- 17 Nisan 2012
- 442
- 603
- 303
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.941
İkisini peşpeşemi içiyosun?Gece yatmadan önce içebilirsin benim gibi :)) Yoksa ben de çıkarıyorum maalesef, bulantılarım hala devam ediyor çünkü.
Eşin görüştüğü sürece bu durum değişmez bence. Canım o Yüzden moralini boş yere bozma
İkisini peşpeşemi içiyosun?
Jellyfish_ aynen bende öyleyim haplar kocaman zaten gyno feron kapsülü açıp kaşığa döküp içiyorum,decavitide ikiye kırıp içiyorum..bundan sonra gece alıcam ilaçları kabusum oldu ilaçlar
Ailen ne dio bu duruma acabasemurcan evet anlattiklarini hatirliyorum sana guveniyorum da ama karsimda oyle bi ofkeyle hirsla soyluyor ki bunlari icime korku dusuyor bes ayin kaldi senin diyo suyun isindi alicam elinden zaten istedigim bi evlatti benim annem yanima gelir bakar
idilduam tesekkur ederim destegin icin maddi imkani muhtemelen benden daha iyi o zamanda oyle olacaktir sartlar cok fazla degismezse o zaman naparim bilmiyorum o zaman icin degilde su an icin kendime acil bi yol cizmem ve kararli olmam lazim bunun da farkindayim keske aldigim kararlardan hicbisekilde donmeseydim ahh ahh semurcan bana demistiii
aa benimki kapsül değil gynoferonama neyse onu icebiliyorum esas diğerleri problem. Omegam bitmiş bugün gidip alasım yok eczaneden o kadar nefret ettim
Ben akşam iciorum yemekten sonra decavit ve ferro sanol yatmadan öncede balık hapini içip yatiorum canimKızlar günaydın..bişey sorucam iki ilaç kullanıyorum biri gyno feron diğeri decavit..sabah 7de kalkıp gyno feronu içiyorum yatıyorum 9da kalkıp kahvaltı yapıyorum peşinede decaviti içiyorum..ama midem kötü oluyor decaviti içtim 10 dk sonra kustum..ne yapıyım kızlar siz nasıl kullanıyosunuz bu ilaçları?
Ben akşam iciorum yemekten sonra decavit ve ferro sanol yatmadan öncede balık hapini içip yatiorum canim
hayirli haberlerinizi bekliyoruzzzGünaydın kızlar herkes iyidir ins yarın randevum var ne olur dua edin korkuyorum biraz ilk hamileliğinden dolayı bu haftalarda kaybetmiştim allahım korusun meleğimi ins hersey yolunda mutlu haberlerle gelirim
Aminnn insss canimİyi düşün iyi olsun :)) bebeğin de sağlıklıdır inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Cok sagolasin aminnnnn inss guzel haberle gelirimİnşallah hayırlı haberler alırsın dualarım seninle..
Banim dr tahlil mahlil yapmadan direk dayadı ilaçları ihtiyaç varmı yokmu bilmiyorumkiYemediniz tabii güçlü yemeklerdeen kaldınız haplara
Dışarı çıkıp alman için süren başladı ! 59-58-57...
Hanimlar bu ayrintilinin tam haftası nedir? Doktor bana 29una gel dedi bebeğim o zaman 20 haftasini tamamlamış 21.haftadan 2 gün almış oluyo. Ayrıntılı için sabah gitmek gerekliymis hastaneden öyle dediler... ve benim o gün sabahtan isim var:/ o gün değil de 2 gün sonra gitsem yani 21. Haftadan 4 gün almış olsa bebeğim fark eder mi? Bir de ayrıntıli yaptiranlara birkac sorum var nasıl gitmek lazım aç tok ya da çok su içmek vs ne yapmalı? Bir de bu test normal ultrason çekiminin uzun süreli ve detay göstereni mi yani? Simdiden tesekkurler:)
Omega 3 u kendim istedim canım yemiorum balık haftada 1 bile değil yani.omega 3 göz ve beyin gelişimi için çok önemli.kansizlik var bide bende o doğru bak kahve çay icemekten gebelikten önce kansizlik oldu bende şimdi takviye aliorum midemi mafedio o kan hapı malesefYemediniz tabii güçlü yemeklerdeen kaldınız haplara
hayirli haberlerinizi bekliyoruzzz
öğleden sonra dedi bi kere! Daha var :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?