- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.181
Bedbaht halimi bu espiriklerin altına gizlemeye çalışıyorum galibaPuhahahay adamda moral bozukluğu fln bırakmazsınız siz bu çocuk oğlan olanda snn mizahında gelişti bak hemen fark ediliyor
Demode oldun hıhhDimibenim modam geçti:-(
Yemeklerden konuştuk bilmem ne mumu vardı bitene nick onun gibi isyan eden olmasın
Hamur işleri diyelim konuyu kapayalımHahahaaa ay koptumyazık yavrum durduramamiş kendini bal olsun. Üç saatlik ne istemiş böyle bak aklima yemekler sıralanmaya başladı şimdi
O neydi ya asabım bozulmuştu neyseAyyy hatırladım onu yine sinir oldum bak evet öyle de bi anımız vardı topikcek :)
Ben bugün ayrıntılı usg oldum cani kanuni araştırma da bebegin hiçbir organında sıkıntı çıkmadı herşeyi gayet normal dendi beynindeki sivi dışında amniyosentez cuma günü yapılacak kan testleri falan yapıldı çarşamba sonuç çıkacak doktor ilerleme olmazsa sivida hiçbir problem olmaz dedi ölüm,u konuştular beyin kanalları acıkmış o sivi ordan kuculebilirmis canımı arkadasinla görüşmek isterim ben adı sani numarası falan var mi ulasabilecegim herhangi bir yer var miCanim benim malesef bende biliyorum karnindaki bebeginin risk altinda olmasinin bir insana neler yasattigini verdigi caresizligi onceliklebu sikintili gunlerinde sana Rabbimdenbol sabir diliyorum ...
Kardesim doktorlar bu gibi durumlarda tum olasiliklari anne babaya soylemek zorundalar ama bu demek degil i kesin oyle olacak bu buyum ihtimal duzelen birsey ben 2011 yilinda zeynep kamildeyatarken bir arkadas vardi onunda bebeginin beyninde su birikimi vardi ona daha ucuncu ayinda tum doktorlar aldir demisler onun hastaliginin adi hidroseferi idi hic u utmuyorum senin ki ile ayni duzey bi sorun degil onunki cok dahaileri bir problemdi gezdigi tum doktorlar bebegin kesin ozurlu olacagini hicbirsey yapamayacagink falan kesin dille ama soylemislerdi ama o cok sukur vazgecmemis bebeginden ve son ayina gelmisti 10 gun falan birlikteydik inan hic bir umut vermedi hicbir doktor ve oglusu dogdu hemde nasil dogdu biliyormusun gayet normal bir tanem bek olarak ve cok saglikliydi dogum sonrasida aylarca gorustum cok sukur rabbime bebeginde doktorlarin kesin boyle olacak dedigi hicbirsey olmadi ... yani pinar cim sen bol bol dua et Allah in izniyle insallah ben inaniyorum bebegin de baska hicbir sorun olmayacak ve o sivi ileride kuculecek hersey normale donecek insallah guzel haberlerini dort gozle bekleyecegiz Allah in izni ile ayrintili usg ni bir atlat insallah icinrahatlar ondan sonra
Ben çok severim karides ender zamanlarda yerim ama dışarıda yedik hep hamilelikle alakalı bnm bana bazen herşey kokuyor kendi pişirdiğimi yiyemiyorum ondan eşim tereddüt etti yrn getirsin bakalım bişeye benzemezse kendim yapiciğim :)yok be kuzum kokmuyor.
