2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Anam sevgililer gununden bahsedlms bzde kutlamyrz bazen koce kişisi cicek yada pasta yollr eve ama herzmn deıl ztn martta tansma yıldınmmz var cok önem verrz snra benm dogm gunm snra evllk yıldınumu baya masrflı oluyr arka arkayaaa sevgililer gununu es geciyoruz o nedenle Buarada bende asırı yeme hissi oldugu için vitaminlerimi icmedim dogru duzgn içmeden boleym içersem ne olurum kım bilir 47ikr hamile kalmstım 56 olmusum simdi cok hızlı kılo aldm korkuyrm malum son aylar baya kilo alımı oluyor önceki gamılellgmde hıc böle yemıyrdm nasıl iş bu bikmyorum gece tere ekmek arası basıp basıp yiyorummm hıcbirşey bulamazsam

Canim benimm geçmiş olsun umarım hemencecik geçer iyi olursun grip içinde bol meyve ye canımmmm iyice doktoruna da görün hem senin için rahat etsin hemde bizim:)

Biraz iştahım kapanaydı iyiydi ama nerdeee gidip ne yapsam diye düşünüyorum. Midem bulanirken bile bastırmak icin yedim arkadaş. Hiç eksilere dusemedim ben. 2 kilo da aldim ooooh...

2 kilodan ne olacak ya, ohh iyi olmuş yarasın kan yapsın bebişe. Ona kulak ver o söyler sana ne pişireceğini Ben öyle yapıyorum ehehe.

Allah acil şifalar versin. Hamileligin olagan durumlarıdir ins. Yorma kendini, deriiin derin nefesler al ve bi guzel dinlen. Yariladik bile yolu, bebisleri kucağımıza alinca herbiseyleri unuturuz ins.

bence önemli bişey degildir kahverengi leke bende hep var yani ilk günden beri

Kizlar gobisler ne alemde kilo durumlariniz nasil gidiyor? Ben 2 tane hamile pantolonu aldim ancak hala normal pantolonlarima girebiliyorum (son haftalardir tahminimce ) simdilik tartilmiyorum 2 hafta sonra ultrasonda zaten tartiyorlar oraya sakliyorum ama en son 1,5 kilo almistim (3 hafta once) simdide cok degisen birsey yok sadece hafif gobek belirdi birazda sanki kalcam mi genisledi ne ya da bu hamilelik psikolojisi denen sey sayesinde aynada kendimi oldugumdan iri gormeye baslamista olabilirim

Kız bende aynı kıyafetler gidiyorum ama gibi azıcık var pantolomların Düğmesini kaptmyrm internetten pantolomların getittirdm olmadılar çok büyüklerdi en iyisi gidip mağazada denemek şimdilik idare edyrm ultrasonda bizim kilomuzda yazıymu bi de kalça genişlemesi kız bebek derler benimki de genişledi ve kız senin ki neydi

Ben çok takip edemyrm şu cinsiyet içini k.b

2 kilodan ne olacak ya, ohh iyi olmuş yarasın kan yapsın bebişe. Ona kulak ver o söyler sana ne pişireceğini Ben öyle yapıyorum ehehe.

@Catmom un namını elinden almim ama zaten şişkoydum bakalım sonum nereye varacak Ama doğumdan sona feci planlarım var. Koyucam veledi bi slinge ver elini gezmeler yürüyüsler :)

Nasılya maşallah size demekki ıkıncı hamılellklerde kılo alınıyor hızlıca bır benmym 8-9kılo alan 4ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…