- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.101
Kızartma demisken kızlar bi yardım eli uzatın. Hangi tencereleri kullanıyorsunuz kizartirken?
Evet çılbır kaynamış suya kırılan yumurtayla olur ve ben hayatımda yemedim yemem de
Selam kızlar 6 yı bekliyorum çıksamda evin yolunu tutsam diye Buarada kızartma dediniz canım acaip kızartma istedi patates patlıcan biber domates bide karnabahar
Anneme siparişi verdim yeter artık bugün yeminimi bozuyorum bi kerecikten bişey olmaz
Çok çok teşekkür ederim canım benim şimdi daha iyiyimm hafif üzerimde hala etkisi var ama çok şükür ilk günlerdeki gibi değilim :))ALTINIM canım içini ferah tut lütfen bak az kalmş kontrole. İyi düşün iyi olsun inşallah
B Bugdaycigiller canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?
@pinar39 oğluşunu yazdım canım listeye. Uğur olsun inşalllah. Sen hiç merak etme iyi olacak allahın izniyle. Yarın doktor sonrası beni etiketler misin merak ediyorum.
@asososos canım hayırlı olsun listeye ekledim bal kızını
Sahihuban listeye ekledim oğlunu. Kendine dikkat et yatmak çok zor yatarak yapılcak çok bişey de yok kitap okuyabilirsin belki yan yatabiliyosan
gunesim canım bel ağrısı bende de var. Hiç yatamıyorum hep oturuyorum. Gece yatakta yatıyorum o zaman ağrı olmuyo ama salonda yatarsam eşim zorla kaldırıyo öyle kalıyorum
idilduam geçmiş olsun çok dikkat etmek lazım denge merkezimiz değiştiği için düşmeler sık oluyomuş.aldıklarının fotolarını istiyoruz ilk fırsatta.
Ayrıntılı ultrasona kacncı haftada giriyordk ay ntmsm hepsiniiii
Kızlar yapmayın ya suçluluk hissediyorumHani karnabahar yani sonuçta
Evham yapmak yasak söylemediler mi sana :)) Aç oradan pepe şarkıları falan ezberle bak şimdiden ben öyle yapıyorumÇok geçmiş olsun ama dikkat et kendine sağlıktan önemli bir şey yok. Hem koca da koşturuyormuş bak daha ne istiyorsun :*
Çok şükür bin şükür ne deyim
Evet daha iyi olacağım inşaallah
Saol cnm cuma gunu kontrolm var solmde gun alaym bari ztn htrltr dr sanrm
Cnm ben sevgiler günü kutlamyrm ama hemen sonrasında doğum günü var onun için Osmanlı tuğralı ve isimli tesbih yaptryrm gümüş benimki çok sever tesbihiUff onu aldım farklı bir şey lazımAma saat iyi fikir bak baktıkça seni hatırlar falan Başka hediye alan yok muuuu kimse kutlamıyor mu yoksa sevgililer gününü
Hayırlı olsun cnm aynı sorun ben dede var bulamadım ayrıntılı ultrason için yerMerhaba kizlar bir haftadir giremiyorum yogunluktan. Gecen hafta doktora gittik artik dedim cinsiyetini soylemezsen her gun gelecegim.
Neyse doktor muayneye basladi ve ogrendik. Erkek!!
Ayrintili ultrason icin arastirmaya basla dedi. Kendisi bakmiyormus. Istanbul avrupa tarafinda ayrintili ultrason icin onerebileceginiz yer var mi?
Sağol önerin için canım bu gece yatmadan içicem bide öyle deniyim:)Bana ilaçlar yaramıyor günün hangi vakti içsem kusuyorum dediğimde dr yatmadan 2sinide içebilirsin demişti ben öyle yapıyorum cnm sende deneyebilirsin en azından yarar ilaç yani
Evet ben yaptım çok basit herkes yapar diye dedim canın cektimi yaa üzüldüm bak simdiWalla ben bugün yiycem ve hiç suçluluk hissetmiycem sonuçta mutluluk hormonuda bebeğin ihtiyacı olan bişey
ayrıca menülerin arasında makarna salatası da gördüm sankiGözümden kaçmış değil
Delü yaaaYok manyak olurum ben kendimi bilmem mi
Cnm ben sevgiler günü kutlamyrm ama hemen sonrasında doğum günü var onun için Osmanlı tuğralı ve isimli tesbih yaptryrm gümüş benimki çok sever tesbihi
Kan ilacını düzenli içiyomusun? Daha önce de olmuştu doktoru ara sor bence mutlakaGünaydıınn. Ben yine acayip bi çarpıntı ve nefes darlığı yaşıyorum uyandım daha da uyuyamıyorum gün erken başladı benim için anlayacağınız. Herkes için huzurlu bir gün olur umarım.hepinizi öpüyorum
Dimiinteriorarchitect kuzum herkes cinsiyeti ogrendi seni de az görür olduk artık ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?