2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Cici kaynana olursun sen cici babanne

Yemeklerden konuştuk bilmem ne mumu vardı bitene nick onun gibi isyan eden olmasın
Beeeen ben isyan edebilirim :) ya çok pis bogazim hemen canim çekiyor hayır karnabahar mesele değilde bazı uğraştırıcı yemekler var oğlumdan yapmaya fırsat bulamıyorum. Bacagima yapışıyor mutfakta eşofmani aşağı indiriyor kocam gidip almazda oyle benim. Naz niyaz zanneder

resmen eziyet bacım. Şimdi ben hangi birini yapıp yicem. Hadi yaptim diyelim hepsini yedik bunlar yüzünden kilo alcaz

Ben yıllardır çılbırı sahanda yumurtanın üzerine dökülmüş yoğurt olarak bilirdim. Meğer haşlanmış suya yumurtanın kırılmasıyla yapılıyormuş, kocam sağ olsun o öğretmişti Canının çekeceği bir şey olmamalı bence kınadım seni şu an

Bak ben canim çekti diye toprak yemiş insanım kinarken bi daha düşün istersen kocan yanlış biliyor o ne biçim çılbır oluyor, bizim bildigimiz güzel :)

Bak ben canim çekti diye toprak yemiş insanım kinarken bi daha düşün istersen kocan yanlış biliyor o ne biçim çılbır oluyor, bizim bildigimiz güzel :)

Kız işte orijinali çok kötü yani şahsen benim damak tadıma aykırı bir lezzet Jellyfish_ un annesi geldi, benim de aklım orada bak kim bilir ne yöresel yemekler yiyecek zalımın kızı

Evet çılbır kaynamış suya kırılan yumurtayla olur ve ben hayatımda yemedim yemem de

Gözün aydın canım.Hayırlı olsun oğluşun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…