- 29 Ekim 2015
- 421
- 516
- 103
- 29
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.041
Merhaba kizlar bir haftadir giremiyorum yogunluktan. Gecen hafta doktora gittik artik dedim cinsiyetini soylemezsen her gun gelecegim.
Neyse doktor muayneye basladi ve ogrendik. Erkek!!
Ayrintili ultrason icin arastirmaya basla dedi. Kendisi bakmiyormus. Istanbul avrupa tarafinda ayrintili ultrason icin onerebileceginiz yer var mi?
Haha yaramazlık yapan yerlerine kezzap dokerim onunBelki adam yaramazlık yapacak ama tam o sırada saate bakıp seni hatırlayacakBunlar önemli detaylar lütfen
İkisini nasıl birleştirsin yav :) pişince yrken aklına gelmez burun ve kılları felan merak etmeAhahaha çok iğrençsin yaBugün hayatımda ilk defa karnabahar ayıkladım o da yetmez gibi şu an haşlıyorum ve kokusu malum Üstüne de senin söylediğin şey harika oldu
PuhahaO değil de 14 Şubat'a az kaldı ne hediye aldınız ya da alacaksınız
1cicek3bocek senin hediyeni biliyoruz senin cevaplamana gerek yok
Gozun aydın canım. Vatana millete hayırlı bir delikanlı olsun....Merhaba kizlar bir haftadir giremiyorum yogunluktan. Gecen hafta doktora gittik artik dedim cinsiyetini soylemezsen her gun gelecegim.
Neyse doktor muayneye basladi ve ogrendik. Erkek!!
Ayrintili ultrason icin arastirmaya basla dedi. Kendisi bakmiyormus. Istanbul avrupa tarafinda ayrintili ultrason icin onerebileceginiz yer var mi?
İkisini nasıl birleştirsin yav :) pişince yrken aklına gelmez burun ve kılları felan merak etmenihaha
Başlangıçta ben eksiye dusmustum canim. Şuan toplamda 1,5 kg anca alabildim o da akşamları tok karna tartılinca.Kızlar gebeliğin iz boyunca kaç kilo aldınız ben erken mi başladım nedir baya alıyorum valla
Puhahabnm koca bana çok sadık yapamam sana bunu diyor
Ufak tefek bişiler ederük cnm yıkılmadım ayaktayım hala14 Şubattan umutlu demek adam yoksa bu kadar anlayış gösteremez bence
Nasıl pisireceksin. Ben karnabahari çiğ de yiyorum :)Karnabahar sevmeyen biri için ikisi de aynı benceAmaaa her şey bebişlerimiz için
Ufak tefek bişiler ederük cnm yıkılmadım ayaktayım hala
Herhâlde erkek anaları kilo alamıyor yaBaşlangıçta ben eksiye dusmustum canim. Şuan toplamda 1,5 kg anca alabildim o da akşamları tok karna tartılinca.
Nasıl pisireceksin. Ben karnabahari çiğ de yiyorum :)
Yok yok olurum gece çuvalamı girdi caaanımPazar günü olmazsın sen artık burada
Yok yok olurum gece çuvalamı girdi caaanımbnm koca restaurant şefi işi gereği o gün geç gelir hoş elide boş gelir evlendikten sonra okuze bağladı valla
Kızlar gebeliğin iz boyunca kaç kilo aldınız ben erken mi başladım nedir baya alıyorum valla
Karnabahar az tuketin şu ara :) gaz sıkışması yapıyor çok sevdiğim halde 1 çiçek ysda 2 cicek anca tüketiyorum hemen gazla doluyor karnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?