- 21 Ocak 2016
- 35
- 45
- 3
- 34
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.821
Benim beyazım yok ama dipler baya geldiği için saçım şuan iki renk bende saçlarımın uçlarını kendi doğal rengime boyatmak istiyorum diplere boya değmeyecek şekildebenim kuzenlerim boyatiyordu, organik boya ile. iyi bir kuaforunuz var ise bir sakincasi olmayabilir. doktorunuza danisin, kullanabileceginiz marka isimlerini onerin. eger dipte beyaz derdi ile boya yapilacaksa onlar icin rimelimse seyler sayiliyor, deneyebilirsiniz
Tatlım ben 2 bebeğimde de 23 te gittim 20 den sonra gidiliyor zaten tok karna gideceksin idrara sıkışık olmayacaksın yarım saat sürüyor çünkü adı 2.duzey ultrason 25. Haftaya kdr gidebilirsinsormak istediklerin olursa cevaplarım
Yaaaaaaaaaaa inanmıyorummmmmmprimavera77 dan sonra teorinin tutmasına uçtugüm ikinci hamis ve o benim canım ablam ya şu an göbekler atasim var gelsin kukulu gelsin totosunu ısırdığım sağlıkla gelsin minnak kuzu ayyy ben çok mutlu oldum :)
Kıızzz mı çıktıayy çok sevindim sana erkek diyorlardı hep ya ay çok yanıldılar bu doktorlar kaç haftalarda oğlan demişlerdi cnm bebişe aydınlatma yaparsan sevinirim :) hayırlı olsun inş artık sırtın yere gelmez :) darısı benle @insanbuL için olsun :)
Kıızzz mı çıktıayy çok sevindim sana erkek diyorlardı hep ya ay çok yanıldılar bu doktorlar kaç haftalarda oğlan demişlerdi cnm bebişe aydınlatma yaparsan sevinirim :) hayırlı olsun inş artık sırtın yere gelmez :) darısı benle @insanbuL için olsun :)
Kızlar aranızda decavit vitamini kullanan varmi bi ara burda duydum bazı vitamin ilaçların içinde pis şeyler varmış hangi vitamin acaba biliyormusunuz
Sen ne güzel bir anne olmuşsun arkadaşım, doğduğu gün bebeğini sokağa atanlar senin şu içten cümlenin altında ne güzel de ezilirKızlar oglende gittim doktora hastanedeymis erken gideyim dedim sonuçla kötü malesef bebegin beyninde aynı sıvıyı doktor da gördü bir sürü riskten bir sürü olasiliktan bahsetti diğer doktorun boşuna günahını aldım rabbim beni affetsin ama insan konduramiyo iste yarin capa ya falan gidicem doktor bebegin diğer organların da sorun görmedi ayrıntılı renkli ultrasona gir orda iyice incelensin dedi eşlik eden başka bir sorun yoksa gebelik devam edebilir sivi kuculebilir dedi ama tam 17 haftaliktim bu haftada bu kadar sivi normal değil dedi sabahtan beri ağlıyorum esimde bende gözlerimiz şişti çok yiprandik bu süreç çok yıpratacak bizi rabbim hepinizin bebeğine sağlık versin internetten başına bu durum gelenlerin hepsini okudum yüzde 90 i sağlıklı doğurmuş bazıları gebeligin sonlandirmis çok ileri derece olanların da bebegi dogunca ameliyat olmuş ben su an kendimi herşeye hazırlamaya çalışıyorum ama çok yipraniyorum hareketlerini hissediyorum ultrasonda görüyorum çok baglandim doktor böyle bir sorunla doğarsa yaşar ama belki 2 sene belki 5 sene dedi down sendromu olabilir büyük ihtimal dedi çok korktum yaşım 23 akrabalık yok ailede kimsede yok gebelikten önce 3 ay folik asit kullandım ama demek ki yetmiyormuş bunlar belki de kabullenmek zorundayım doktor birde bu durum daha fazla ilerlemez ve bu şekilde doğarsa su anda 14 mm bu şekilde kalırsa dogana kadar doğduğunda basit bir cerrahi operasyon yapilir ve çok sağlıklı olur dedi bu sivi kuculedebilir dedi kısacası bütün riskleri ihtimalleri anlattı ama hiçbirşey su an beni teselli etmiyo o benim yavrum ve hep öyle kalacak ondan hiç vazgecmiycem cinsiyet olayına takılan arkadaşlarım ne olur takilmayin hani sağlıklı ve hayırlı olsun derler ya durum tam da bundan ibaret rabbim hepinizin evlatlarına sağlık versin benim bebegime de öyle dua edin ne plur bize su an en çok buna ihtiyacimiz var oğlumun da benimde...
