2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Guzel temmuz anneleri hepiniz iyisiniz inşallah. Biz bugün kizima park yatak ve travel sistem araba-puset aldik... Ciciler topiginde paylastim merak ederseniz diye. Hepinizi öpüyorum Herkese güzel bir hafta diliyorum. Yarın is var ben kacar. Daha oglusumu hazirliycam okula. Iyi geceler....

hayirli olsun, hemen bakiyoruz :))

Inan bugun aklımdan gectin profiline baktım hatta 1aydan fazla olmus bi yazaym dedim sonra baska seyler girdi araya yazamadm. Nasılsın bebis nasıl hersey yolundadır umarm
Öyle oldu canımm, ben de herkesi çok merak ediyorum..
İkili testimiz iyi çıktı çok şükür, cuma günü de cinsiyetimizi öğrendik, kızım olacak inşallah
Allah gönlüme göre verdi şükür :) senin Nasıl gidiyor?

Cok sevindim herseyin yolunda olmasınaa
Prensesinizde hayırlı olsun
iyi gidiyo benim nası olsun. Hala cinsiyet ögrenemedim benim sıpa biraz gıcık gidiyo bana ama saglıklı cok sükür :)

Kızlar oglende gittim doktora hastanedeymis erken gideyim dedim sonuçla kötü malesef bebegin beyninde aynı sıvıyı doktor da gördü bir sürü riskten bir sürü olasiliktan bahsetti diğer doktorun boşuna günahını aldım rabbim beni affetsin ama insan konduramiyo iste yarin capa ya falan gidicem doktor bebegin diğer organların da sorun görmedi ayrıntılı renkli ultrasona gir orda iyice incelensin dedi eşlik eden başka bir sorun yoksa gebelik devam edebilir sivi kuculebilir dedi ama tam 17 haftaliktim bu haftada bu kadar sivi normal değil dedi sabahtan beri ağlıyorum esimde bende gözlerimiz şişti çok yiprandik bu süreç çok yıpratacak bizi rabbim hepinizin bebeğine sağlık versin internetten başına bu durum gelenlerin hepsini okudum yüzde 90 i sağlıklı doğurmuş bazıları gebeligin sonlandirmis çok ileri derece olanların da bebegi dogunca ameliyat olmuş ben su an kendimi herşeye hazırlamaya çalışıyorum ama çok yipraniyorum hareketlerini hissediyorum ultrasonda görüyorum çok baglandim doktor böyle bir sorunla doğarsa yaşar ama belki 2 sene belki 5 sene dedi down sendromu olabilir büyük ihtimal dedi çok korktum yaşım 23 akrabalık yok ailede kimsede yok gebelikten önce 3 ay folik asit kullandım ama demek ki yetmiyormuş bunlar belki de kabullenmek zorundayım doktor birde bu durum daha fazla ilerlemez ve bu şekilde doğarsa su anda 14 mm bu şekilde kalırsa dogana kadar doğduğunda basit bir cerrahi operasyon yapilir ve çok sağlıklı olur dedi bu sivi kuculedebilir dedi kısacası bütün riskleri ihtimalleri anlattı ama hiçbirşey su an beni teselli etmiyo o benim yavrum ve hep öyle kalacak ondan hiç vazgecmiycem cinsiyet olayına takılan arkadaşlarım ne olur takilmayin hani sağlıklı ve hayırlı olsun derler ya durum tam da bundan ibaret rabbim hepinizin evlatlarına sağlık versin benim bebegime de öyle dua edin ne plur bize su an en çok buna ihtiyacimiz var oğlumun da benimde...

Canımmm Allah saglık uzun ömür versin bebegine..okurken bi tuhaf oldu icim
Dualarim seninle ve miniginle.Allah yardımcınz olsun

Canım arkadasım dualarımın en içtenleri seninle ve minnak oğlunla olacak yazdığın satırları Gözlerim dolarak okudum.lütfen güçlü ol kendini Bırakma.söylediğin üzere hep Olasılıklar üzerinden konuşmuş bu yazdığın Şeyler hep Olasılık.Allah büyük onun dediği olur Dr ların değil.down sendromu olasılığı için amniyosentez önermedi mi Dr?dr ların bu ve benzeri Şeyler söyleyip sağlıkla Dünya'ya gelen milyonlarca bebek var.Rabbim Yanınızda yardımcınız olsun içinizi ferahlatsın bebeğiniz sağlıkla Dünya'ya gelsin inşallah.

