2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben 7 kg vermiştim zaten. Bu ikinci hamileliğim ama sadece 1,5 kg aldım o da su içmeye baslayinca.. Hala diyette gibi yiyebiliyorum

@Catmom un namını elinden almim ama zaten şişkoydum bakalım sonum nereye varacak Ama doğumdan sona feci planlarım var. Koyucam veledi bi slinge ver elini gezmeler yürüyüsler :)

@Catmom şişko değil ki onun kemikleri iri Doğumdan sonra bir diyet patlatırız hep beraber ondan sonra kilo falan kalmaz, şimdi hiç takma kafana onları. Probiyotik beslenmeye çalış o zaman fazla kilo da almazsın hem de daha sağlıklı hamilelikte ^^

Bnm oğlan benden çok aş erer ben fazla değilimdir sadece bu ara semurcan canın fettucine si beni benden etti bgn bnm oğlan bişi istedi demim şimdi 3 saat çıkamadım mutfaktan demin koltukta sızmışım o da patlayana kdr yemiş göbeği kocaman olmuştu

Ay doğru senin de bi gelinin olcak :) ama senin kızın var, az benden insaflı olursun hanı sezercik filminde diyor ya alıcam o eşeği binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Puhahah ay adamda moral bozukluğu fln bırakmazsınız siz bu çocuk oğlan olanda snn mizahında gelişti bak hemen fark ediliyor

Kuzum tesekkur ederim de hayırdır ben biseymi kaçırdım? Bu kadar detaylı kontrol neden?

Aminnn :) evet bizde buna en çok KV sevindi :)
Aman bilmem onlara noluyor bizde de aynı sanırsın ona doğuruyorum bgn aradım ddm ki anne çok merak ediyorum neden bu kdr oğlan çocuğu çabasındasın daha bebek net değil herkese oğlan demişsin ddm e nasıl net değil görümcen diyor çok zayıflamış falan filan bal gibi oğlan işte diyor meğer asıl istemesinin sebebi büyüsün güvene baksınmış oğulları ya ddm 4 oğlun var hangisi sana bakıyor bizim öyle dusuncemiz yok ddm kendilerini kurtarsınlar yeter ddm bu sustu kaldı ama öyle ya ben kurban olurum onlara onlar iyi olsunda yanımda olmasınlar demem yani gel bana bak

Kuzum tesekkur ederim de hayırdır ben biseymi kaçırdım? Bu kadar detaylı kontrol neden?
Bi kaç gündür çarpıntım oluyo dışardan bile farkediliyo o derece güclü atıyo kalbim bu da nefes darlıgı yapıyo dogal olarak 7-8senedir takip edilen bi rahatsızlgm var belki o tetikliyodur diye beyin cerrahisine gidicem bide iste kalp oldugu icin o detaylı bi kontrol edilcek bakalm. Ciddi bisey oldugunu dusunmuyorum ama sıkıntı yook :))

Kızartma demisken kızlar bi yardım eli uzatın. Hangi tencereleri kullanıyorsunuz kizartirken?
Tencere kullanmıyorum ben cnm ya tefal in teflonunu kullanıyorum eğer tavuk falan kızartacaksam sıvı yağsız hani kendi suyuyla pişirip margarin ekleyip kızartılandan onuda karacanın kapaklı teflon tenceresinde kızartıyorum her koşulda batıyor valla ortalık bnm oğlan kızartma çok seviyor kaçınılmaz oluyor pislenmesi

Arkadaslar birsey sormak istiyorum tansiyon larınız nasıl gidiyor benim bugün tansiyonum yükseldi ne yapacağımı şaşırdım. Sizde de arada Yükselme ya da düşme oluyor mu.

Kızlar gebeliğin iz boyunca kaç kilo aldınız ben erken mi başladım nedir baya alıyorum valla
4,5 - 5 kilo aldım ben :) 5.aya girdiğim şu günlerde durum bu. Bundan sonra asıl kilo alımı başlıyormuş herkes öyle diyor. Bakalım Nasıl tamamlarız bu gidişle

Hahahaaa ay koptum yazık yavrum durduramamiş kendini bal olsun. Üç saatlik ne istemiş böyle bak aklima yemekler sıralanmaya başladı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…