2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canim bizde chicco kullandık memnunduk aslında ama çocuk Dr muz bunların marka odaklı,içerik olarak zayıf olduğunu söylemişti. Pişik kremini ayrı olarak sudocrem kullanmami istedi. Şampuan olarak halen chiccoya devam biz. Çünkü bitmiyor 1,5 yıldır.

bende detaylıdan çok korkuyorum detaylı haftasında bebeğimin gelişimi durmuştu ve bağırsağında parlaklık oluşmuştu hayırlısı ile detaylıyı atlatsak sonrası çok güzel olacak inşallah
İyi şeyler çagır canım. Allah yaşanılan sıkıntilarin tekrarını vermez inşallah.

Kızlar bu arada biz Dr dan geldik. Cok sukur sağlıklı olduğu dışında bir cümle daha duyduk ki bebeğimiz erkekmiş. Zaten Dr muz tek cümleyle muayeneyi tamamlıyordu, bu da farklı bir muayene oldu diyebiliriz. Pipiyi en son ki kontrolde ben gormustum sanki yanilmadim da :)
Oh kız ismi bulamamıştım zaten deyip bu işten sıyrilmak istiyorum musadenizle :)

Heyy Maşallah ya aramızda bir hafta var ama ben bişi hissetmiyorum :s
Ultrasona bi giriyorum ohh spor yapıyo hanımefendi ama normalde tık yok ya da ben anlamıyorum

Nereye elimi atsam ardından bir pipili haberi ya Hayırlı olsun canım

Heyy Maşallah ya aramızda bir hafta var ama ben bişi hissetmiyorum :s
Ultrasona bi giriyorum ohh spor yapıyo hanımefendi ama normalde tık yok ya da ben anlamıyorum
Valla benimde o haftanın sonunda başladı şimdi durduramyrm acaba hiperaktif mi bende öyleyim çünkü galiba zayıf olduğum için çok hissediyrm ama bi An önce kilo almalıyım okula nasıl gitcm

insanbul gozunaydin

Heheh ay fena güldüm

Ben internetten bakabiliyorum ancak. Geçenlerde bi saat beğenmişti kendisi ama almaya fırsatı olmadı. Onu almak istiyorum.

Uff onu aldım farklı bir şey lazım Ama saat iyi fikir bak baktıkça seni hatırlar falan Başka hediye alan yok muuuu kimse kutlamıyor mu yoksa sevgililer gününü

Uff onu aldım farklı bir şey lazım Ama saat iyi fikir bak baktıkça seni hatırlar falan Başka hediye alan yok muuuu kimse kutlamıyor mu yoksa sevgililer gününü
Beni hatırlamasın eve vaktinde gelmesi gerektiğini Hatırlasin diye alacağim eşin en çok neler kullanıyor ki mesela? Erkeğe alınacak pek bisey yok. Kravat,kol düğmesi, burun kılları için makine

Merhaba kizlar bir haftadir giremiyorum yogunluktan. Gecen hafta doktora gittik artik dedim cinsiyetini soylemezsen her gun gelecegim.

Neyse doktor muayneye basladi ve ogrendik. Erkek!!

Ayrintili ultrason icin arastirmaya basla dedi. Kendisi bakmiyormus. Istanbul avrupa tarafinda ayrintili ultrason icin onerebileceginiz yer var mi?

Eklentiler

• 12642479_10154121113272697_3132359741986564125_n.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 71
Beni hatırlamasın eve vaktinde gelmesi gerektiğini Hatırlasin diye alacağim eşin en çok neler kullanıyor ki mesela? Erkeğe alınacak pek bisey yok. Kravat,kol düğmesi, burun kılları için makine

Ahahaha çok iğrençsin ya Bugün hayatımda ilk defa karnabahar ayıkladım o da yetmez gibi şu an haşlıyorum ve kokusu malum Üstüne de senin söylediğin şey harika oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…