- 4 Kasım 2015
- 734
- 1.088
- 43
- 46
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.881
Amin inşallah canım....Günaydın bacılarım Allah hayırlı bir hafta geçirmeyi nasip etsin bizlere sağlıkla inşallah hepinizi öptüm
Doktora göründünüz mü peki
İshal yok başka sorunumda ama ağrı gelince yemek yiyemiyorum her an midem ağzımda geziyorum doktor randevusu aldım ama bebekle alakalı değildir insallah sadece üşütmek olsunBen sık ishal oluyorum o sebeple oluyor cnm bende bide çok uşuturum kış vakti bile kısa kollu gezerim anormallik işte ama haftam 16 ya yakın şuan
Günaydın semurcuğum valla al benden de o kdr bende sabah 4 te uyandım 5 Te uyandim gece eşimle oturdum 2 ye kdr bu durumları konuştuk buradaki falan gözüme uyku girmedi 2 saat ya uyudum ya uyumadımgozlerim şişmiş çirkinleşmişim
Semurcum burada istediğin her sorunun cevabını alırsın elbet buranın doktorları yine oraya göre iyidir sanırım detaylıda yaptırırsın belki burda tam haftan oluyor yaptırmak için renkli renkli görürsün bide fındığını :)ben paris'teyim, burada oyle oram agriyor doktor vs tarzi seyler olmuyor ne yazik ki. aylik kontrollerde bir sey demiyor eger sikinti gormuyor ise. sadece bebegin plasentasi cok asagidaymis 1 cm imis rahime; belki o sebepledir agri. 15inde istanbuldaki doktorumda randevum var, detayli baktiracagim.
Semurcum burada istediğin her sorunun cevabını alırsın elbet buranın doktorları yine oraya göre iyidir sanırım detaylıda yaptırırsın belki burda tam haftan oluyor yaptırmak için renkli renkli görürsün bide fındığını :)
Güzel kadınım ama stres gerginlik gebelik bana yaramıyor oğlumda çok guzelleşmiştim bunda nenelere döndüm kızNe demek çirkinleşmişim ya ne demek hamileyiz biz çirkin olamayızİtiraz istemeeem şimdi herkes tekrarlıyor şu sözü
hayırlı sabahlar hatunlar :)
bebişleriniz nasıl sizler nasılsınız_?
ben dinlenmeye devam : eşim heyet raporu çıkarttıracak bugün evelallah ın izni ile ..hastane,market,alışveriş işlerini de halledecek inşaallah...
evde yalnızım... bu son olaydan sonra yalnız kalmaya bile korkar oldum...Rabb im gönüllerimize ferahlık versin inşaallah...
Ne demek çirkinleşmişim ya ne demek hamileyiz biz çirkin olamayızİtiraz istemeeem şimdi herkes tekrarlıyor şu sözü
Güzel kadınım ama stres gerginlik gebelik bana yaramıyor oğlumda çok guzelleşmiştim bunda nenelere döndüm kızayaklarım bile başka basıyor yere sivilcem çıkıyor ergen kızlar gibi ay belki bnm evhamım ne bilim kocaya sorsam hey maşallah kim 3 çocuk doğurmuş der sana diyor bide ona göre hamileyken çok sexi oluyormuşum o göbekle düşünsene adam sapıttı
Güzel kadınım ama stres gerginlik gebelik bana yaramıyor oğlumda çok guzelleşmiştim bunda nenelere döndüm kızayaklarım bile başka basıyor yere sivilcem çıkıyor ergen kızlar gibi ay belki bnm evhamım ne bilim kocaya sorsam hey maşallah kim 3 çocuk doğurmuş der sana diyor bide ona göre hamileyken çok sexi oluyormuşum o göbekle düşünsene adam sapıttı
Günaydınnn semurcum güzel bir gün hafta diliyorum herkese.neyin var moralin neden bozuk?kizlar gunaydin, hafta aydin olsun herkese; hepimize. Hastalarimiza sifa, dertlilerimize deva, borclularimiza eda olsun. KEm, kotu niyetli herkes bizlerden uzak olsunlar.
@batideniz1cicek3bocek L Light Of God sizlere de ayrica opucukler kizlar, benim cok moralim bozuk, hic uyumadim gece
evet evet valla geleyim kafam rahat edecek.
Hangi semtte doktora geleceksin cnmevet evet valla geleyim kafam rahat edecek.
Hangi semtte doktora geleceksin cnm
Günaayddıınn ama neden korkuyorsun ki yalnız kalmayageçmiş olsun bir sıkıntı mı var ?
Canım benim sen ne desen haklısın giderken oyle guclendirmistin beni de ben iki soze kandim inandim belkide inanmak istedim donerken de donmemi hic dogru bulmadin biliyorum simdi bu pismanligi yasiyorum cunku dedigin gibi her donusumde daha kotusunu yasiyorum bu kez cocuk tehtitleri daha fazla bazi eski seyleri onume atip iyi bi avukatla alabilecegini soyluyor bilmiyorum bunun asli varmi ama korkuyorum isteAh! ben ne diyeyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?