek en kotu ihtimalleri sunar size. Dualarımiz siz ve sizin gibi olan bi kaç arkadaş daha vardi,okudum ama hatırlayamadım nickleri, onlarla insallah... Evlatlarimizin sağlıklarıyla sınamasın Rabbim.
Inan bugun aklımdan gectin profiline baktım hatta 1aydan fazla olmus bi yazaym dedim sonra baska seyler girdi araya yazamadm. Nasılsın bebis nasıl hersey yolundadır umarmMerhaba güzel anneler, çok uzak kaldım, okuyamadım, yazamadım, uzuuuuuuuun bir hikayem oldu..
Burayı, paylaşımlarımızı, birbirini hiç tanımayan ama derdini dert edinen sizleri çok özledim..
Umarım herkes için herşey yolundadır, sizi seviyorum
Artık ne yazık ki iyi niyet aramıyorum çünkü kalmak istmediğimizi bildiği halde Israr ediyor.hem oğlunu arada bırakıyor hemde benim canımı Fazlasıyla sıkıyor.ben gider gelir hatırlarını sorarım bununla yetinmiyorsa onu da bulamaz bundan sonra.
Amniyosentezden cok korkuyorum oda tehlikeli insallah gcer canim basil beklicem bilmiyorum aklimdan cikaramiyorum bebegim etkilenmesin uzuntumden diye herseyi yapiyorum onun ne zaman gecti
Eşin yok muydu?iyiym canım herşey yolunda çok şükür.senin can olmam için bi sebebe ihtiyacın mı var:))içimden geldi öyle Semurcan candır:))buradayim kuzum, esim bu gece geliyor evi toparladim, yemek hazirladim vs. anca oglan da birakmadi oyun ders vs... nasilsin var mi gelisme?
niye canim ben, bir sey mi oldu kacirmisim :))
Aaa ne yaptı???ahaha kuzum daha bombasiyla geleyim ben sana, benim esimin annesi yilin bombasini patlatti
Eşin yok muydu?iyiym canım herşey yolunda çok şükür.senin can olmam için bi sebebe ihtiyacın mı var:))içimden geldi öyle Semurcan candır:))
Yok boyatmadım beyazlar her tarafta:))boyatmayı da düşünmüyorum açıkcası bebiş Doğana kadar umrumda değil:))Kizlar sacini boyatan var mi aranizda
Kzlar aranizda sacini boyatan var mi
Semurcann kv ne Bombası patlattı??ya 3 gunlugune istanbula gitmisti, ben oglan ile tektim. eheheh tesekkur ederim vallahi sizler simartiyorsunuz beni
Ay hayırlısı kuzum ya az kaldı detaylıyada gerçi inşallah bişi çıkmayacak korkma dicem korkucan biliyorum sakin olmaya çalış sadece Allah tan başka büyük yok olmaz dediğim herşey başıma geldi bu zamana kdr sadece hayırlısını dilemek gerek dua edicem snn içindeCanim dun calistigim hastanede bi doc dr var guvendigim onu ardim detayliyi bekle sonra sonuclari la gel bana dedi. Kendimi kotu hissediyorum kan tahlili falan vardi yapilacak demir falan onlar bahanesiyle calistigim yerde bi doktora daha gidicem persembe insallah gecer
Semurcann kv ne Bombası patlattı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?