Jindammm, o kadar istedim ki sana fotoğraflarımızı atayım da ilk tahminimi sen yap diye ama o süreç benim için çok çok kötü bi zamana denk geldi uzak kaldım buralardan, o Arada cinsiyeti öğrenmiş olduk, kısmet.. ikinciye sendeyim inşallah canım:) zira senin yorumlarının doğruluğunu tartışamayız :*Dimibenim modam geçti:-(
Ay ne baktırcaz kendimize bunun için mi evlat doguruyoruz yanı. Hiç anlamıyorum büyükleri. KV de bana watsaptan yazıyor eşimden öğrenmiş cinsiyeti.çiçekler böcekler koyuyor sevinçten. Bak ben rüyamda gormüştüm oğlumuz olacak işte diyor. Dedesi dua etmiş bu da erkek olsun diye. Aman eksik kalsaydı duası diyecektim de işteAman bilmem onlara noluyor bizde de aynı sanırsın ona doğuruyorumbgn aradım ddm ki anne çok merak ediyorum neden bu kdr oğlan çocuğu çabasındasın daha bebek net değil herkese oğlan demişsin ddm e nasıl net değil görümcen diyor çok zayıflamış falan filan bal gibi oğlan işte diyor meğer asıl istemesinin sebebi büyüsün güvene baksınmış oğulları ya ddm 4 oğlun var hangisi sana bakıyor bizim öyle dusuncemiz yok ddm kendilerini kurtarsınlar yeter ddm bu sustu kaldı ama öyle ya ben kurban olurum onlara onlar iyi olsunda yanımda olmasınlar demem yani gel bana bak
Ya ben küçüleceğine o kdr inanıyorum ki daha 18 haftalik cnm organ gelişimleri tamamlanmamış bir bebek o ya inş bişi çıkmayacak iyi olacak topikcek doğduğu zaman totişine vurcaz onunBen bugün ayrıntılı usg oldum cani kanuni araştırma da bebegin hiçbir organında sıkıntı çıkmadı herşeyi gayet normal dendi beynindeki sivi dışında amniyosentez cuma günü yapılacak kan testleri falan yapıldı çarşamba sonuç çıkacak doktor ilerleme olmazsa sivida hiçbir problem olmaz dedi ölüm,u konuştular beyin kanalları acıkmış o sivi ordan kuculebilirmis canımı arkadasinla görüşmek isterim ben adı sani numarası falan var mi ulasabilecegim herhangi bir yer var mi
Teşekkür ederim ben biraz önce aradım hastaneyi randevu aldım sordum aç tok fark etmez şu iç ya da içme doktor söyler sana dediler. Sabah öğlen fark etmez dedi telefondaki kız ama bilemedim ona güvensem mi güvenmesem miben sabah 9.30a aldım randevumuzu ayin 2sine bakalım nasıl olacak. Çok teşekkür ederim :) her şeyden önemli bebeklerin sağlığı bu sorular önemli değil aslında :)
Inşallah canim bende umutluyum oglusum bırakmayacak annesiniYa ben küçüleceğine o kdr inanıyorum ki daha 18 haftalik cnm organ gelişimleri tamamlanmamış bir bebek o ya inş bişi çıkmayacak iyi olacak topikcek doğduğu zaman totişine vurcaz onun
Ay zaten var erkek torun sağlıklı olsun diye edeymiş o da ayrı tuhaf yani neyse boşver hayırlı evlat olsunlar ana babalarını bilsinler yeter bize başka isteğim yok onlardanAy ne baktırcaz kendimize bunun için mi evlat doguruyoruz yanı. Hiç anlamıyorum büyükleri. KV de bana watsaptan yazıyor eşimden öğrenmiş cinsiyeti.çiçekler böcekler koyuyor sevinçten. Bak ben rüyamda gormüştüm oğlumuz olacak işte diyor. Dedesi dua etmiş bu da erkek olsun diye. Aman eksik kalsaydı duası diyecektim de işte
Aman canim ya geçmiş olsun. İnşallah onunla alakalı değildir. Ama ben de son günlerde yatağa girdiğimde nefesim daraliyor. Kendini takip ettin mi? Ani bi hareket yaptığında da olabilir. Sonuçlardan haberdar et lütfen.Bi kaç gündür çarpıntım oluyo dışardan bile farkediliyo o derece güclü atıyo kalbim bu da nefes darlıgı yapıyo dogal olarak7-8senedir takip edilen bi rahatsızlgm var belki o tetikliyodur diye beyin cerrahisine gidicem bide iste kalp oldugu icin o detaylı bi kontrol edilcek bakalm. Ciddi bisey oldugunu dusunmuyorum ama sıkıntı yook :))
Heyy Maşallah ya aramızda bir hafta var ama ben bişi hissetmiyorum :s
Ultrasona bi giriyorum ohh spor yapıyo hanımefendi ama normalde tık yok ya da ben anlamıyorum
Yaaa yorgunluktan ölüyorumBak ya nasıl da pusuda bekliyor, insan ben geldim diye haber verir önce
Ben çok severim karides ender zamanlarda yerim ama dışarıda yedik hep hamilelikle alakalı bnm bana bazen herşey kokuyor kendi pişirdiğimi yiyemiyorum ondan eşim tereddüt etti yrn getirsin bakalım bişeye benzemezse kendim yapiciğim :)
Tatlımmm bugün biraz yoğun geçti yorgunum ama genel olarak iyiyimmm sen nasılsın okul başladı mıinteriorarchitect valla tam aklımdan geçiydn biraz önce nerde die nasılsın
Bünyen alışmışsa yiceksin tabi şifa olsun :) yakın olsaydık birbirimize gider gelirdik. O zaman insan yiyecek hazırlayacak enerjiyi de buluyor :)Öyle ama oğlukolar var bak hem bnm koca gündüz gider gece gelir işi gereği mecbur yiyorum napayım
Bizde seni çok severiz ki pıtırcığım :)Yerim sizi ben cok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?