- 14 Ağustos 2012
- 2.128
- 601
- 363
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.121
Evet canım çekti ama hepsini anneme sipariş ettm makarna salatasını da bi sonraki zararlı menüm yapayım bari hepsini birlikte yemym canımEvet ben yaptım çok basit herkes yapar diye dedim canın cektimi yaa üzüldüm bak simdi
Canım benim doktorum ikili den bahsetti bende yaptırmicam dedim saygı duydu o yüzden diğerlerinden de konu açılmadı canımKızlar ben ikili test yaptırdım sonuç iyi dedi doktorum çok şükür ama 3 lü yada 4 lü testle ilgili birsey söylemedi sizin doktorun fikri nedir acabainteriorarchitect seninle aynı hastaneye gidiyoruz senin doktor birsey dedi mi bu konuyla ilgili canım
Kızlar bu arada biz Dr dan geldik. Cok sukur sağlıklı olduğu dışında bir cümle daha duyduk ki bebeğimiz erkekmiş. Zaten Dr muz tek cümleyle muayeneyi tamamlıyordu, bu da farklı bir muayene oldu diyebiliriz. Pipiyi en son ki kontrolde ben gormustum sanki yanilmadim da :)
Oh kız ismi bulamamıştım zaten deyip bu işten sıyrilmak istiyorum musadenizle :)
En iyisini yaparsın canım. Bazı durumlarda inan çocuğun babasız büyümesi kötü.bi ortamda büyümesinden daha iyidir. Ne yaparsan yap iyice düşünerek mantığınla karae vererek yap. Duygular insanı yanıltıyor.Şu an gitmekle beklemek arasindayim sudan sebeplerle hayata olan ofkesini benim uzerimde atiyor cok uzuluyorum degismesinden hic umudum kalmadi gitsem bana ve cocuguma yapacaklarindan korkuyorum hamileligimin bile tadini cikaramadim hic bisey anlamadan uzuntuyle gecti gitti su 5 ayim bi kez bi sey aseremedim canim sunu cekti diyemedim tekrar gitmeye karar verecek gucu kendimde bulursam gercekten donmem cunku her donusumde daha kotusuyle karsilasiyorum
Canım çok güzel yazmışsın ilk başlarda aman kötü şeylerden bahsetmeyin aman şunu demeyin vs muhabbetleri olmuştu. Ben ısrarla söyledim öyle olmaz herşeyimizi paylaşmamız lazım. Biz burda gerçek dostluklar kuruyoruz yapmacık mutlu muhabbetlere gerek yok. İyisi de kötüsü de kabulolur oyle arada, eger ki bir yerde safi nese var ise zaten; orada bir samimiyetsizlik vardir. insan bu, ak icinde zerre, kara icinde zerre
Kan ilacını yatmadan önce iç bence canım hem daha az dokunur hem de yediklerinden dolayı emilimi azalmaz. Diğerinin içeriğini bilmiyorum. Üstünden de zaman geçmiş başkası cevap yazmıştır umarımKızlar günaydın..bişey sorucam iki ilaç kullanıyorum biri gyno feron diğeri decavit..sabah 7de kalkıp gyno feronu içiyorum yatıyorum 9da kalkıp kahvaltı yapıyorum peşinede decaviti içiyorum..ama midem kötü oluyor decaviti içtim 10 dk sonra kustum..ne yapıyım kızlar siz nasıl kullanıyosunuz bu ilaçları?
Patatesi fritözde karnabaharı da tavadaTefalin seramik tavaları var onlar perfectooo
Gözün aydın canım baya yoğunum bu ara ilk fırsatta eklerim cinsiyet belli mi sağlıklı minik bebeğinin :)sonunda harmony testin sonucunu aldım şükür ki temiz çıktı ikili testim 61/1 çıkmıştı yani ikili teste güvenerek boşuna üzülmeyin kızlar bir daha hamile kalırsam 2 li test yaptırmayı düşünmüyorum sonucu aldıktan sonra harmony test sonucu çıkana kadar gerçekten hep bi acabayla yaşıyorsun Allahıma şükürler olsun ki bugün güzel haberler aldık yarında cinsiyeti öğrenicez benden mutlusu yok ayrıcamatsiyahoje benide listeye eklermisin sat 17.10.2015 izmirde yaşıyorum yaş 22
Hıı değişikmiş. Neyse yarın çıkıp bakayım ben de bir şeyler
Sen de çifte kutlama yaparsın eşine
Hainsemurcan daha yapamadım karidesli fettucine kocişim evde yapma kokar yiyemezsin dedi yrn izinli yapan yer varmış getirecek bakalım hasretle bekliyorum :) rüyama bile girdi yaff :)
İşten dönüyorum ve açlıktan ölüyorum bi girdim topige yine yemek mevzulari almis yurumus hain domdomlar
Biz de kutlamiyoruz sevgililer gününü. Ticari bir tuzaktan ibaret geliyor bana. Ama sonrasında eşimin doğum günü benim de. Traş makinesi istiyordu onu alacağım. Erkeğe alınacak şeyler bize nispeten az. Hele benimki gibi kendine çokça alışveriş yapan bir adamla evliyseniz.
Aa hadi direkt bana gel o zaman beraber yiyelim
Bana kalsa ben de kutlama taraftarı değilim de bir taraf kutlayıp diğer taraf kutlamayınca absurt oluyorErkeğe alınacak hediyeler arasında burun kılı alma makinesi de varmış bak ben de bugün öğrendim burada
Iyiki bugun kızartmaya doymusum suan hic mutfaga gidecek halim yok cünkü:) @gvn1907 kız o mumlu olsaydı ne iyi olurdu geriyodu falan ama insan laf soktukca da rahatlıyodu :)
Sen de haklısın eşin kutluyorsa eli boş karşılamak olmaz sanırsam. Bugün kıldan tüyden gidiyoruz benimki de traş makinesi :) Bunun set gibi olanları var vücut kılı fan da aliyormus temelli ondan da alınabilir
Bana kalsa ben de kutlama taraftarı değilim de bir taraf kutlayıp diğer taraf kutlamayınca absurt oluyorErkeğe alınacak hediyeler arasında burun kılı alma makinesi de varmış bak ben de bugün öğrendim burada [/QUOT
bana dogum gunumde mutfak robotu alan kocama hediye alacak olsaydım arabaya bi camsuyu bi mendil falan alırdım heralde paketi acıp benimle aynı duyguları yasasın diyeama bisey almicam ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?