2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
sonunda harmony testin sonucunu aldım şükür ki temiz çıktı ikili testim 61/1 çıkmıştı yani ikili teste güvenerek boşuna üzülmeyin kızlar bir daha hamile kalırsam 2 li test yaptırmayı düşünmüyorum sonucu aldıktan sonra harmony test sonucu çıkana kadar gerçekten hep bi acabayla yaşıyorsun Allahıma şükürler olsun ki bugün güzel haberler aldık yarında cinsiyeti öğrenicez benden mutlusu yok ayrıca matsiyahoje benide listeye eklermisin sat 17.10.2015 izmirde yaşıyorum yaş 22

Ailen ne dio bu duruma acaba
Onlarla su an gizli konusuyorum gorusme imkanim zaten yok her konustugumda da bana kiziyorlar kendime bunlarin yapilmasina izin verdigim icin. Cik Gel hicbirseyi dusunme biz yanindayiz diyorlar. Orda kaldikca bunu gormezden gelsen bi baskasi yasanacak onu gormesen bi baskasi bunlar bitmicek ve cok yipranicaksin diyolar.

Gözün aydinnn çooookk sevindim. Böyle iyi haberlere ihtiyacımız vardı. Darısı diğer arkadaşlarımıza insallah

Canım benim allah yardımcın olsun. Tabi ateş düştüğü yeri yakar anlıyorum seni ama doktor birsürü olumlu ihtimal de söylemiş. İnternetten de %90 normal çocuğu olmuş diyorsun.hep olumsuza odaklanma olumlu düşünmeye çalış canım

Konuyu tam bilmiyorum ama anladığım kadarıyla eşinden yana üzüntülerin var.. Ailen bu kadar destekçin iken senin eşinden çekişmenin sebebi nedir canim. Yanı Allah korusun sana ve ailenin canına kast tehdidinde felan mi bulunuyor.darp raporlarıyla ve tehditlerini polise şikayet ederek,etmesende onu sende bununla tehdit ederek alttan almaman gerekir. Ne kadar sinersen nasıl olsa mecbur diye hep fazlasını yasatacak. Çocuğunu alırım mi diyor? Al çokta umrumda bende mahkemede seni sürundururum de. Yanı başın dik ceketini alip çıkarım modunda olmazsan buna mahkum yasarsin. Bazı koca var bundan anlar kimse kusura bakmasını kızlar. Yoksa kimseye yuvani dağit kocani sindir aklını vermek bizlere düşmez tabi ki.

inşallah canım dualarını eksik etme ceylinim için

Hadi gözünaydın canımmmm darısı diğer arkadaslara inşallah

Gözünaydin cok sevindim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inş.

Bencede ailen alsın seni evden çık git bu adamla kendine zindan etme kendine yazık deilmi kendine

Teşekkür ederim ben biraz önce aradım hastaneyi randevu aldım sordum aç tok fark etmez şu iç ya da içme doktor söyler sana dediler. Sabah öğlen fark etmez dedi telefondaki kız ama bilemedim ona güvensem mi güvenmesem mi ben sabah 9.30a aldım randevumuzu ayin 2sine bakalım nasıl olacak. Çok teşekkür ederim :) her şeyden önemli bebeklerin sağlığı bu sorular önemli değil aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…