- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.021
Canim bizde chicco kullandık memnunduk aslında ama çocuk Dr muz bunların marka odaklı,içerik olarak zayıf olduğunu söylemişti. Pişik kremini ayrı olarak sudocrem kullanmami istedi. Şampuan olarak halen chiccoya devam biz. Çünkü bitmiyor 1,5 yıldır.Kızlar tecrübeli annelere bir sorum olacak; bebek bakım ürünlerinde hangi markayı önerirsiniz? Mustelayı herkes çok öneriyor ama pahalı, bugün bir setini aldım 122 TL, aynı set içerik olarak aynı chicco da 60tl mesela, ya da nivea vs çok marka var. En azından bu set bittikten sonra önerebileceğiniz markalar var mı? Nivea'yı kafadan eledim aslında nivea nın tüm ürünleri bende alerji yapıyorBakım ürünlerinden kastım da şampuanı, bebe yağı, pişik kremi vs . Bizimkiler hep johnson' baby kullanırdı artık moda mı değil, kalitesiz mi anlamadım :)
Bende aç gidince çok iyi görünüyo cnm en son gittiğimde uyandım gittim ve acaip hareketliydi hem de doktor herşeye çok iyi baktıTok gidersen daha iyi görünüyormuş canım. Bana öyle dediler. Kahvaltı edip gideceğim cuma günü inş.
İyi şeyler çagır canım. Allah yaşanılan sıkıntilarin tekrarını vermez inşallah.bende detaylıdan çok korkuyorum detaylı haftasında bebeğimin gelişimi durmuştu ve bağırsağında parlaklık oluşmuştu hayırlısı ile detaylıyı atlatsak sonrası çok güzel olacak inşallah
Heyy Maşallah ya aramızda bir hafta var ama ben bişi hissetmiyorum :sKızlar merhaba benim okulum başladı bu hafta ve ödevlerimi yeni yapyrm ama bu bebek beni rahat bırakmı yoo hiç uyumuyo gerçekten gece tekmelerinden uyuyamadım resmen takla atıyo acaba bu bebek doğunca da mı böyle olck ya da sakinleşrirecek bişey bilen var mı çok yorgunum hiç uyumadım okula nasıl gitcm ben böyle uykusuz Tecrübeli annelere sesleniyrm şu An hala tekmeliuo
Kızlar bu arada biz Dr dan geldik. Cok sukur sağlıklı olduğu dışında bir cümle daha duyduk ki bebeğimiz erkekmiş. Zaten Dr muz tek cümleyle muayeneyi tamamlıyordu, bu da farklı bir muayene oldu diyebiliriz. Pipiyi en son ki kontrolde ben gormustum sanki yanilmadim da :)
Oh kız ismi bulamamıştım zaten deyip bu işten sıyrilmak istiyorum musadenizle :)
Valla benimde o haftanın sonunda başladı şimdi durduramyrm acaba hiperaktif mi bende öyleyim çünkü galiba zayıf olduğum için çok hissediyrm ama bi An önce kilo almalıyım okula nasıl gitcmHeyy Maşallah ya aramızda bir hafta var ama ben bişi hissetmiyorum :s
Ultrasona bi giriyorum ohh spor yapıyo hanımefendi ama normalde tık yok ya da ben anlamıyorum
insanbul gozunaydinKızlar bu arada biz Dr dan geldik. Cok sukur sağlıklı olduğu dışında bir cümle daha duyduk ki bebeğimiz erkekmiş. Zaten Dr muz tek cümleyle muayeneyi tamamlıyordu, bu da farklı bir muayene oldu diyebiliriz. Pipiyi en son ki kontrolde ben gormustum sanki yanilmadim da :)
Oh kız ismi bulamamıştım zaten deyip bu işten sıyrilmak istiyorum musadenizle :)
Teşekkürler canim :) benim esim kız bebek hastasi. İkidir dumura uğruyor adamceyiizz :))Nereye elimi atsam ardından bir pipili haberi yaHayırlı olsun canım
Sağol bitaneminsanbul gozunaydin
Teşekkürler :) benim esim kız bebek hastasi. İkidir dumura uğruyor adamceyiizz :))
Heheh ay fena güldümO değil de 14 Şubat'a az kaldı ne hediye aldınız ya da alacaksınız
@gvn1907 senin hediyeni biliyoruz senin cevaplamana gerek yok
Heheh ay fena güldüm
Ben internetten bakabiliyorum ancak. Geçenlerde bi saat beğenmişti kendisi ama almaya fırsatı olmadı. Onu almak istiyorum.
Hehe aynı ben ve babamKim hasta olmaz onlara
Hehe aynı ben ve babam12 yaşıma kadar elini tutup uyumadigim gece olmadi
Beni hatırlamasın eve vaktinde gelmesi gerektiğini Hatırlasin diye alacağimUff onu aldım farklı bir şey lazımAma saat iyi fikir bak baktıkça seni hatırlar falan Başka hediye alan yok muuuu kimse kutlamıyor mu yoksa sevgililer gününü
Beni hatırlamasın eve vaktinde gelmesi gerektiğini Hatırlasin diye alacağim
Beni hatırlamasın eve vaktinde gelmesi gerektiğini Hatırlasin diye alacağimeşin en çok neler kullanıyor ki mesela? Erkeğe alınacak pek bisey yok. Kravat,kol düğmesi, burun kılları için makine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?