2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızın mı olucak kuzum Ayyyy maşallah ya

semurcan canım duaların için amin diyorum. Senin niye canın sıkkın? Noldu? Karnındaki bebeğinde bu sıkıntıdan etkilendiğini unutma canım lütfen ve içini rahatlat hadi. Güzel bir gün ve güzel bir hafta bizimle olsun inşallah...

Kuzum Allah sağlık versin sanada rahatsızlığın vardı snn bebekten oncesinden o nasıl şuan doktorlara anlatıyorsun dimi durumunu ihmal etme olurmu zaten herşeyden nem kapmaya başladım ben bi değişiğim dünden beri hayattan soğudum yemekten içmekten uyumaktan herşeyden soğumuş gibiyim etkilendim galiba

Canın sana tek tavsiyem olacak ailenin yanına bir daha gidersen asla bir daha dönme. Aile yanı da kolay değildir bu yaştan sonra ama en azından insan gibi yaşar saygı sevgi görürsün
Şu an gitmekle beklemek arasindayim sudan sebeplerle hayata olan ofkesini benim uzerimde atiyor cok uzuluyorum degismesinden hic umudum kalmadi gitsem bana ve cocuguma yapacaklarindan korkuyorum hamileligimin bile tadini cikaramadim hic bisey anlamadan uzuntuyle gecti gitti su 5 ayim bi kez bi sey aseremedim canim sunu cekti diyemedim tekrar gitmeye karar verecek gucu kendimde bulursam gercekten donmem cunku her donusumde daha kotusuyle karsilasiyorum

Günaydın kızlar Bende bugün işyernde karın ağrısı ile boğuşuyorum Nerden çıktı şimdi bu ağrı

Günaydın semurcuğum valla al benden de o kdr bende sabah 4 te uyandım 5 Te uyandim gece eşimle oturdum 2 ye kdr bu durumları konuştuk buradaki falan gözüme uyku girmedi 2 saat ya uyudum ya uyumadım gozlerim şişmiş çirkinleşmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…