- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.981
Onlarla su an gizli konusuyorum gorusme imkanim zaten yok her konustugumda da bana kiziyorlar kendime bunlarin yapilmasina izin verdigim icin. Cik Gel hicbirseyi dusunme biz yanindayiz diyorlar. Orda kaldikca bunu gormezden gelsen bi baskasi yasanacak onu gormesen bi baskasi bunlar bitmicek ve cok yipranicaksin diyolar.Ailen ne dio bu duruma acaba
Gözün aydinnn çooookk sevindim. Böyle iyi haberlere ihtiyacımız vardı. Darısı diğer arkadaşlarımıza insallahsonunda harmony testin sonucunu aldım şükür ki temiz çıktı ikili testim 61/1 çıkmıştı yani ikili teste güvenerek boşuna üzülmeyin kızlar bir daha hamile kalırsam 2 li test yaptırmayı düşünmüyorum sonucu aldıktan sonra harmony test sonucu çıkana kadar gerçekten hep bi acabayla yaşıyorsun Allahıma şükürler olsun ki bugün güzel haberler aldık yarında cinsiyeti öğrenicez benden mutlusu yok ayrıcamatsiyahoje benide listeye eklermisin sat 17.10.2015 izmirde yaşıyorum yaş 22
aynen gerçekten tek dileğimdi şu ara inşallah darısı @bebisimgel diye bir arkadaş vardı onun başınaGözün aydinnn çooookk sevindim. Böyle iyi haberlere ihtiyacımız vardı. Darısı diğer arkadaşlarımıza insallah
Canım benim allah yardımcın olsun. Tabi ateş düştüğü yeri yakar anlıyorum seni ama doktor birsürü olumlu ihtimal de söylemiş. İnternetten de %90 normal çocuğu olmuş diyorsun.hep olumsuza odaklanma olumlu düşünmeye çalış canımKızlar oglende gittim doktora hastanedeymis erken gideyim dedim sonuçla kötü malesef bebegin beyninde aynı sıvıyı doktor da gördü bir sürü riskten bir sürü olasiliktan bahsetti diğer doktorun boşuna günahını aldım rabbim beni affetsin ama insan konduramiyo iste yarin capa ya falan gidicem doktor bebegin diğer organların da sorun görmedi ayrıntılı renkli ultrasona gir orda iyice incelensin dedi eşlik eden başka bir sorun yoksa gebelik devam edebilir sivi kuculebilir dedi ama tam 17 haftaliktim bu haftada bu kadar sivi normal değil dedi sabahtan beri ağlıyorum esimde bende gözlerimiz şişti çok yiprandik bu süreç çok yıpratacak bizi rabbim hepinizin bebeğine sağlık versin internetten başına bu durum gelenlerin hepsini okudum yüzde 90 i sağlıklı doğurmuş bazıları gebeligin sonlandirmis çok ileri derece olanların da bebegi dogunca ameliyat olmuş ben su an kendimi herşeye hazırlamaya çalışıyorum ama çok yipraniyorum hareketlerini hissediyorum ultrasonda görüyorum çok baglandim doktor böyle bir sorunla doğarsa yaşar ama belki 2 sene belki 5 sene dedi down sendromu olabilir büyük ihtimal dedi çok korktum yaşım 23 akrabalık yok ailede kimsede yok gebelikten önce 3 ay folik asit kullandım ama demek ki yetmiyormuş bunlar belki de kabullenmek zorundayım doktor birde bu durum daha fazla ilerlemez ve bu şekilde doğarsa su anda 14 mm bu şekilde kalırsa dogana kadar doğduğunda basit bir cerrahi operasyon yapilir ve çok sağlıklı olur dedi bu sivi kuculedebilir dedi kısacası bütün riskleri ihtimalleri anlattı ama hiçbirşey su an beni teselli etmiyo o benim yavrum ve hep öyle kalacak ondan hiç vazgecmiycem cinsiyet olayına takılan arkadaşlarım ne olur takilmayin hani sağlıklı ve hayırlı olsun derler ya durum tam da bundan ibaret rabbim hepinizin evlatlarına sağlık versin benim bebegime de öyle dua edin ne plur bize su an en çok buna ihtiyacimiz var oğlumun da benimde...
Konuyu tam bilmiyorum ama anladığım kadarıyla eşinden yana üzüntülerin var.. Ailen bu kadar destekçin iken senin eşinden çekişmenin sebebi nedir canim. Yanı Allah korusun sana ve ailenin canına kast tehdidinde felan mi bulunuyor.darp raporlarıyla ve tehditlerini polise şikayet ederek,etmesende onu sende bununla tehdit ederek alttan almaman gerekir. Ne kadar sinersen nasıl olsa mecbur diye hep fazlasını yasatacak. Çocuğunu alırım mi diyor? Al çokta umrumda bende mahkemede seni sürundururum de. Yanı başın dik ceketini alip çıkarım modunda olmazsan buna mahkum yasarsin. Bazı koca var bundan anlar kimse kusura bakmasını kızlar. Yoksa kimseye yuvani dağit kocani sindir aklını vermek bizlere düşmez tabi ki.Onlarla su an gizli konusuyorum gorusme imkanim zaten yok her konustugumda da bana kiziyorlar kendime bunlarin yapilmasina izin verdigim icin. Cik Gel hicbirseyi dusunme biz yanindayiz diyorlar. Orda kaldikca bunu gormezden gelsen bi baskasi yasanacak onu gormesen bi baskasi bunlar bitmicek ve cok yipranicaksin diyolar.
