2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Uff onu aldım farklı bir şey lazım Ama saat iyi fikir bak baktıkça seni hatırlar falan Başka hediye alan yok muuuu kimse kutlamıyor mu yoksa sevgililer gününü

Canım biz genelde ikimizinde işine yarayacak şeyler almayı tercih ediyoruz ya da tatil vs ayarlıyoruz. Ben takı vs hiç sevmiyorum, eşime de daha önceden saat vs aldım. Geçen sene oyun konsolu aldık birlikte eğleniriz hem, hem de maksat adet yerini bulsun :) Bu sene sanırım haftasonu yine kaçarız biryerlere 2 gün...

Keşke erkek olan ben olsaydım ya ver pırlantayı geç Kadınların en sevdiği Ben de kocamı kaçırayım bari pazar günü

Sus kız kahvaltımızı karidesle etmiyos ya arada olur bişi olmaz ben arada kola bile içiyorum çokta kendimi helak edemem yaneee :)

Hayati şeylerden uzak duralım diyorum ben yoksa tabii ki arada kaçamaklar olacak. Mayonez mesela aman diyeyim çiğ yumurta var Pişmiş havuç da tüketmeyin Yasaklar yasaklar Sustum tamam

Bak şimdi kayınvaliden nasıl da çınlatacak senin kulaklarını

Batiyor ki hem de nasıl. Teflon yüksek isida zararli diyorlar bende neyde kizartacagimi şaşırdım. Kapaklı olunca su damliyo patlıyor,kapaksız da yağ öylece etrafa sıçrıyor. Tavada hiç kizartmiyorum derin olmadıkça daha çok siçriyor.

Kızlar doktordan geldim, 4'lü tarama sonucum gayet iyi çıkmış ama inanın değerlere vs bakmadım hiç, raporu da almadım. Doktor ekranından baktı gayet iyi dedi. Biliyorum kendimi çünkü değerleri karşılaştıracağım vs gerek yok

Bu arada bebek 1 haftada 225 gr dan 314 gr olmuş (+- 46gr) . Yaklaşık 9 gün kadar da önde, tabi kemik boyu ile alakalıymış yani ölçümü yapıyor, ölçüme uygun hafta çıkıyor. Doktor bacak boyu uzun olacak belli dedi.

Şimdilik herşey yolunda, 1 ay sonra ayrıntılıya gireceğim, 6 hafta sonrada doktor kontrolüm var, zaman nasıl geçecek ya

Ayyy canımm hakikaten sen epey bi yoktun umarım hersey yolundadır
Neymiş cinsiyeti fındığın :) kısmet canım ikinci bebiste tahmin de bulunuşum artık hayırlısıyla siz sağlıklı olun önemli olan bu bizim için öpüyorum ikinizide kocaman :)

Hayati şeylerden uzak duralım diyorum ben yoksa tabii ki arada kaçamaklar olacak. Mayonez mesela aman diyeyim çiğ yumurta var Pişmiş havuç da tüketmeyin Yasaklar yasaklar Sustum tamam
Kız pişmiş havuç neden ay çok severim ki tarator veya fırın yemeklerinde bayılırım neden onu duymadım hiç çiğde yerim çok onun zararı yok sanırım vitamin sonuçta

Modan geçmedi ama az ozletiyorsun sanki çok mu geziyorsun napiyosun artik
Valla gerçekten çok gezdimmmm :) ama bu bu durumdan çok memnun sayılmam çünkü evimin tadını çıkaramadım ama sağlık olsun kısmet böyleymis bu sömestrda :) artık daha sık girebilirim inşallah :) okul başladı gezmeler bitti :)

Oy maşallah maşallah güzel kızına cnm iyi beslemişsin artık sen mi anneciğin mi bilemem :) hep böyle devam eder inş uzun bacaklı kız olacak he :)

Malesef canim ya cok yil gecti numaralar kayboldu koptuk

Bnm fritöz var tefalin yine ama gel gelelim sinir bozucu bişi uğraşamam valla napim batar temizlerim ben sorun değilde paşam tavuk patates fln çok seviyor yapıyorum mecbur canı sağolsun anneciği temizler :) zaten temizlik yapmaya gelmişim dünyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…