2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canim nasil dayandin uzuntunden bebegin etkilenimi ben bilmiyorum mutlu olamiyorum
Bebeğim cok stresli bi bebek olarak doğdu. Bunun etkisi bana o şekilde döndü. Yani nasıl desem Allah bi şekilde hayra çeviriyor zaten. Mutsuzlulugunu bi kenara bırakıp elinden ne geliyorsa bebeğin icin yapmaya çalış canım. Unutma onun sana ihtiyacı var destek alabileceği tek kişi sensin. Sen onu iyi hissettir ki varsa da bir sıkıntı bebeğin onu aşsın. Sen mutsuz olursan o ne yapsın. Seni hissediyor,dua ve iyi düşüncelerle bunu aşacaksınız inşallah

Bebeğinin rahatsızlığı hakkında hiçbir sebep arama kuzum. Bu senin için bir sınavda olabilir , yani yarin bakacaksin ve hiç bir problem kalmamış oğluşunda. Ben bu üzüntüyü boşa yaşayarak bebeğimi de uzdüm dememek için hep umutlu ol.
Çok haklısın cinsiyet diye işin gırgırına takildik ama bak sen de bize bir şey ogrettin. Cinsiyeti bi kenara koyup dualarimiz sizin ve bizim için sağlıktan yana oldu...

Al benden de o kadar canim. Yarın kontrolume cinsiyeti ne diye heyecan yaparken, sağlıklı haberini alabilecek miyim dusuncesi sardı. Ben bu gebeligimde stres olmayacağım diye soz verdim kendime. O yüzden karnım da sancisa, lekemde olsa hiç aksettirmeden yazmaya çalışıyorum sizlere de.

Ben hiç bi testi yaptırmadım çünkü patik atar var bende ve aşırı takıntılı bi insanm ufacık bi risk var demeleri beni çok etkilerdi biliyrm ama şimdi yaptırsamıydm die düşünyrm Of annelik ne zormuş hala kaldıramam die düşünyrm

Canim benim malesef bende biliyorum karnindaki bebeginin risk altinda olmasinin bir insana neler yasattigini verdigi caresizligi onceliklebu sikintili gunlerinde sana Rabbimdenbol sabir diliyorum ...
Kardesim doktorlar bu gibi durumlarda tum olasiliklari anne babaya soylemek zorundalar ama bu demek degil i kesin oyle olacak bu buyum ihtimal duzelen birsey ben 2011 yilinda zeynep kamildeyatarken bir arkadas vardi onunda bebeginin beyninde su birikimi vardi ona daha ucuncu ayinda tum doktorlar aldir demisler onun hastaliginin adi hidroseferi idi hic u utmuyorum senin ki ile ayni duzey bi sorun degil onunki cok dahaileri bir problemdi gezdigi tum doktorlar bebegin kesin ozurlu olacagini hicbirsey yapamayacagink falan kesin dille ama soylemislerdi ama o cok sukur vazgecmemis bebeginden ve son ayina gelmisti 10 gun falan birlikteydik inan hic bir umut vermedi hicbir doktor ve oglusu dogdu hemde nasil dogdu biliyormusun gayet normal bir tanem bek olarak ve cok saglikliydi dogum sonrasida aylarca gorustum cok sukur rabbime bebeginde doktorlarin kesin boyle olacak dedigi hicbirsey olmadi ... yani pinar cim sen bol bol dua et Allah in izniyle insallah ben inaniyorum bebegin de baska hicbir sorun olmayacak ve o sivi ileride kuculecek hersey normale donecek insallah guzel haberlerini dort gozle bekleyecegiz Allah in izni ile ayrintili usg ni bir atlat insallah icinrahatlar ondan sonra

Günaydıınn. Ben yine acayip bi çarpıntı ve nefes darlığı yaşıyorum uyandım daha da uyuyamıyorum gün erken başladı benim için anlayacağınız. Herkes için huzurlu bir gün olur umarım.hepinizi öpüyorum

Amniyosentezden cok korkuyorum oda tehlikeli insallah gcer canim basil beklicem bilmiyorum aklimdan cikaramiyorum bebegim etkilenmesin uzuntumden diye herseyi yapiyorum onun ne zaman gecti
Doğuma kadar takip edildi canım ayrıntılı cihazla kendiliğinden geçen şeyler bunlar takma kafana diyemem takilcak sin ama inan gecicek ve uzüldugunle kalicaksin

Canın sana tek tavsiyem olacak ailenin yanına bir daha gidersen asla bir daha dönme. Aile yanı da kolay değildir bu yaştan sonra ama en azından insan gibi yaşar saygı sevgi görürsün

Geçmiş olsun Aylincim, normal zamanımızdan daha fazla kan pompalayıp bebeği beslediğimiz için oluyor maalesef, benim de sürekli çarpıntım var. Ama sol tarafıma dönüp 5-10 dk yatınca hemen normale dönüyorum.

Gunaydin kizlar. Bazi annelerimizin uzgun oldugunu gordum yazmak istedim.

Bana da doktor en son kontrolde bebegimin bi bobreginde genisleme oldugunu soyledi : (
Bunun ne oldugunu bile bilmeden duyunca o kadar uzuldum ki. Doktorun yanindan cikinca gozyaslarimi tutamadim.
Sonra internetten arastirdim. Genelde erkek bebeklerde bu haftalarda boyle sorunlar olusabiliyomus ve daha sonraki aylarda düzeliyomus.
Hatta eve gelince ablamla konustum. Onun da cocugu erkek. Hamileyken ona da ayni seyi soylemusler.
Durum boyle olunca kendimi biraz rahattim. Siz de uzulmeyin. Bebeklerimiz iyi olacak ins. Cunku sevgi herseyin ustesinden gelir. Ben onu cok seviyorum. O da bunu hissediyordur biliyorum.

sağol canım benım.

Doğuma kadar takip edildi canım ayrıntılı cihazla kendiliğinden geçen şeyler bunlar takma kafana diyemem takilcak sin ama inan gecicek ve uzüldugunle kalicaksin

inşallah öyle olur geçer inşallah öyle şaşkın tuafımki düşünmemeye çalışıyorum daha bi damla gözyaşı dökemedim ama aklımdanda çıkmıyor. eşim kızıyor devamlı sen hep kötü düşünüosun hiç bişe olmıcak diye

Ayrintili da mı söyledi canım bunu doktot

bebeğim beyninde ıkı taraflı kist varmış

cnm genelde hamileyken bir sürü olumsuz şeyler söylerler ama sonuc hep iyi olur. onlar tedbir amaçlı söylüyorlar canını sıkma ki bebeğin kötü etkilenmesin. görüceksin bak nurtopu gibi sağlıklı bi evlat kucağına alacaksın inşallah.

ayrıca herkese hayırlı sabahlar ve iyi haftalar. rabbim hepimize sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

inşallah canım allahım dualarımızı kabul etsin

Hayır canım normal muayenede 17 sinde ayrıntılım iyice baksınlar dedi eger başka bi anomali, yoksa problem olmaz dedi beklesi gelsin 17si
Başka bişi yoksa amniosentez öneriolar benim ayrıntılıda 3 yerde çıkmıştı sıkıntı recep has var Şişli'de Prof. Ona gttim.bunlar muhtemelen geçici dedi ama amniosentez yapalım muhtemelen bişi yoktur demişti amniosentez de çok şükür bişi cikmamisti.vucut kendini tolere edio büyüdükçe sıkma canini sen doktorlar aynen böyle dio.yeni oluşum aşamasında olan vücutta goruluo böyle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…