Selam Kızlar,
Benim annem ve anneannem geldi dün, bir iki gün onlarla meşgul olacağım :)
Şöyle bir bakındım geçmişeALTINIM içini ferah tut Ceylin prensesi sağlıkla kucağına alacağın günler gelecek ben inanıyorum üzülme lütfen hepsi geride kalacak.
Çarşamba doktora gidip cinsiyeti öğreneceğiz :)
@Seyda_Turker gynoferon ben de iciyorum en sorunsuzu o beni için. Aç karnına olmasına rağmen hiç sıkıntı yaşamıyorum ama sonrasında içtiğim multivitamin ve omega3 beni kendimden geçiriyor. Eşek kadar haplar yutana kadar zaten bi ölüyorum sonra da mide bulantısı! Mecbur içiyorum ama
@batideniz neeeeeeeeeee! kız mıııııııııııııııııı! :)))))))) Çok sevindim canım gözünüz aydın :))
Bebeklerinin cinsiyeti belli olan bağzı tatlış anneler için sevdiğim videolar !Böyle tatlı olsun sizinkiler de
ALTINIM @pinar39 @gvn1907 L Light Of God @tulaykavas idilduam https://www.youtube.com/watch?v=0Z6Az7jWMic
Hadi gözünaydın canımmmm darısı diğer arkadaslara inşallahsonunda harmony testin sonucunu aldım şükür ki temiz çıktı ikili testim 61/1 çıkmıştı yani ikili teste güvenerek boşuna üzülmeyin kızlar bir daha hamile kalırsam 2 li test yaptırmayı düşünmüyorum sonucu aldıktan sonra harmony test sonucu çıkana kadar gerçekten hep bi acabayla yaşıyorsun Allahıma şükürler olsun ki bugün güzel haberler aldık yarında cinsiyeti öğrenicez benden mutlusu yok ayrıcamatsiyahoje benide listeye eklermisin sat 17.10.2015 izmirde yaşıyorum yaş 22
Ya ben ya bennn öğrenemedimm halaaa:)))interiorarchitect kuzum herkes cinsiyeti ogrendi seni de az görür olduk artık ya :)
canım merhaba cbuden doç.dr. aslı hanıma mı gidiyorsun?Günaydınn mutlu pazarlarrr rüyamda kızımı gördüm emzirdim bolca ayyy çok mutlu uyandımm
Senin durum tezlik zaten :)) bunca zaman kandirikci yaptı bize arya diye sevdiğimiz bağrimiza bastigimizYa ben ya bennn öğrenemedimm halaaa:)))
sonunda harmony testin sonucunu aldım şükür ki temiz çıktı ikili testim 61/1 çıkmıştı yani ikili teste güvenerek boşuna üzülmeyin kızlar bir daha hamile kalırsam 2 li test yaptırmayı düşünmüyorum sonucu aldıktan sonra harmony test sonucu çıkana kadar gerçekten hep bi acabayla yaşıyorsun Allahıma şükürler olsun ki bugün güzel haberler aldık yarında cinsiyeti öğrenicez benden mutlusu yok ayrıcamatsiyahoje benide listeye eklermisin sat 17.10.2015 izmirde yaşıyorum yaş 22
Bencede ailen alsın seni evden çık git bu adamla kendine zindan etme kendine yazık deilmi kendineOnlarla su an gizli konusuyorum gorusme imkanim zaten yok her konustugumda da bana kiziyorlar kendime bunlarin yapilmasina izin verdigim icin. Cik Gel hicbirseyi dusunme biz yanindayiz diyorlar. Orda kaldikca bunu gormezden gelsen bi baskasi yasanacak onu gormesen bi baskasi bunlar bitmicek ve cok yipranicaksin diyolar.
Hahaha:))aynen kuzummm benimm kandırdı bizi:))Senin durum tezlik zaten :)) bunca zaman kandirikci yaptı bize arya diye sevdiğimiz bağrimiza bastigimiz
Teşekkür ederim ben biraz önce aradım hastaneyi randevu aldım sordum aç tok fark etmez şu iç ya da içme doktor söyler sana dediler. Sabah öğlen fark etmez dedi telefondaki kız ama bilemedim ona güvensem mi güvenmesem miCanım bana doktorum martın ilk haftası al randevunu dedi, işte 22.haftamda oluyorum hatta 22+ larda gideceğim. Henüz randevu almadım hatta bugün 4'lü test sonucu için gideceğim radyolojiye sorayım onu nasıl gelmem gerektiğini sana da bilgi veririm. Ama bildiğim kadarı ile ultrasona giriyorsun ama tüm organlarına bakılıyor , ölçüleri alınıyor, damarlarına vs tüm ayrıntıya bakılıyor.
Kızlar ayrıntılı ultrason fiyatlari nekadar çok fazla 300 tl dediler yahu off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?