2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Günaydınnn semurcum güzel bir gün hafta diliyorum herkese.neyin var moralin neden bozuk?

esimin annesi ile gorusmuyorum ben; esim kendi gider gorusur. her vakit cirkindi ifadeleri, iyice cirkinlesti. hos ben muhattap degilim ancak esimin boyle basit bir muhattapliga maruz kalmasindan yana canim sikkin.

idilduam sen niye artik hic bana meyebaaa yazmiyosun
Meraba canım kasıtlı yapmadım vallahi bu ara çok giremedim açıkçası yazanlara yazdım fln daha dün aklimdaydin seni etiketlicektim pazar günü younlugundan giremedim bile kusura bakma sewiorum seni aklımdasin ben yazmasamda sen etiketle beni hbr aliyim

Evham yapmak yasak söylemediler mi sana :)) Aç oradan pepe şarkıları falan ezberle bak şimdiden ben öyle yapıyorum Çok geçmiş olsun ama dikkat et kendine sağlıktan önemli bir şey yok. Hem koca da koşturuyormuş bak daha ne istiyorsun :*

idilduam hayırsız bana da demiyo ben demezsemmm
Kuzum mm vallahi giremiorum bu ara yaaa demeyin öyle üzuluorum inan yoğundum hafta ici bile şimdi okullar açıldı rahatladım. Görümcem üst katta kayinvalidemde ydi onun kizlariyla benim kızda kudurdu onlara bakmaktan giremedim bu hafta telafi edicem sözzzz

ALTINIM ve pinar39 Takip edemedim ben cumartesi ve pazar günü kaçırmışım Allah şifalarını verir inşallah bebişlerinizin. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Keşke elimizden bir şey gelse ama anca dua edebiliriz sizler için. İyi haberlerinizi bekliyoruz

Google da "elevit domuz katkısı" şeklinde arama yaparsanız haberleri görebilirsiniz. Firma tarafından bu iddaalar yalanlanmadı.

Hahaha evet zamanı geldi adam ben hamile kalınca 6 kilo aldı kondisyon eksikliği var şişman hoşlaşmıyorum zayıfla ddm o yüzden şişme bebek şart

Ya hiç sorma onlara ne oluyor anlamıyorum hayır hamile kalan benim ama kilo alan kendisi Spora başladı, fit karşılamak istiyormuş çocuğunu

Ya ben yorum yazmamıştim size ama şu adamların karilarina inat onlara acı çektirmek için çocukları bakamicagi halde elinden almalarinA GICIK OLURUM. Resmi nikah olsa bile devlet 7 yaşına kadar çocuğu babasına vermio.anne de kalio 7 yaşına kadar.ondan sonra şartlar kimin daha iyisi ise ona verilir.o HADSİZ terbiyesiz adam resmi nikah yapmadan çocuk üstünde ne hak iddaa edicek terbiyesiz önce nikahı ni yapsın bebeğinin annesine sonra hak idda etsin.bebegi yapmakla baba olunmuo.cok sinirlendim Afedersin ama sende ailenin yanında kal bırak o adamı hayatı kendine zehir etme Ailene durumu nu anlat bu adam sana psikolojik işkence yapıo daha ne işin war yanında.bebegin için mantıklı dusunmelisin.bebegin olunca napicak degisicekmi saniosun aslaaaaaaa değişmez daha beter olur hem çocuk hem sen çok uzulursun kendini topla ona göre karar ver.pisman olma sonra

bunlari konustuk uzun uzun; cocugun hangi sekilde anneden alinacagini, normal kosullarda asla alinamayacagini anlattim. icini rahatsiz edecek hicbir sey. isterse gitsin kezban hatemi'yi tutsun avukat diye. bos seylere kafa takip zaten yerle yeksan olan moralini daha da etkileme! lutfen.

Adamlara öyle gelio göbek le daha seksi oluomus benimkide onu dio demekki aslı var kizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…