- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.081
Cici kaynana olursun sen cici babanneValla öyle oldu bacım. İlk bi kıpkırmızı felan oldum tabi inkar edemem :) soğuk havayı yeyince dışarda kendime geldim :) ulen gelinler ben siz neler edeceğim dedim
@gvn1907 bacimin ki belki değişir erken tahmin etti Dr u çünkü.
Kız arttı canım patatesteyanına makarna salatası yaptım bide yeşil salata yapıcam çorba dan sogudum bu ara yaa.afiet olsun sanada yarasin kuzuna
Beeeen ben isyan edebilirim :) ya çok pis bogazim hemen canim çekiyorYemeklerden konuştuk bilmem ne mumu vardı bitene nick onun gibi isyan eden olmasın
Yok manyak olurum ben kendimi bilmem miCici kaynana olursun sen cici babanne
İyyyykkkO kıl yemeğine kaçsın senin e mi
Bana da öyle dediBenim de şükür 2li iyi cikti diğerlerine gerek yok ayrintiliya gel dedi o kadar
Çılbırmış patatesmiş karnabaharmış öööfff gıcıklarrrrr
resmen eziyet bacım. Şimdi ben hangi birini yapıp yicem. Hadi yaptim diyelim hepsini yedik bunlar yüzünden kilo alcazÇılbırmış patatesmiş karnabaharmış öööfff gıcıklarrrrr
Benimm Boğaz'ım büyük kötü de koksa istiyo canım:)))Aynı karnabahardan bahsediyoruz di mi ? Şu haşlanırken kötü kokan sebze ?Buram buram evimde kokusu bence hiç hoş değil yani
Alalım olsunnnn bebişlera kan cann olsunnn:)akşam yapıcam hepsinden:))resmen eziyet bacım. Şimdi ben hangi birini yapıp yicem. Hadi yaptim diyelim hepsini yedik bunlar yüzünden kilo alcaz
resmen eziyet bacım. Şimdi ben hangi birini yapıp yicem. Hadi yaptim diyelim hepsini yedik bunlar yüzünden kilo alcaz
Ben şimdi yapmaya başlasam saat yedi gibi yerim. O zaman ben kactim.Alalım olsunnnn bebişlera kan cann olsunnn:)akşam yapıcam hepsinden:))
Ben şimdi yapmaya başlasam saat yedi gibi yerim. O zaman ben kactim.
Optum hepinizi
Bak ben canim çekti diye toprak yemiş insanım kinarken bi daha düşün istersenBen yıllardır çılbırı sahanda yumurtanın üzerine dökülmüş yoğurt olarak bilirdim. Meğer haşlanmış suya yumurtanın kırılmasıyla yapılıyormuş, kocam sağ olsun o öğretmiştiCanının çekeceği bir şey olmamalı bence kınadım seni şu an
Bak ben canim çekti diye toprak yemiş insanım kinarken bi daha düşün istersenkocan yanlış biliyor o ne biçim çılbır oluyor, bizim bildigimiz güzel :)
Ben yıllardır çılbırı sahanda yumurtanın üzerine dökülmüş yoğurt olarak bilirdim. Meğer haşlanmış suya yumurtanın kırılmasıyla yapılıyormuş, kocam sağ olsun o öğretmiştiCanının çekeceği bir şey olmamalı bence kınadım seni şu an
Kız işte orijinali çok kötü yani şahsen benim damak tadıma aykırı bir lezzetJellyfish_ un annesi geldi, benim de aklım orada bak kim bilir ne yöresel yemekler yiyecek zalımın kızı
Gözün aydın canım.Hayırlı olsun oğluşun...Kızlar bu arada biz Dr dan geldik. Cok sukur sağlıklı olduğu dışında bir cümle daha duyduk ki bebeğimiz erkekmiş. Zaten Dr muz tek cümleyle muayeneyi tamamlıyordu, bu da farklı bir muayene oldu diyebiliriz. Pipiyi en son ki kontrolde ben gormustum sanki yanilmadim da :)
Oh kız ismi bulamamıştım zaten deyip bu işten sıyrilmak istiyorum musadenizle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?