- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.201
Yaaa yorgunluktan ölüyorumokuldan sonra eşimin yanına gittim ordan annemler geldi aldı annemlerè mobilya bakmaya gittik ama canım çıktı şimdide bulantı başladı fenayim
Uff onu aldım farklı bir şey lazımAma saat iyi fikir bak baktıkça seni hatırlar falan Başka hediye alan yok muuuu kimse kutlamıyor mu yoksa sevgililer gününü
Sus kız kahvaltımızı karidesle etmiyos ya arada olur bişi olmazKabuklu deniz ürünleri yassssaaah !
Modan geçmedi ama az ozletiyorsun sankiDimibenim modam geçti:-(
Oldum ama ben kendime konu açcamDemode oldun hıhhzaten Bi bana hayrın olmadı koca topikte yeriz kız seni de cücüğünü de sen bitanesin ❤
Canım biz genelde ikimizinde işine yarayacak şeyler almayı tercih ediyoruz ya da tatil vs ayarlıyoruz. Ben takı vs hiç sevmiyorum, eşime de daha önceden saat vs aldım. Geçen sene oyun konsolu aldık birlikte eğleniriz hem, hem de maksat adet yerini bulsun :) Bu sene sanırım haftasonu yine kaçarız biryerlere 2 gün...
Uzandim valla zaten gelir gelmez yıkıldım yemek bile yiyemdm annemlerg de kv yemeğe çağırmıştı onlar yukarı çıktı ben çıkamadım zaten yaptığı yemeği de yiyemiyorum bulantı tiksinmeden dolayı bebiş bi doğsun onu yicemYat uzan hemen, senin neyine bu kadar tempo :/
Ah ah kimseler yok bana yakınBünyen alışmışsa yiceksin tabi şifa olsun :) yakın olsaydık birbirimize gider gelirdik. O zaman insan yiyecek hazırlayacak enerjiyi de buluyor :)
Bu işi ticarete dökmeliOldum ama ben kendime konu açcamher türlü cinsiyete bakılır kukulu pipili bizim işimiz
Sus kız kahvaltımızı karidesle etmiyos ya arada olur bişi olmazben arada kola bile içiyorum çokta kendimi helak edemem yaneee :)
Uzandim valla zaten gelir gelmez yıkıldım yemek bile yiyemdm annemlerg de kv yemeğe çağırmıştı onlar yukarı çıktı ben çıkamadım zaten yaptığı yemeği de yiyemiyorum bulantı tiksinmeden dolayı bebiş bi doğsun onu yicem
Batiyor ki hem de nasıl. Teflon yüksek isida zararli diyorlar bende neyde kizartacagimi şaşırdım. Kapaklı olunca su damliyo patlıyor,kapaksız da yağ öylece etrafa sıçrıyor. Tavada hiç kizartmiyorum derin olmadıkça daha çok siçriyor.Tencere kullanmıyorum ben cnm ya tefal in teflonunu kullanıyorum eğer tavuk falan kızartacaksam sıvı yağsız hani kendi suyuyla pişirip margarin ekleyip kızartılandan onuda karacanın kapaklı teflon tenceresinde kızartıyorum her koşulda batıyor valla ortalık bnm oğlan kızartma çok seviyor kaçınılmaz oluyor pislenmesi
Ayyy canımm hakikaten sen epey bi yoktun umarım hersey yolundadırJindammm, o kadar istedim ki sana fotoğraflarımızı atayım da ilk tahminimi sen yap diye ama o süreç benim için çok çok kötü bi zamana denk geldi uzak kaldım buralardan, o Arada cinsiyeti öğrenmiş olduk, kısmet.. ikinciye sendeyim inşallah canım:) zira senin yorumlarının doğruluğunu tartışamayız :*
Kız pişmiş havuç neden ay çok severim ki tarator veya fırın yemeklerinde bayılırım neden onu duymadım hiç çiğde yerim çok onun zararı yok sanırım vitamin sonuçtaHayati şeylerden uzak duralım diyorum ben yoksa tabii ki arada kaçamaklar olacak. Mayonez mesela aman diyeyim çiğ yumurta varPişmiş havuç da tüketmeyin Yasaklar yasaklar Sustum tamam
Valla gerçekten çok gezdimmmm :) ama bu bu durumdan çok memnun sayılmam çünkü evimin tadını çıkaramadım ama sağlık olsun kısmet böyleymis bu sömestrda :) artık daha sık girebilirim inşallah :) okul başladı gezmeler bitti :)Modan geçmedi ama az ozletiyorsun sankiçok mu geziyorsun napiyosun artik
Oy maşallah maşallah güzel kızına cnm iyi beslemişsin artık sen mi anneciğin mi bilemem :) hep böyle devam eder inş uzun bacaklı kız olacak he :)Kızlar doktordan geldim, 4'lü tarama sonucum gayet iyi çıkmış ama inanın değerlere vs bakmadım hiç, raporu da almadım. Doktor ekranından baktı gayet iyi dedi. Biliyorum kendimi çünkü değerleri karşılaştıracağım vs gerek yok
Bu arada bebek 1 haftada 225 gr dan 314 gr olmuş (+- 46gr) . Yaklaşık 9 gün kadar da önde, tabi kemik boyu ile alakalıymış yani ölçümü yapıyor, ölçüme uygun hafta çıkıyor. Doktor bacak boyu uzun olacak belli dedi.
Şimdilik herşey yolunda, 1 ay sonra ayrıntılıya gireceğim, 6 hafta sonrada doktor kontrolüm var, zaman nasıl geçecek ya
Malesef canim ya cok yil gecti numaralar kayboldu koptukBen bugün ayrıntılı usg oldum cani kanuni araştırma da bebegin hiçbir organında sıkıntı çıkmadı herşeyi gayet normal dendi beynindeki sivi dışında amniyosentez cuma günü yapılacak kan testleri falan yapıldı çarşamba sonuç çıkacak doktor ilerleme olmazsa sivida hiçbir problem olmaz dedi ölüm,u konuştular beyin kanalları acıkmış o sivi ordan kuculebilirmis canımı arkadasinla görüşmek isterim ben adı sani numarası falan var mi ulasabilecegim herhangi bir yer var mi
Biz bu işi büyütürüz bence ya sence?Bu işi ticarete dökmelimakul fiyata cinsiyet bakılır jindam ın yeri diye
Bnm fritöz var tefalin yine ama gel gelelim sinir bozucu bişi uğraşamam valla napim batar temizlerim ben sorun değilde paşam tavuk patates fln çok seviyor yapıyorum mecbur canı sağolsun anneciği temizler :) zaten temizlik yapmaya gelmişim dünyayaBatiyor ki hem de nasıl. Teflon yüksek isida zararli diyorlar bende neyde kizartacagimi şaşırdım. Kapaklı olunca su damliyo patlıyor,kapaksız da yağ öylece etrafa sıçrıyor. Tavada hiç kizartmiyorum derin olmadıkça daha çok siçriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?