2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Benim beyazım yok ama dipler baya geldiği için saçım şuan iki renk bende saçlarımın uçlarını kendi doğal rengime boyatmak istiyorum diplere boya değmeyecek şekilde

@Nurmuratkf ben 19+4 e randevu aldım. 23. haftanın sonuna kadar gelebilirsiniz dediler bana.

amin canım benim, ellerin, gözlerin dert görmesin :)) inşallah sağlıkla alalım kucağımıza :)))

canımcım, 12. haftada dr eğer böyle giderse erkek olur ama belli olmaz daha demişti. primavera77 nin cinsiyet oluşumu videosundaki şey aynen gerçekleşti ve çıkıntı içeri girdi :))

isim önerileriniz varsa yazarmısınız, Işık konusunda pek emin değilim de :))

amin, darısı tüm öğrenemeyenlerin başına :)))

Sen ne güzel bir anne olmuşsun arkadaşım, doğduğu gün bebeğini sokağa atanlar senin şu içten cümlenin altında ne güzel de ezilir

"o benim yavrum ve hep öyle kalacak ondan hiç vazgecmiycem"

Sizin için dua edeceğim, en kısa zamanda sağlıklı haberlerini duyalım inşallah..

Hadi gözün aydın. Listeye erkek yazmışım düzelttim. neden öyle oldu acaba?

primavera nın yolladığı cinsiyet oluşum videosundaki şey aynen oldu, pipi gibi olan çıkıntı içeri girdi :)) 12. haftadaydım zaten dr söylediğinde ve beni uyarmıştı :) eğer böyle kalırsa erkek olur ama değişebilir demişti. % 50 erkek yazmıştım ya o zaman :))

Çok sağol canim insallah bende duyarim güzel haberler üzülüp bebegimi strese sokmak istemiyorum ama kendime hakim olamiyorum

@pınar39 allahtan umut kesilmez bak sende bakmışsın çoğunluğu düzelmiş bence temmuz anneleri olarak size dua başlayalım Şifa olsun elimizden geleni yapalım allahım sanada bebeğine de yardım ve sabır versin inş dayanır annesi dualarım sizinle

Sağol canim benim dua edenlerden rabbim şimdiden razı olsun

Rabbim yardımcınız olsun ins. Ne güzel demişsin o senin yavrun tabi ki vazgeçmeyeceksin. Takdir Allah'tan. Ins ilerleyen haftalarda düzelir bu durum. Dualarımız seninle. Kendime, bebeğime dua edeken sizleri de katacağım. Rabbim hepimizin yavrularına sağlık versin. Kendini harap etme sakın. Üzülmemek elde değil biliyorum ama bizim imanımız ve tevekkulumuz var. Bunlar sıkıntını hafifletir inş. Allah'a emanet...

Domuzdan elde edilen şeyler maalesef
Merhaba, bu açıklama bir yerlerde yazıyor mu? Gebeliğe zararı dokunacak herhangi birşeyin hamilelere verileceğini asla düşünmüyorum. Onlarca denetimden geçiyor ilaçlar. Ben anlayamadım gerçekten. Bi yerlerde okuduysanız link paylaşabilir misiniz lütfen?

Ne diyeceğimi bilemiyorum evladını kaybetmiş bir anne olarak sana tek tesellim sana verilen umudun 3te 1ini bırak zerresini vermediler heryer alınacak tehlikeli bu bebek seni bile oldurebilir dediler ve aldılar benden bak snn bir umudun var cnm sakın hemen vazgeçme ondan sakın gereken neyse yaptır koş peşinden tıp çok ileride elbet vardır bir bildiği ama umutsuzda yaşanmaz Allah yardımcın olsun inşallah bu bebek sağlıkla doğacak

Doktor perintolaga yönlendirdi onlar gerekli görürse amniyosentez ve fetal mr ister dedi ona göre bazı şeyler netlik kazanır dedi
Cnm çapa ya git orada Tuğba hnm var prenatal bölüme ama bak hastane iyi teşhisleri doğru ama hemen insanın celladı oluyorlar alma delisiler zaten hemen bebeği detaylı 2.duzeye alacaklar seni orda ne var ne yok söylerler inş oradan sevinerek çıkarsın cnm

Batı deniz son numara da derin olabilir :)

İnanır mısınız cinsiyet artık son planda bnm için rabbim sağlıklı evlat nasip etsinde kız oğlan farketmiyor kız olursa da oğlan olursa da sevineceğim Allah ım affet eğer çok direttiysem kız kız diye ben utanmıyorum bi çocuğumu kaybetmişim sağlıksızken hala cinsiyete takılıyorum bir daha lafını dahi etmem

Cook uzun aradan sonra selamlar. Telefonum bozuldu sanaldan uzaklasmak Orunda kaldim. Sizleri ozledim cinsiyetler belli olmustur artik hemen hemen. Bizimde kesin olmamakla beraber ikinci kizimiz geliyormus hayirlisiyla:) hepinizi opuyoruz umarim herkes iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…