2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bu arada kızlar bnm gibi yumurta tüketemeyen varsa bana yumurta hamilelikte kokar hep ben onu kavururum az yağla sonra sarmısaklı yoğurt yaparım üstüne tereyağı eritir üzerine dökerim oyle 2 yumurta tuketiyorum en azından sahte çılbır yemeği diyebiliriz buna :)

Hain semurcan daha yapamadım karidesli fettucine kocişim evde yapma kokar yiyemezsin dedi yrn izinli yapan yer varmış getirecek bakalım hasretle bekliyorum :) rüyama bile girdi yaff :)

Gözlere bak kıh kıh kıh

Yaaa gözler dedin deee bir şey sorayım komple topiğe :))

Kızlar benim gözlerim miyop aynı zamanda astigmat gözlük ve lens kullanıyorum fakatttt hamileliğimde resmen ilerledi gözler. Yetmiyo gözlük mözlük. Bu durumu yaşayan var mı yahu? Ya da bu hamilelikle alakalı mı biliyor musunuz? :))

Bnm bu konuda hiç bilgim yok cnm valla ama gebelikte vücut daha hassas vitamin mineral kaybı yaşadığı için ilerlemiş olabilir diye tahmin yürüttüm bilemiyorum ama bi dr ile görüş

Bnm bu konuda hiç bilgim yok cnm valla ama gebelikte vücut daha hassas vitamin mineral kaybı yaşadığı için ilerlemiş olabilir diye tahmin yürüttüm bilemiyorum ama bi dr ile görüş

Beni direkt göz doktoru paklar zaten o kesin Hamilelik sonuna kadar şişe dibi olmasam bari

insanbuL kuzum hayırlı olsun oğlus geliomus yine çifte kavrulmuş oğlus anası olucan sende 1cicek3bocek gibi
Valla öyle oldu bacım. İlk bi kıpkırmızı felan oldum tabi inkar edemem :) soğuk havayı yeyince dışarda kendime geldim :) ulen gelinler ben siz neler edeceğim dedim
1cicek3bocek bacimin ki belki değişir erken tahmin etti Dr u çünkü.

Kizzz ben çok severimmm. Bizim ankarada çılbırın orjinali bu. Öğle yemeklerinde annem yapsın diye gözüne bakardim :)/şimdi kocam yemiyor diye bende kendime yapmiyorum.

Patates de kızart biraz, bir de çorba yap al sana akşam menüsü işte yeter
Kız arttı canım patateste yanına makarna salatası yaptım bide yeşil salata yapıcam çorba dan sogudum bu ara yaa.afiet olsun sanada yarasin kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…