- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.901
Günaydınnn semurcum güzel bir gün hafta diliyorum herkese.neyin var moralin neden bozuk?
Meraba
ALTINIM canım geçici bir süreçdir inşallah. Gönlünüzü içinizi ferah tutun. Allahım sağlıkla bizi evlatlarımıza kavuştursun.
Merabacanım kasıtlı yapmadım vallahi bu ara çok giremedim açıkçası yazanlara yazdım fln daha dün aklimdaydin seni etiketlicektim pazar günü younlugundan giremedim bile kusura bakma sewiorum seni aklımdasin ben yazmasamda sen etiketle beni hbr aliyim
geçen çarşamba kanamam oldu ve ki gün hastanede kaldım..
iğne serum ilaç..
evdeyim wc dışı kalkmak yasak..
otururum..dinlenirim..işe gidemiyorum vs..
aslında 3.5 ay çok rahattım mide bulantım pek yoktu..kafaya bi şey takmıyordum...ama şimdi evhamlandım biraz..
RABB İM kimseye yaşatmasın herkeslere şifa evrsin inşaallah :)
Kuzum mm vallahi giremiorum bu ara yaaa demeyin öyle üzuluorumidilduam hayırsız bana da demiyo ben demezsemmm
HahahaŞişme mişme bir şeyler diyordun sen siparişi ver artık gelmiş zamanı
Hmm bildiğin biriymiş git rahatla sende ay oranın doktorları zaten anormalmiş burda brz ferahlar gidersinkuzum benim doktorum Liv Hospital'de Cevahir Tekcan.
Güzel görenindir demiş şair hangisi demişti unuttum naniyiymis :)))
valla ben cirkindim, iyice cirkin oldum!
Merhaba, bu açıklama bir yerlerde yazıyor mu? Gebeliğe zararı dokunacak herhangi birşeyin hamilelere verileceğini asla düşünmüyorum. Onlarca denetimden geçiyor ilaçlar. Ben anlayamadım gerçekten. Bi yerlerde okuduysanız link paylaşabilir misiniz lütfen?
Hahahaevet zamanı geldi adam ben hamile kalınca 6 kilo aldı kondisyon eksikliği var şişman hoşlaşmıyorum zayıfla ddm o yüzden şişme bebek şart
Ya ben yorum yazmamıştim size ama şu adamların karilarina inat onlara acı çektirmek için çocukları bakamicagi halde elinden almalarinA GICIK OLURUM. Resmi nikah olsa bile devlet 7 yaşına kadar çocuğu babasına vermio.anne de kalio 7 yaşına kadar.ondan sonra şartlar kimin daha iyisi ise ona verilir.o HADSİZ terbiyesiz adam resmi nikah yapmadan çocuk üstünde ne hak iddaa edicek terbiyesiz önce nikahı ni yapsın bebeğinin annesine sonra hak idda etsin.bebegi yapmakla baba olunmuo.cok sinirlendim Afedersin ama sende ailenin yanında kal bırak o adamı hayatı kendine zehir etme Ailene durumu nu anlat bu adam sana psikolojik işkence yapıo daha ne işin war yanında.bebegin için mantıklı dusunmelisin.bebegin olunca napicak degisicekmi saniosun aslaaaaaaa değişmez daha beter olur hem çocuk hem sen çok uzulursun kendini topla ona göre karar ver.pisman olma sonraCanım benim sen ne desen haklısın giderken oyle guclendirmistin beni de ben iki soze kandim inandim belkide inanmak istedim donerken de donmemi hic dogru bulmadin biliyorum simdi bu pismanligi yasiyorum cunku dedigin gibi her donusumde daha kotusunu yasiyorum bu kez cocuk tehtitleri daha fazla bazi eski seyleri onume atip iyi bi avukatla alabilecegini soyluyor bilmiyorum bunun asli varmi ama korkuyorum iste
bunlari konustuk uzun uzun; cocugun hangi sekilde anneden alinacagini, normal kosullarda asla alinamayacagini anlattim. icini rahatsiz edecek hicbir sey. isterse gitsin kezban hatemi'yi tutsun avukat diye. bos seylere kafa takip zaten yerle yeksan olan moralini daha da etkileme! lutfen.Canım benim sen ne desen haklısın giderken oyle guclendirmistin beni de ben iki soze kandim inandim belkide inanmak istedim donerken de donmemi hic dogru bulmadin biliyorum simdi bu pismanligi yasiyorum cunku dedigin gibi her donusumde daha kotusunu yasiyorum bu kez cocuk tehtitleri daha fazla bazi eski seyleri onume atip iyi bi avukatla alabilecegini soyluyor bilmiyorum bunun asli varmi ama korkuyorum iste
Adamlara öyle gelio göbek le daha seksi oluomus benimkide onu dio demekki aslı var kizzzGüzel kadınım ama stres gerginlik gebelik bana yaramıyor oğlumda çok guzelleşmiştim bunda nenelere döndüm kızayaklarım bile başka basıyor yere sivilcem çıkıyor ergen kızlar gibi ay belki bnm evhamım ne bilim kocaya sorsam hey maşallah kim 3 çocuk doğurmuş der sana diyor bide ona göre hamileyken çok sexi oluyormuşum o göbekle düşünsene adam sapıttı
Güzel görenindir demiş şair hangisi demişti unuttum nanneyse karıştırmayayım orayı güzel olmasan kocişin alır mıydı bebişim
olur oyle arada, eger ki bir yerde safi nese var ise zaten; orada bir samimiyetsizlik vardir. insan bu, ak icinde zerre, kara icinde zerreAma ne olmuş bu topiğe böyleHerkes karalar bağlamış, moraller bozuk Ne yapsak ki
HahahaAdamlara öyle gelio göbek le daha seksi oluomus benimkide onu dio demekki aslı var kizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?