2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Otomatikman yedikçe pipi sişecek babasının bundan haberi yok mu . Ya hem baba aşcıymiş ne güzel arada yapmıyor mu yemek

Canim cok sukur bak baska bir sorun cikmamis insallah Allah in izni ile sivida kaybolur hersey yoluna girer

Bak şimdi kayınvaliden nasıl da çınlatacak senin kulaklarını
Yok kız biliyordur herhalde annem anlatmıştır şimdi söyle yoruldu böyle bayıldı diye ama eve geldik anneme şarkılar türküler ağıtlar yaktım yoruldum diye
Sonra devrildim sonra da laf ettim çeyiz alışverişin de bu kadar gezmiyorlar zalımsın anne

Gelinler gelsin tüm temizlikleri onlar yapacak dert etme bacım az kaldı

Gelinler gelsin tüm temizlikleri onlar yapacak dert etme bacım az kaldı
Ay aman istemem ben hiç sevmem biliyor musun biri işimi yapsın normalde oyleyim yani annem gelir cama perdeye girişir kızarım ben :) allah elden ayaktan düşürmesin de aman oğluşlarım mutlu olsun :) kız kendimi yaşlanmış hissettim neler konuşuyorum ya

Kizlar devlet muayneme 2 gun kaldi tirsmaya basladim insallah hersey yolundadir kanama alaninj cok merak ediyorum ne oldu kuculdu mu buyudu mu kayboldu mu off..
bu arada ben artik kizcemi hissediyorum aslinda bir haftadir hissediyorum ama gaz mi dehil mi bebekti yok gazdi derken son uc gundur artik gaz mevzusunu gectim artik bebegim kesin yalniz gun icinde surekli hareket halinde oldugumdan pek anlayamiyorum aksam ustu oturunca daha net hissediyorum dun mesela kutandaydik cok nethissettim ondan onceki gun kaynanamlarda misafir vardi onlarla otururken net hissettim yani sayi olarak cok sik degil tabi daha kucuk oldugu icin her hareketi hissedilmiyor 20 den sonra artar insallah...

Maşallah canim gözünuz aydın :)

Bende bebege yatak almaya gitmistim mothercare e orada hamile kiyafetleri de vardi dedim alayim 2 tane bari kalsin :) onlarda 38 beden bi anda pörtlemezsek iyi bizim bueasa ultrasona gittiginde tartiya cikartiyorlar dosyana yaziyorlar kilonu ayyy hic istemiyorum ogrenmek ama ne yapayim buranin kanunlari sert anacim :) yok ben daha cinsiyeti ogrenemedim yaa 20 haftalik olmadan soylemiyorlar 2 haftamiz kaldi Allah'un izniyle insallah o zaman ogrenecegiz ama kiz da mi kalca genislermiiiiisss ayyy seninde kiz demek vak simdi daha da heyecan yaptimmmm :)

Bundan sonra evinde ders ćalişacaksin artık istesen de gezemezsin,gezmekle iyi yaptın canim

Bundan sonra evinde ders ćalişacaksin artık istesen de gezemezsin,gezmekle iyi yaptın canim
Aynen canım kara kara nasıl ders çalışacm onu düşünüyorum neyseki havalar ısınacak öyleyken çalışmak daha hoşuma gidiyor hafif bi esinti güzelde müzik ve çizim ve en önemlisi karnımda meleğim
Oğluş nasıl :) bu bebiste oglus muymuş canım birinin yorumunda gördüm sanki

Yanına da atistirmalik biseyler oh mis :) bu dönem daha kolay geçer inşallah.
Evet canim oğluş geliyormuş bugün öğrendik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…