2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Cnm valla baya kıtleniyor gibi kalıyorum bende doktora danscm amaaa oda magnezyum iç diyrck oncedn sornm var ama yapcak bişi yok dck ona dikkt etcz bolbol bide agrlstkcaaa belle yuklencez

Kızlar tecrübeli annelere bir sorum olacak; bebek bakım ürünlerinde hangi markayı önerirsiniz? Mustelayı herkes çok öneriyor ama pahalı, bugün bir setini aldım 122 TL, aynı set içerik olarak aynı chicco da 60tl mesela, ya da nivea vs çok marka var. En azından bu set bittikten sonra önerebileceğiniz markalar var mı? Nivea'yı kafadan eledim aslında nivea nın tüm ürünleri bende alerji yapıyor Bakım ürünlerinden kastım da şampuanı, bebe yağı, pişik kremi vs . Bizimkiler hep johnson' baby kullanırdı artık moda mı değil, kalitesiz mi anlamadım :)

Ayrıntılı ultrasona kacncı haftada giriyordk ay ntmsm hepsiniiii

canım 18-23 hafta arası istiyor genelde doktorlar. Benim ilk doktorum 19. haftada demişti. Şimdi yeni doktorum 22.hafta daha iyi diye söyleyince sordum; yoğunluğa bağlı randevular tutmuyor çok 23.haftayı geçirmemeyi tercih ediyorum ben dedi.

misamcigim ben yag ve sampuaninda mustela kullaniyordum, pisik kremi olarak en iyisi desitin

Ben oglumda bübschen kullanmstm cok memnn kalmstm bnda henuz bişi dusnmedm almadmda daha yıne onu kullanablrm alstgm marka soncta

Benm cuma günü randevum var ozamn bir sonraki randevuya ister sanıyorm hıc bahsetmedi ama bu hafta soler

Tok gidersen daha iyi görünüyormuş canım. Bana öyle dediler. Kahvaltı edip gideceğim cuma günü inş.

Kızlar ben ikili test yaptırdım sonuç iyi dedi doktorum çok şükür ama 3 lü yada 4 lü testle ilgili birsey söylemedi sizin doktorun fikri nedir acaba @jindam seninle aynı hastaneye gidiyoruz senin doktor birsey dedi mi bu konuyla ilgili canım

Benim de şükür 2li iyi cikti diğerlerine gerek yok ayrintiliya gel dedi o kadar

semurcan gunesim teşekkürler kızlar, bübscheni de duymuştum. Bunları not aldım, indirime girdikçe alırım artık. Semurcanım pişik kremi tavsiyen için teşekkürler
rica ederim, biz hep onu kullandik; acik ara en iyisi o ve hemencecik de bitmiyor cok koyu kivamli oldugu icin uzun vadeli

Bana ilaçlar yaramıyor günün hangi vakti içsem kusuyorum dediğimde dr yatmadan 2sinide içebilirsin demişti ben öyle yapıyorum cnm sende deneyebilirsin en azından yarar ilaç yani

bende detaylıdan çok korkuyorum detaylı haftasında bebeğimin gelişimi durmuştu ve bağırsağında parlaklık oluşmuştu hayırlısı ile detaylıyı atlatsak sonrası çok güzel olacak inşallah

Kızlar merhaba benim okulum başladı bu hafta ve ödevlerimi yeni yapyrm ama bu bebek beni rahat bırakmı yoo hiç uyumuyo gerçekten gece tekmelerinden uyuyamadım resmen takla atıyo acaba bu bebek doğunca da mı böyle olck ya da sakinleşrirecek bişey bilen var mı çok yorgunum hiç uyumadım okula nasıl gitcm ben böyle uykusuz Tecrübeli annelere sesleniyrm şu An hala tekmeliuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…