- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.061
Benimde menüde karnı bahar kızartması var ohhh mis gibi yoğurtlu yerükHaşladım şimdi akşama da kızartacağım onları, üstüne de sarımsaklı yoğurt. Çiğ hiç yiyemem ya ne yaptın sen
Ben bunda aşırı gazlı değilim çok şükür 2. Bebekte sancılarım tutardı hep şimdilik iyiyim bunda :)Sıkıntı yok, yesen de gazlısın yemesen de çünkü hamilelik bunu gerektiriyor
Gözlere bak kıh kıh kıh
Sen de bir aya kalmaz baslarsin almaya. Ben şuan alma dönemine girdim. Erkek işte bacım ana karnında başlıyor bunlarin huyuHerhâlde erkek anaları kilo alamıyor yaben hala eksideyim kız
Benimde menüde karnı bahar kızartması var ohhh mis gibi yoğurtlu yerük
Tamam tamam iştahın kaćmadan ben susayim :))Haşladım şimdi akşama da kızartacağım onları, üstüne de sarımsaklı yoğurt. Çiğ hiç yiyemem ya ne yaptın sen
Patates de kızart biraz, bir de çorba yap al sana akşam menüsü işte yeter
Tamam tamam iştahın kaćmadan ben susayim :))
Ama bak aklına getirme kıl felan tamam mi
Bnm bu konuda hiç bilgim yok cnm valla ama gebelikte vücut daha hassas vitamin mineral kaybı yaşadığı için ilerlemiş olabilir diye tahmin yürüttüm bilemiyorum ama bi dr ile görüşYaaa gözler dedin deee bir şey sorayım komple topiğe :))
Kızlar benim gözlerim miyop aynı zamanda astigmat gözlük ve lens kullanıyorum fakatttt hamileliğimde resmen ilerledi gözler. Yetmiyo gözlük mözlük. Bu durumu yaşayan var mı yahu? Ya da bu hamilelikle alakalı mı biliyor musunuz? :))
Yine yemek mi konuşuluyo la burda! Yakarım ha bu topiği!
Bnm bu konuda hiç bilgim yok cnm valla ama gebelikte vücut daha hassas vitamin mineral kaybı yaşadığı için ilerlemiş olabilir diye tahmin yürüttüm bilemiyorum ama bi dr ile görüş
Yakmazsan adam değilsin !Annen ne pişirdi
Valla öyle oldu bacım. İlk bi kıpkırmızı felan oldum tabi inkar edemem :) soğuk havayı yeyince dışarda kendime geldim :) ulen gelinler ben siz neler edeceğim dediminsanbuL kuzum hayırlı olsun oğlus geliomus yine çifte kavrulmuş oğlus anası olucan sende 1cicek3bocek gibi
Söylemem. Ağlamana dayanamam ahahahhaha
Kizzz ben çok severimmm. Bizim ankarada çılbırın orjinali bu. Öğle yemeklerinde annem yapsın diye gözüne bakardim :)/şimdi kocam yemiyor diye bende kendime yapmiyorum.Bu arada kızlar bnm gibi yumurta tüketemeyen varsa bana yumurta hamilelikte kokar hep ben onu kavururum az yağla sonra sarmısaklı yoğurt yaparım üstüne tereyağı eritir üzerine dökerim oyle 2 yumurta tuketiyorum en azından sahte çılbır yemeği diyebiliriz buna :)
Kız arttı canım patatestePatates de kızart biraz, bir de çorba yap al sana akşam menüsü işte yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?