- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.921
Brz kendime geldim iyi ki varsınız güzel anneler Allah yavrularınızı bağışlasın hepinize bgn keçelerimle haşır neşir oliciğim kayıplara karışıyorum arada uğrarım mjjjxxx şlapss hepinize❤
Ben de geliyorum zatenJellyfish_ da yok Aha da ben de astım suratımı
Hadi bakalımm:))Kuzum mm vallahi giremiorum bu ara yaaa demeyin öyle üzuluoruminan yoğundum hafta ici bile şimdi okullar açıldı rahatladım. Görümcem üst katta kayinvalidemde ydi onun kizlariyla benim kızda kudurdu onlara bakmaktan giremedim bu hafta telafi edicem sözzzz
biz variz, olmuyor mu :)
Eşinle konuşsan onun söylediklerini hiç sana söylemese hem canın sıkılmamış oluresimin annesi ile gorusmuyorum ben; esim kendi gider gorusur. her vakit cirkindi ifadeleri, iyice cirkinlesti. hos ben muhattap degilim ancak esimin boyle basit bir muhattapliga maruz kalmasindan yana canim sikkin.
Bayılıyorum ben bu kadına ve yaklaşımlarına:)olur oyle arada, eger ki bir yerde safi nese var ise zaten; orada bir samimiyetsizlik vardir. insan bu, ak icinde zerre, kara icinde zerre
Eşinle konuşsan onun söylediklerini hiç sana söylemese hem canın sıkılmamış olur
Yoo seninle de olur ama onsuz olmaz :)
Haftada 1 olunca böyle oldu benimki heraldeHahahabitane de senden çıktı beyni sulanmış kız bunların var mı arttıran
Eşin görüştüğü sürece bu durum değişmez bence. Canım o Yüzden moralini boş yere bozmaolay bana soylemesi degil, soyledigi tekbir soz dahi beni etkilemiyor. Benim sorunum esimin bunlara maruz kalmasi, ben bilmeyeyim ama o maruz kalsin, olmuyor.
Ben de aynını diyecektimŞişme mişme bir şeyler diyordun sen siparişi ver artık gelmiş zamanı
Günaydın kızlar herkes iyidir ins yarın randevum var ne olur dua edin korkuyorum biraz ilk hamileliğinden dolayı bu haftalarda kaybetmiştim allahım korusun meleğimi ins hersey yolunda mutlu haberlerle gelirim
Kızlar günaydın..bişey sorucam iki ilaç kullanıyorum biri gyno feron diğeri decavit..sabah 7de kalkıp gyno feronu içiyorum yatıyorum 9da kalkıp kahvaltı yapıyorum peşinede decaviti içiyorum..ama midem kötü oluyor decaviti içtim 10 dk sonra kustum..ne yapıyım kızlar siz nasıl kullanıyosunuz bu ilaçları?
İnşallah hayırlı haberler alırsın dualarım seninle..Günaydın kızlar herkes iyidir ins yarın randevum var ne olur dua edin korkuyorum biraz ilk hamileliğinden dolayı bu haftalarda kaybetmiştim allahım korusun meleğimi ins hersey yolunda mutlu haberlerle gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?