2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Selam Kızlar,

Benim annem ve anneannem geldi dün, bir iki gün onlarla meşgul olacağım :)

Şöyle bir bakındım geçmişe ALTINIM içini ferah tut Ceylin prensesi sağlıkla kucağına alacağın günler gelecek ben inanıyorum üzülme lütfen hepsi geride kalacak.

Çarşamba doktora gidip cinsiyeti öğreneceğiz :)

Seyda_Turker gynoferon ben de iciyorum en sorunsuzu o beni için. Aç karnına olmasına rağmen hiç sıkıntı yaşamıyorum ama sonrasında içtiğim multivitamin ve omega3 beni kendimden geçiriyor. Eşek kadar haplar yutana kadar zaten bi ölüyorum sonra da mide bulantısı! Mecbur içiyorum ama

@batideniz neeeeeeeeeee! kız mıııııııııııııııııı! :)))))))) Çok sevindim canım gözünüz aydın :))

Jellyfish_ aynen bende öyleyim haplar kocaman zaten gyno feron kapsülü açıp kaşığa döküp içiyorum,decavitide ikiye kırıp içiyorum..bundan sonra gece alıcam ilaçları kabusum oldu ilaçlar

Jellyfish_ aynen bende öyleyim haplar kocaman zaten gyno feron kapsülü açıp kaşığa döküp içiyorum,decavitide ikiye kırıp içiyorum..bundan sonra gece alıcam ilaçları kabusum oldu ilaçlar

aa benimki kapsül değil gynoferon ama neyse onu icebiliyorum esas diğerleri problem. Omegam bitmiş bugün gidip alasım yok eczaneden o kadar nefret ettim

Ailen ne dio bu duruma acaba

Ben akşam iciorum yemekten sonra decavit ve ferro sanol yatmadan öncede balık hapini içip yatiorum canim

Canım bana doktorum martın ilk haftası al randevunu dedi, işte 22.haftamda oluyorum hatta 22+ larda gideceğim. Henüz randevu almadım hatta bugün 4'lü test sonucu için gideceğim radyolojiye sorayım onu nasıl gelmem gerektiğini sana da bilgi veririm. Ama bildiğim kadarı ile ultrasona giriyorsun ama tüm organlarına bakılıyor , ölçüleri alınıyor, damarlarına vs tüm ayrıntıya bakılıyor.

Yemediniz tabii güçlü yemeklerdeen kaldınız haplara
Omega 3 u kendim istedim canım yemiorum balık haftada 1 bile değil yani.omega 3 göz ve beyin gelişimi için çok önemli.kansizlik var bide bende o doğru bak kahve çay icemekten gebelikten önce kansizlik oldu bende şimdi takviye aliorum midemi mafedio o kan hapı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…