Hadi gözün aydın. Listeye erkek yazmışım düzelttim. neden öyle oldu acaba?
Çok sağol canim insallah bende duyarim güzel haberler üzülüp bebegimi strese sokmak istemiyorum ama kendime hakim olamiyorumSen ne güzel bir anne olmuşsun arkadaşım, doğduğu gün bebeğini sokağa atanlar senin şu içten cümlenin altında ne güzel de ezilir
"o benim yavrum ve hep öyle kalacak ondan hiç vazgecmiycem"
Sizin için dua edeceğim, en kısa zamanda sağlıklı haberlerini duyalım inşallah..
Sağol canim benim dua edenlerden rabbim şimdiden razı olsun@pınar39 allahtan umut kesilmez bak sende bakmışsın çoğunluğu düzelmiş bence temmuz anneleri olarak size dua başlayalım Şifa olsun elimizden geleni yapalım allahım sanada bebeğine de yardım ve sabır versin inş dayanır annesi dualarım sizinle
Kızlar oglende gittim doktora hastanedeymis erken gideyim dedim sonuçla kötü malesef bebegin beyninde aynı sıvıyı doktor da gördü bir sürü riskten bir sürü olasiliktan bahsetti diğer doktorun boşuna günahını aldım rabbim beni affetsin ama insan konduramiyo iste yarin capa ya falan gidicem doktor bebegin diğer organların da sorun görmedi ayrıntılı renkli ultrasona gir orda iyice incelensin dedi eşlik eden başka bir sorun yoksa gebelik devam edebilir sivi kuculebilir dedi ama tam 17 haftaliktim bu haftada bu kadar sivi normal değil dedi sabahtan beri ağlıyorum esimde bende gözlerimiz şişti çok yiprandik bu süreç çok yıpratacak bizi rabbim hepinizin bebeğine sağlık versin internetten başına bu durum gelenlerin hepsini okudum yüzde 90 i sağlıklı doğurmuş bazıları gebeligin sonlandirmis çok ileri derece olanların da bebegi dogunca ameliyat olmuş ben su an kendimi herşeye hazırlamaya çalışıyorum ama çok yipraniyorum hareketlerini hissediyorum ultrasonda görüyorum çok baglandim doktor böyle bir sorunla doğarsa yaşar ama belki 2 sene belki 5 sene dedi down sendromu olabilir büyük ihtimal dedi çok korktum yaşım 23 akrabalık yok ailede kimsede yok gebelikten önce 3 ay folik asit kullandım ama demek ki yetmiyormuş bunlar belki de kabullenmek zorundayım doktor birde bu durum daha fazla ilerlemez ve bu şekilde doğarsa su anda 14 mm bu şekilde kalırsa dogana kadar doğduğunda basit bir cerrahi operasyon yapilir ve çok sağlıklı olur dedi bu sivi kuculedebilir dedi kısacası bütün riskleri ihtimalleri anlattı ama hiçbirşey su an beni teselli etmiyo o benim yavrum ve hep öyle kalacak ondan hiç vazgecmiycem cinsiyet olayına takılan arkadaşlarım ne olur takilmayin hani sağlıklı ve hayırlı olsun derler ya durum tam da bundan ibaret rabbim hepinizin evlatlarına sağlık versin benim bebegime de öyle dua edin ne plur bize su an en çok buna ihtiyacimiz var oğlumun da benimde...
