- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.961
:)))bizim cinsiyet hala muamma:))Bebeklerinin cinsiyeti belli olan bağzı tatlış anneler için sevdiğim videolar !Böyle tatlı olsun sizinkiler de
@ALTINIM@pinar39 @gvn1907 L Light Of God tulaykavas @idilduam https://www.youtube.com/watch?v=0Z6Az7jWMic
esimin annesi ile gorusmuyorum ben; esim kendi gider gorusur. her vakit cirkindi ifadeleri, iyice cirkinlesti. hos ben muhattap degilim ancak esimin boyle basit bir muhattapliga maruz kalmasindan yana canim sikkin.
:)))bizim cinsiyet hala muamma:))
Tunaydin
Bugün okulun ilk günüokul yolunu tuttuk bebeğimle
@pınar39 canımmmm bol bol dua et kendine bebeğine yıpratma kendini bizde dualar edicez sizin için gör bak sağlıklı bi şekilde gelecek bebeğin kucağına
İnanır mısınız cinsiyet artık son planda bnm için rabbim sağlıklı evlat nasip etsinde kız oğlan farketmiyor kız olursa da oğlan olursa da sevineceğim Allah ım affet eğer çok direttiysem kız kız diye ben utanmıyorum bi çocuğumu kaybetmişim sağlıksızken hala cinsiyete takılıyorum bir daha lafını dahi etmem
Yuk ben onları aksama yicem bugün ders olmaz zaten o yüzden beslenme çantami almadım :)Beslenme çantana bir adet muz, ceviz, badem, fındık vs koydun mu cınıms ?
buradayim misamcigim, neydi gormedim ben de cok giremedim hafta sonu. bir daha yazar misin?Semurcan nerelerdesin geçen bir yorumuna cevap yazdım bir daha senden ses çıkmadı, hafta sonları da ben olmuyorum özledim
Günaydıınn. Ben yine acayip bi çarpıntı ve nefes darlığı yaşıyorum uyandım daha da uyuyamıyorum gün erken başladı benim için anlayacağınız. Herkes için huzurlu bir gün olur umarım.hepinizi öpüyorum
Bende destekliyorum @aylinnalpr kendine işkence yapma da bi git doktora canımdenizbatiekin i destekliyorum ben de
Selam Kızlar,
Benim annem ve anneannem geldi dün, bir iki gün onlarla meşgul olacağım :)
Şöyle bir bakındım geçmişe @ALTINIM içini ferah tut Ceylin prensesi sağlıkla kucağına alacağın günler gelecek ben inanıyorum üzülme lütfen hepsi geride kalacak.
Çarşamba doktora gidip cinsiyeti öğreneceğiz :)
@Seyda_Turker gynoferon ben de iciyorum en sorunsuzu o beni için. Aç karnına olmasına rağmen hiç sıkıntı yaşamıyorum ama sonrasında içtiğim multivitamin ve omega3 beni kendimden geçiriyor. Eşek kadar haplar yutana kadar zaten bi ölüyorum sonra da mide bulantısı! Mecbur içiyorum ama
denizbatiekin neeeeeeeeeee! kız mıııııııııııııııııı! :)))))))) Çok sevindim canım gözünüz aydın :))
Ayyyy yerim ben onuuuu....Bebeklerinin cinsiyeti belli olan bağzı tatlış anneler için sevdiğim videolar !Böyle tatlı olsun sizinkiler de
@ALTINIM@pinar39 @gvn1907 L Light Of God tulaykavas @idilduam https://www.youtube.com/watch?v=0Z6Az7jWMic
günlerimiz çok yakınmış birbirine. yarıyı geçmek üzereyiz ne güzel.selaaaam
günlerimiz çok yakınmış birbirine. yarıyı geçmek üzereyiz ne güzel.
İdare edemem anne,idare edemem !
Güzel tespit:))benim çocuğum olsa aynı böyle olur:)))İdare edemem anne,idare edemem !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?