- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- 413
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.001
Cnm valla baya kıtleniyor gibi kalıyorum bende doktora danscm amaaa oda magnezyum iç diyrck oncedn sornm var ama yapcak bişi yok dck ona dikkt etcz bolbol bide agrlstkcaaa belle yuklencez@ALTINIM canım içini ferah tut lütfen bak az kalmş kontrole. İyi düşün iyi olsun inşallah
@ElmiraBugdayci canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?
@pinar39 oğluşunu yazdım canım listeye. Uğur olsun inşalllah. Sen hiç merak etme iyi olacak allahın izniyle. Yarın doktor sonrası beni etiketler misin merak ediyorum.
asososos canım hayırlı olsun listeye ekledim bal kızını
@kayacans listeye ekledim oğlunu. Kendine dikkat et yatmak çok zor yatarak yapılcak çok bişey de yok kitap okuyabilirsin belki yan yatabiliyosan
gunesim canım bel ağrısı bende de var. Hiç yatamıyorum hep oturuyorum. Gece yatakta yatıyorum o zaman ağrı olmuyo ama salonda yatarsam eşim zorla kaldırıyo öyle kalıyorum
@idilduam geçmiş olsun çok dikkat etmek lazım denge merkezimiz değiştiği için düşmeler sık oluyomuş.aldıklarının fotolarını istiyoruz ilk fırsatta.
Ayrıntılı ultrasona kacncı haftada giriyordk ay ntmsm hepsiniiii
misamcigim ben yag ve sampuaninda mustela kullaniyordum, pisik kremi olarak en iyisi desitinKızlar tecrübeli annelere bir sorum olacak; bebek bakım ürünlerinde hangi markayı önerirsiniz? Mustelayı herkes çok öneriyor ama pahalı, bugün bir setini aldım 122 TL, aynı set içerik olarak aynı chicco da 60tl mesela, ya da nivea vs çok marka var. En azından bu set bittikten sonra önerebileceğiniz markalar var mı? Nivea'yı kafadan eledim aslında nivea nın tüm ürünleri bende alerji yapıyorBakım ürünlerinden kastım da şampuanı, bebe yağı, pişik kremi vs . Bizimkiler hep johnson' baby kullanırdı artık moda mı değil, kalitesiz mi anlamadım :)
Ben oglumda bübschen kullanmstm cok memnn kalmstm bnda henuz bişi dusnmedm almadmda daha yıne onu kullanablrm alstgm marka sonctaKızlar tecrübeli annelere bir sorum olacak; bebek bakım ürünlerinde hangi markayı önerirsiniz? Mustelayı herkes çok öneriyor ama pahalı, bugün bir setini aldım 122 TL, aynı set içerik olarak aynı chicco da 60tl mesela, ya da nivea vs çok marka var. En azından bu set bittikten sonra önerebileceğiniz markalar var mı? Nivea'yı kafadan eledim aslında nivea nın tüm ürünleri bende alerji yapıyorBakım ürünlerinden kastım da şampuanı, bebe yağı, pişik kremi vs . Bizimkiler hep johnson' baby kullanırdı artık moda mı değil, kalitesiz mi anlamadım :)
Benm cuma günü randevum var ozamn bir sonraki randevuya ister sanıyorm hıc bahsetmedi ama bu hafta solercanım 18-23 hafta arası istiyor genelde doktorlar. Benim ilk doktorum 19. haftada demişti. Şimdi yeni doktorum 22.hafta daha iyi diye söyleyince sordum; yoğunluğa bağlı randevular tutmuyor çok 23.haftayı geçirmemeyi tercih ediyorum ben dedi.
Teşekkür ederim ben biraz önce aradım hastaneyi randevu aldım sordum aç tok fark etmez şu iç ya da içme doktor söyler sana dediler. Sabah öğlen fark etmez dedi telefondaki kız ama bilemedim ona güvensem mi güvenmesem miben sabah 9.30a aldım randevumuzu ayin 2sine bakalım nasıl olacak. Çok teşekkür ederim :) her şeyden önemli bebeklerin sağlığı bu sorular önemli değil aslında :)
Çok teşekkür ederim tok giderim ben de Bebeğimi doyururum güzelce :) umarım hepimiz güzel sonuçlar alirizTok gidersen daha iyi görünüyormuş canım. Bana öyle dediler. Kahvaltı edip gideceğim cuma günü inş.
Benim de şükür 2li iyi cikti diğerlerine gerek yok ayrintiliya gel dedi o kadarKızlar ben ikili test yaptırdım sonuç iyi dedi doktorum çok şükür ama 3 lü yada 4 lü testle ilgili birsey söylemedi sizin doktorun fikri nedir acaba @jindam seninle aynı hastaneye gidiyoruz senin doktor birsey dedi mi bu konuyla ilgili canım
Bana ilaçlar yaramıyor günün hangi vakti içsem kusuyorum dediğimde dr yatmadan 2sinide içebilirsin demişti ben öyle yapıyorum cnm sende deneyebilirsin en azından yarar ilaç yaniKızlar günaydın..bişey sorucam iki ilaç kullanıyorum biri gyno feron diğeri decavit..sabah 7de kalkıp gyno feronu içiyorum yatıyorum 9da kalkıp kahvaltı yapıyorum peşinede decaviti içiyorum..ama midem kötü oluyor decaviti içtim 10 dk sonra kustum..ne yapıyım kızlar siz nasıl kullanıyosunuz bu ilaçları?
Çok teşekkür ederim tok giderim ben de Bebeğimi doyururum güzelce :) umarım hepimiz güzel sonuçlar aliriz
Gözlere bak kıh kıh kıh
çok teşekkürler inşallah bekleyen herkes müjdeli haberler alsınHadi gözünaydın canımmmm darısı diğer arkadaslara inşallah
Çanakkale özel muayeneler 250 anadolu Hastanesi 300 dediCanım hangi şehirdesin bana da medicana'da 450TL dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?