2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım benim doktorum ikili den bahsetti bende yaptırmicam dedim saygı duydu o yüzden diğerlerinden de konu açılmadı canım

Hayırlı olsun ne çok pipilimiz oldu maşaAllah

En iyisini yaparsın canım. Bazı durumlarda inan çocuğun babasız büyümesi kötü.bi ortamda büyümesinden daha iyidir. Ne yaparsan yap iyice düşünerek mantığınla karae vererek yap. Duygular insanı yanıltıyor.

olur oyle arada, eger ki bir yerde safi nese var ise zaten; orada bir samimiyetsizlik vardir. insan bu, ak icinde zerre, kara icinde zerre
Canım çok güzel yazmışsın ilk başlarda aman kötü şeylerden bahsetmeyin aman şunu demeyin vs muhabbetleri olmuştu. Ben ısrarla söyledim öyle olmaz herşeyimizi paylaşmamız lazım. Biz burda gerçek dostluklar kuruyoruz yapmacık mutlu muhabbetlere gerek yok. İyisi de kötüsü de kabul

Kan ilacını yatmadan önce iç bence canım hem daha az dokunur hem de yediklerinden dolayı emilimi azalmaz. Diğerinin içeriğini bilmiyorum. Üstünden de zaman geçmiş başkası cevap yazmıştır umarım

Gözün aydın canım baya yoğunum bu ara ilk fırsatta eklerim cinsiyet belli mi sağlıklı minik bebeğinin :)

matsiyahoje @batideniz @gvn1907 interiorarchitect tmuli
kan ilacımı aksatmıyorum artık.
kalbimde sıkıntı görünmüyo şuan icin ama daha detaylı bir kontrole ihtiyacım varmış bide beyin cerrahisine gidicem rahatsızlıgımdan ötürü. kendi doktorumun bugun tum randevuları iptldi bende dogum hastanesine gittim ama kendi doktoruma gorunmeden icim rahat etmicek.
ha bide ben en son bi grip atlattm serum falan takıldı hala etkisi sürüyo burnumdan zor nefes alıyorum o da tetikliyomus. Uzun bi hastane maratonu beni bekliyo suan.
ilginiz icin tesekkur ederim kızlar.ara sıra bunalıyorum ama onun dışında iyiyim cok sükür
insanbuL oglus hayırlı olsuunn ♥

Hıı değişikmiş. Neyse yarın çıkıp bakayım ben de bir şeyler
Sen de çifte kutlama yaparsın eşine

Biz de kutlamiyoruz sevgililer gününü. Ticari bir tuzaktan ibaret geliyor bana. Ama sonrasında eşimin doğum günü benim de. Traş makinesi istiyordu onu alacağım. Erkeğe alınacak şeyler bize nispeten az. Hele benimki gibi kendine çokça alışveriş yapan bir adamla evliyseniz.

Bana kalsa ben de kutlama taraftarı değilim de bir taraf kutlayıp diğer taraf kutlamayınca absurt oluyor Erkeğe alınacak hediyeler arasında burun kılı alma makinesi de varmış bak ben de bugün öğrendim burada

Iyiki bugun kızartmaya doymusum suan hic mutfaga gidecek halim yok cünkü:) @gvn1907 kız o mumlu olsaydı ne iyi olurdu geriyodu falan ama insan laf soktukca da rahatlıyodu :)

Sen de haklısın eşin kutluyorsa eli boş karşılamak olmaz sanırsam. Bugün kıldan tüyden gidiyoruz benimki de traş makinesi :) Bunun set gibi olanları var vücut kılı fan da aliyormus temelli ondan da alınabilir

Ahaha bugün harikayız ya Daha iğrenç olamazdık sanırım

Arkadaslar birsey sormak istiyorum ben 15.haftanin içi deyim dün az birsey kahverengi lekelenme oldu Dr a gittim kontrol etti dinlenmemi önerdi. Bebek buyuyor kapladigi alan artikca olabilir dedi. Merak ediyorum sizlerde de 15-16.haftalarda böyle kahverengi lekelenme oldu mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…