Ben özel hastaneye gidiyorum İzmirde orda varmış detaylı o gün için benden sıra al gel dedi. 2lide de ondan sıra aldım kontrolden sonra 2li ustrasona gönderdi ona başka doktor baktı bu detaylıya da o mu bakar bilmiyorum ama tek istediğim iyi şeyler söylemesi İnşAllah hepimize iyi şeyler söylenir :)

Doktor perintolaga yönlendirdi onlar gerekli görürse amniyosentez ve fetal mr ister dedi ona göre bazı şeyler netlik kazanır dedi

Canımmm Allah saglık uzun ömür versin bebegine..okurken bi tuhaf oldu icim
Dualarim seninle ve miniginle.Allah yardımcınz olsun
Çok sağol canim bakalım ayrintiliyada girelim bizi neler bekliyor görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler rabbim karnimda can verdiği bebegimin sağlığını sağlığını den daha iyi düşünür elbet bizim için neyi hayırlı gorduyse onu yasiycaz

Allah yardımcınız olsun, senin için dua edicem umarım sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğine kavuşursun

Söze neyle başlasam diye düşündüm öyle inan gözlerim Dola Dola okudum sonuna dek hepimiz birer can edindik yaklaşık 5 aydır ve eskisinden daha dikkatliyiz her konuda, kendi canımızı attığımız riske onunki ni atamamaya çalışıyoruz hepimiz. Ben ikiliye girene dek ve girdiğimde ultrason sonuna dek ağladım doktor bebegin iyi sorun ne dedi başta sorun varsa diye Ağlıyodum şimdi şükür iyi diye Ağlıyorum dedim inşAllah sen de benim gibi sonucun iyi olduğuna ağlarsin sadece. "Ondan vazgeçmeyecegim" demişsin ya ne güzel bir annesin bak birçoğu hemen vazgeçiyo sanki onun canı yok, pit pit atan kalbi var her şeyden evvel, öyle düşündüğün için Allah in razi olduklarından ol inşAllah. Dünya hayatı sınavlardan ibaret. Bu da senin, sizin sınavınız. üzül ağla ama asla kötü düşünme. Rabbim miniğine sağlık sıhhat uzun ömür versin inşAllah. sana birçok sonuç söylenmiş sen iyisini düşünmeye çalış Rabbim hayirlisiyla sağlıklı bi evlat olmasını nasip etsin, temmuzda "bebeğim iyi" dediğini duymayi inan çok isterim. Dua Et bizler de ederiz iyi düşün bebegine de iyi olacağını söyle hep inşAllah her şey güzel olsun

Allahım şifasını verecek inşallah... Biliyorum üzülme demek boş illaki üzüleceksin ama bebeğini düşün bol bol dua et ben de sen ve bebeğin için dua edeceğim bu gece...

Doktor perintolaga yönlendirdi onlar gerekli görürse amniyosentez ve fetal mr ister dedi ona göre bazı şeyler netlik kazanır dedi
Tecrübeli bi perinotoloğa git canım Prof olması çok iyi olur.onlar zaten Allah'ın izniyle bakınca anlıyorlar ve ne yapılması gerekiyorsa yönlendiriyorlar.dualarım seninle olacak canım

Herkese merhaba, ben de inşallah temmuzda kucağıma alacağım bebeğimi, henüz cinsiyet belli değil, bu hafta doktora gittiğimde belli olur umarım, size bir şey danışmak istiyorum, bugün tartıldım, açken 4, tokken 5 kilo aldığımı gördüm hamilelik öncesine göre, çok şaşırdım ve üzüldüm açıkçası, şimdiden bu kadar almışsam sonumu düşünemiyorum, hareketsizim, ona bağladım ama bilemiyorum, sizler içinde de bu durumda olan var mı, normal değilmiş gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…