- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.161
Ay sende Bi alemsin yemesin koca snn cnm can değil mi ye vitamin olsun yavruyaKizzz ben çok severimmm. Bizim ankarada çılbırın orjinali bu. Öğle yemeklerinde annem yapsın diye gözüne bakardim :)/şimdi kocam yemiyor diye bende kendime yapmiyorum.
@Catmom un namını elinden almim ama zaten şişkoydum bakalım sonum nereye varacakAma doğumdan sona feci planlarım var. Koyucam veledi bi slinge ver elini gezmeler yürüyüsler :)
Ay doğru senin de bi gelinin olcak :) ama senin kızın var, az benden insaflı olursunDelü yaaaHayır cici kaynana oluoruz bızım için çadır kaynana lar topigi acmasin gelinler dimi ama
Bnm oğlan benden çok aş erer ben fazla değilimdir sadece bu ara semurcan canın fettucine si beni benden ettiBeeeen ben isyan edebilirim :) ya çok pis bogazim hemen canim çekiyorhayır karnabahar mesele değilde bazı uğraştırıcı yemekler var oğlumdan yapmaya fırsat bulamıyorum. Bacagima yapışıyor mutfakta eşofmani aşağı indiriyor kocam gidip almazda oyle benim. Naz niyaz zanneder
Aminnn :) evet bizde buna en çok KV sevindi :)Hayırlı olsun ne çok pipilimiz oldu maşaAllah
PuhahahAy doğru senin de bi gelinin olcak :) ama senin kızın var, az benden insaflı olursunhanı sezercik filminde diyor ya alıcam o eşeği binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı
amiiinn. Cok tesekkur ederiimmAllah acil şifalar versin. Hamileligin olagan durumlarıdir ins. Yorma kendini, deriiin derin nefesler al ve bi guzel dinlen. Yariladik bile yolu, bebisleri kucağımıza alinca herbiseyleri unuturuz ins.
Kuzum tesekkur ederim de hayırdır ben biseymi kaçırdım? Bu kadar detaylı kontrol neden?matsiyahoje @batideniz 1cicek3bocek @jindam tmuli
kan ilacımı aksatmıyorum artık.
kalbimde sıkıntı görünmüyo şuan icin ama daha detaylı bir kontrole ihtiyacım varmış bide beyin cerrahisine gidicem rahatsızlıgımdan ötürü. kendi doktorumun bugun tum randevuları iptldi bende dogum hastanesine gittim ama kendi doktoruma gorunmeden icim rahat etmicek.
ha bide ben en son bi grip atlattm serum falan takıldı hala etkisi sürüyo burnumdan zor nefes alıyorum o da tetikliyomus. Uzun bi hastane maratonu beni bekliyo suan.
ilginiz icin tesekkur ederim kızlar.ara sıra bunalıyorum ama onun dışında iyiyim cok sükür
insanbuL oglus hayırlı olsuunn ♥
Yerim sizi ben cok severimÖyleyiz biz canımmm :) sen kendine bakmazsan biz döve döve baktırırız :)
Cevabın için teşekkür ederim. Insan tedirgin oluyor yinede.bence önemli bişey degildir kahverengi leke bende hep var yani ilk günden beri
Aman bilmem onlara noluyor bizde de aynı sanırsın ona doğuruyorumAminnn :) evet bizde buna en çok KV sevindi :)
Bi kaç gündür çarpıntım oluyo dışardan bile farkediliyo o derece güclü atıyo kalbim bu da nefes darlıgı yapıyo dogal olarakKuzum tesekkur ederim de hayırdır ben biseymi kaçırdım? Bu kadar detaylı kontrol neden?
Tek basıma yemek tat vermiyor bazenAy sende Bi alemsin yemesin koca snn cnm can değil mi ye vitamin olsun yavruya
Tencere kullanmıyorum ben cnm ya tefal in teflonunu kullanıyorum eğer tavuk falan kızartacaksam sıvı yağsız hani kendi suyuyla pişirip margarin ekleyip kızartılandan onuda karacanın kapaklı teflon tenceresinde kızartıyorum her koşulda batıyor valla ortalık bnm oğlan kızartma çok seviyor kaçınılmaz oluyor pislenmesiKızartma demisken kızlar bi yardım eli uzatın. Hangi tencereleri kullanıyorsunuz kizartirken?
4,5 - 5 kilo aldım ben :) 5.aya girdiğim şu günlerde durum bu. Bundan sonra asıl kilo alımı başlıyormuş herkes öyle diyor. Bakalım Nasıl tamamlarız bu gidişleKızlar gebeliğin iz boyunca kaç kilo aldınız ben erken mi başladım nedir baya alıyorum valla
Öyle ama oğlukolar var bak hem bnm koca gündüz gider gece gelir işi gereği mecbur yiyorum napayımTek basıma yemek tat vermiyor bazen
Benim bu konuda hiç yanıldığım olmadı hep standart, büyük 9 - küçük 5Arkadaslar birsey sormak istiyorum tansiyon larınız nasıl gidiyor benim bugün tansiyonum yükseldi ne yapacağımı şaşırdım. Sizde de arada Yükselme ya da düşme oluyor mu.
Hahahaaa ay koptumBnm oğlan benden çok aş erer ben fazla değilimdir sadece bu ara semurcan canın fettucine si beni benden ettibgn bnm oğlan bişi istedi demim şimdi 3 saat çıkamadım mutfaktan demin koltukta sızmışım o da patlayana kdr yemiş göbeği kocaman olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?