2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Selam kızlar 6 yı bekliyorum çıksamda evin yolunu tutsam diye Buarada kızartma dediniz canım acaip kızartma istedi patates patlıcan biber domates bide karnabahar
Anneme siparişi verdim yeter artık bugün yeminimi bozuyorum bi kerecikten bişey olmaz

Kızlar yapmayın ya suçluluk hissediyorum Hani karnabahar yani sonuçta

Çok çok teşekkür ederim canım benim şimdi daha iyiyimm hafif üzerimde hala etkisi var ama çok şükür ilk günlerdeki gibi değilim :))

Çok şükür bin şükür ne deyim

Evet daha iyi olacağım inşaallah

Çok şükür bin şükür ne deyim

Evet daha iyi olacağım inşaallah

Tabii iyi olacaksın, iyi olacağız, başka şansımız yok :) Her şey bizim için; hastalık da sağlık da ama bozmayalım moralimizi, iyi düşünmeye çalışalım. Bu yarın öbür gün benim başıma da gelebilir, o zaman bana da aynı şeyleri söyleyin olur mu :) Moral çok önemli çünkü ve burası da bunu karşılıyor bence.

Uff onu aldım farklı bir şey lazım Ama saat iyi fikir bak baktıkça seni hatırlar falan Başka hediye alan yok muuuu kimse kutlamıyor mu yoksa sevgililer gününü
Cnm ben sevgiler günü kutlamyrm ama hemen sonrasında doğum günü var onun için Osmanlı tuğralı ve isimli tesbih yaptryrm gümüş benimki çok sever tesbihi

Hayırlı olsun cnm aynı sorun ben dede var bulamadım ayrıntılı ultrason için yer

Walla ben bugün yiycem ve hiç suçluluk hissetmiycem sonuçta mutluluk hormonuda bebeğin ihtiyacı olan bişey
ayrıca menülerin arasında makarna salatası da gördüm sanki Gözümden kaçmış değil
Evet ben yaptım çok basit herkes yapar diye dedim canın cektimi yaa üzüldüm bak simdi

Cnm ben sevgiler günü kutlamyrm ama hemen sonrasında doğum günü var onun için Osmanlı tuğralı ve isimli tesbih yaptryrm gümüş benimki çok sever tesbihi

Hıı değişikmiş. Neyse yarın çıkıp bakayım ben de bir şeyler
Sen de çifte kutlama yaparsın eşine

Kan ilacını düzenli içiyomusun? Daha önce de olmuştu doktoru ara sor bence mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…