Merhaba, bu açıklama bir yerlerde yazıyor mu? Gebeliğe zararı dokunacak herhangi birşeyin hamilelere verileceğini asla düşünmüyorum. Onlarca denetimden geçiyor ilaçlar. Ben anlayamadım gerçekten. Bi yerlerde okuduysanız link paylaşabilir misiniz lütfen?Domuzdan elde edilen şeyler maalesef
Ne diyeceğimi bilemiyorum evladını kaybetmiş bir anne olarak sana tek tesellim sana verilen umudun 3te 1ini bırak zerresini vermediler heryer alınacak tehlikeli bu bebek seni bile oldurebilir dediler ve aldılar benden bak snn bir umudun var cnm sakın hemen vazgeçme ondan sakın gereken neyse yaptır koş peşinden tıp çok ileride elbet vardır bir bildiği ama umutsuzda yaşanmaz Allah yardımcın olsun inşallah bu bebek sağlıkla doğacakKızlar oglende gittim doktora hastanedeymis erken gideyim dedim sonuçla kötü malesef bebegin beyninde aynı sıvıyı doktor da gördü bir sürü riskten bir sürü olasiliktan bahsetti diğer doktorun boşuna günahını aldım rabbim beni affetsin ama insan konduramiyo iste yarin capa ya falan gidicem doktor bebegin diğer organların da sorun görmedi ayrıntılı renkli ultrasona gir orda iyice incelensin dedi eşlik eden başka bir sorun yoksa gebelik devam edebilir sivi kuculebilir dedi ama tam 17 haftaliktim bu haftada bu kadar sivi normal değil dedi sabahtan beri ağlıyorum esimde bende gözlerimiz şişti çok yiprandik bu süreç çok yıpratacak bizi rabbim hepinizin bebeğine sağlık versin internetten başına bu durum gelenlerin hepsini okudum yüzde 90 i sağlıklı doğurmuş bazıları gebeligin sonlandirmis çok ileri derece olanların da bebegi dogunca ameliyat olmuş ben su an kendimi herşeye hazırlamaya çalışıyorum ama çok yipraniyorum hareketlerini hissediyorum ultrasonda görüyorum çok baglandim doktor böyle bir sorunla doğarsa yaşar ama belki 2 sene belki 5 sene dedi down sendromu olabilir büyük ihtimal dedi çok korktum yaşım 23 akrabalık yok ailede kimsede yok gebelikten önce 3 ay folik asit kullandım ama demek ki yetmiyormuş bunlar belki de kabullenmek zorundayım doktor birde bu durum daha fazla ilerlemez ve bu şekilde doğarsa su anda 14 mm bu şekilde kalırsa dogana kadar doğduğunda basit bir cerrahi operasyon yapilir ve çok sağlıklı olur dedi bu sivi kuculedebilir dedi kısacası bütün riskleri ihtimalleri anlattı ama hiçbirşey su an beni teselli etmiyo o benim yavrum ve hep öyle kalacak ondan hiç vazgecmiycem cinsiyet olayına takılan arkadaşlarım ne olur takilmayin hani sağlıklı ve hayırlı olsun derler ya durum tam da bundan ibaret rabbim hepinizin evlatlarına sağlık versin benim bebegime de öyle dua edin ne plur bize su an en çok buna ihtiyacimiz var oğlumun da benimde...
Cnm çapa ya git orada Tuğba hnm var prenatal bölüme ama bak hastane iyi teşhisleri doğru ama hemen insanın celladı oluyorlar alma delisiler zaten hemen bebeği detaylı 2.duzeye alacaklar seni orda ne var ne yok söylerler inş oradan sevinerek çıkarsın cnmDoktor perintolaga yönlendirdi onlar gerekli görürse amniyosentez ve fetal mr ister dedi ona göre bazı şeyler netlik kazanır dedi
Batı deniz son numara da derin olabilir :)canımcım, 12. haftada dr eğer böyle giderse erkek olur ama belli olmaz daha demişti.primavera77 nin cinsiyet oluşumu videosundaki şey aynen gerçekleşti ve çıkıntı içeri girdi :))
isim önerileriniz varsa yazarmısınız, Işık konusunda pek emin değilim de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?