2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Brz kendime geldim iyi ki varsınız güzel anneler Allah yavrularınızı bağışlasın hepinize bgn keçelerimle haşır neşir oliciğim kayıplara karışıyorum arada uğrarım mjjjxxx şlapss hepinize

Hadi bakalımm:))

esimin annesi ile gorusmuyorum ben; esim kendi gider gorusur. her vakit cirkindi ifadeleri, iyice cirkinlesti. hos ben muhattap degilim ancak esimin boyle basit bir muhattapliga maruz kalmasindan yana canim sikkin.
Eşinle konuşsan onun söylediklerini hiç sana söylemese hem canın sıkılmamış olur

semurcan evet anlattiklarini hatirliyorum sana guveniyorum da ama karsimda oyle bi ofkeyle hirsla soyluyor ki bunlari icime korku dusuyor bes ayin kaldi senin diyo suyun isindi alicam elinden zaten istedigim bi evlatti benim annem yanima gelir bakar
idilduam tesekkur ederim destegin icin maddi imkani muhtemelen benden daha iyi o zamanda oyle olacaktir sartlar cok fazla degismezse o zaman naparim bilmiyorum o zaman icin degilde su an icin kendime acil bi yol cizmem ve kararli olmam lazim bunun da farkindayim keske aldigim kararlardan hicbisekilde donmeseydim ahh ahh semurcan bana demistiii

Günaydın kızlar herkes iyidir ins yarın randevum var ne olur dua edin korkuyorum biraz ilk hamileliğinden dolayı bu haftalarda kaybetmiştim allahım korusun meleğimi ins hersey yolunda mutlu haberlerle gelirim

Kızlar günaydın..bişey sorucam iki ilaç kullanıyorum biri gyno feron diğeri decavit..sabah 7de kalkıp gyno feronu içiyorum yatıyorum 9da kalkıp kahvaltı yapıyorum peşinede decaviti içiyorum..ama midem kötü oluyor decaviti içtim 10 dk sonra kustum..ne yapıyım kızlar siz nasıl kullanıyosunuz bu ilaçları?

Günaydın kızlar herkes iyidir ins yarın randevum var ne olur dua edin korkuyorum biraz ilk hamileliğinden dolayı bu haftalarda kaybetmiştim allahım korusun meleğimi ins hersey yolunda mutlu haberlerle gelirim

İyi düşün iyi olsun :)) bebeğin de sağlıklıdır inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Gece yatmadan önce içebilirsin benim gibi :)) Yoksa ben de çıkarıyorum maalesef, bulantılarım hala devam ediyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…