2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hahahaaa ay koptum yazık yavrum durduramamiş kendini bal olsun. Üç saatlik ne istemiş böyle bak aklima yemekler sıralanmaya başladı şimdi
Hamur işleri diyelim konuyu kapayalım gündüz keçelerle upraşacaktım topikten çıktım bu başladı baba cnm bunu istiyor şunu istiyor demeye zavallı uyandı yataktan gitti malzemeleri aldı yap hanım yap diyor oğlan çocuğu pipisi şişer diyor ddm ki zaten şişer diye diye bu çocuk böyle şişko oldu

Ben bugün ayrıntılı usg oldum cani kanuni araştırma da bebegin hiçbir organında sıkıntı çıkmadı herşeyi gayet normal dendi beynindeki sivi dışında amniyosentez cuma günü yapılacak kan testleri falan yapıldı çarşamba sonuç çıkacak doktor ilerleme olmazsa sivida hiçbir problem olmaz dedi ölüm,u konuştular beyin kanalları acıkmış o sivi ordan kuculebilirmis canımı arkadasinla görüşmek isterim ben adı sani numarası falan var mi ulasabilecegim herhangi bir yer var mi

Dimibenim modam geçti:-(
Jindammm, o kadar istedim ki sana fotoğraflarımızı atayım da ilk tahminimi sen yap diye ama o süreç benim için çok çok kötü bi zamana denk geldi uzak kaldım buralardan, o Arada cinsiyeti öğrenmiş olduk, kısmet.. ikinciye sendeyim inşallah canım:) zira senin yorumlarının doğruluğunu tartışamayız :*

Ay ne baktırcaz kendimize bunun için mi evlat doguruyoruz yanı. Hiç anlamıyorum büyükleri. KV de bana watsaptan yazıyor eşimden öğrenmiş cinsiyeti.çiçekler böcekler koyuyor sevinçten. Bak ben rüyamda gormüştüm oğlumuz olacak işte diyor. Dedesi dua etmiş bu da erkek olsun diye. Aman eksik kalsaydı duası diyecektim de işte

Ya ben küçüleceğine o kdr inanıyorum ki daha 18 haftalik cnm organ gelişimleri tamamlanmamış bir bebek o ya inş bişi çıkmayacak iyi olacak topikcek doğduğu zaman totişine vurcaz onun

Canım bende sordum bu akşam doktora gittiğimde, randevu alamadım ama daha açılmamış mart ayı. Hangi saatte olduğu, açlık ya da tokluk farketmez dediler.

Ay zaten var erkek torun sağlıklı olsun diye edeymiş o da ayrı tuhaf yani neyse boşver hayırlı evlat olsunlar ana babalarını bilsinler yeter bize başka isteğim yok onlardan

Aman canim ya geçmiş olsun. İnşallah onunla alakalı değildir. Ama ben de son günlerde yatağa girdiğimde nefesim daraliyor. Kendini takip ettin mi? Ani bi hareket yaptığında da olabilir. Sonuçlardan haberdar et lütfen.

Heyy Maşallah ya aramızda bir hafta var ama ben bişi hissetmiyorum :s
Ultrasona bi giriyorum ohh spor yapıyo hanımefendi ama normalde tık yok ya da ben anlamıyorum

Canım bende aynıyım ya doktorum normal dedi, bebek yukarıda duruyormuş yani göbeğimin üzerini gösterdi biraz o yüzden hareketleri geç hissedersin dedi.

Kabuklu deniz ürünleri yassssaaah !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…