- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.221
Otomatikman yedikçe pipi sişecek babasının bundan haberi yok muHamur işleri diyelim konuyu kapayalımgündüz keçelerle upraşacaktım topikten çıktım bu başladı baba cnm bunu istiyor şunu istiyor demeye zavallı uyandı yataktan gitti malzemeleri aldı yap hanım yap diyor oğlan çocuğu pipisi şişer diyor ddm ki zaten şişer diye diye bu çocuk böyle şişko oldu
Canim cok sukur bak baska bir sorun cikmamis insallah Allah in izni ile sivida kaybolur hersey yoluna girerBen bugün ayrıntılı usg oldum cani kanuni araştırma da bebegin hiçbir organında sıkıntı çıkmadı herşeyi gayet normal dendi beynindeki sivi dışında amniyosentez cuma günü yapılacak kan testleri falan yapıldı çarşamba sonuç çıkacak doktor ilerleme olmazsa sivida hiçbir problem olmaz dedi ölüm,u konuştular beyin kanalları acıkmış o sivi ordan kuculebilirmis canımı arkadasinla görüşmek isterim ben adı sani numarası falan var mi ulasabilecegim herhangi bir yer var mi
Yok kız biliyordur herhaldeBak şimdi kayınvaliden nasıl da çınlatacak senin kulaklarını
Tamam canimMalesef canim ya cok yil gecti numaralar kayboldu koptuk
Gelinler gelsin tüm temizlikleri onlar yapacak dert etme bacım az kaldıBnm fritöz var tefalin yine ama gel gelelim sinir bozucu bişi uğraşamam valla napim batar temizlerim ben sorun değilde paşam tavuk patates fln çok seviyor yapıyorum mecbur canı sağolsun anneciği temizler :) zaten temizlik yapmaya gelmişim dünyaya
OlabilerBiz bu işi büyütürüz bence ya sence?
Ay aman istememGelinler gelsin tüm temizlikleri onlar yapacak dert etme bacım az kaldı
İyiyiz canım şimdi :) az sürttü ama idare eder işte
Kiyamam ben de oyleyimAh ah kimseler yok bana yakınarkadaş komşu adam akıllı tek tabancayım keşke olsaydık valla :)
Maşallah canim gözünuz aydın :)Kızlar doktordan geldim, 4'lü tarama sonucum gayet iyi çıkmış ama inanın değerlere vs bakmadım hiç, raporu da almadım. Doktor ekranından baktı gayet iyi dedi. Biliyorum kendimi çünkü değerleri karşılaştıracağım vs gerek yok
Bu arada bebek 1 haftada 225 gr dan 314 gr olmuş (+- 46gr) . Yaklaşık 9 gün kadar da önde, tabi kemik boyu ile alakalıymış yani ölçümü yapıyor, ölçüme uygun hafta çıkıyor. Doktor bacak boyu uzun olacak belli dedi.
Şimdilik herşey yolunda, 1 ay sonra ayrıntılıya gireceğim, 6 hafta sonrada doktor kontrolüm var, zaman nasıl geçecek ya
Bizde sizi öptük :)Paşa yatacak kaçıyorum öpüldünüz :)
Bende bebege yatak almaya gitmistim mothercare e orada hamile kiyafetleri de vardi dedim alayim 2 tane bari kalsin :) onlarda 38 beden bi anda pörtlemezsek iyiKız bende aynı kıyafetler gidiyorum ama gibi azıcık var pantolomların Düğmesini kaptmyrm internetten pantolomların getittirdm olmadılar çok büyüklerdi en iyisi gidip mağazada denemek şimdilik idare edyrm ultrasonda bizim kilomuzda yazıymu bi de kalça genişlemesi kız bebek derler benimki de genişledi ve kız senin ki neydi
Bundan sonra evinde ders ćalişacaksin artık istesen de gezemezsin,gezmekle iyi yaptın canimValla gerçekten çok gezdimmmm :) ama bu bu durumdan çok memnun sayılmam çünkü evimin tadını çıkaramadım ama sağlık olsun kısmet böyleymis bu sömestrda :) artık daha sık girebilirim inşallah :) okul başladı gezmeler bitti :)
Aynen canım kara kara nasıl ders çalışacm onu düşünüyorum neyseki havalar ısınacak öyleyken çalışmak daha hoşuma gidiyor hafif bi esinti güzelde müzik ve çizim ve en önemlisi karnımda meleğimBundan sonra evinde ders ćalişacaksin artık istesen de gezemezsin,gezmekle iyi yaptın canim
Evin ücuncu erkeği teşrif ediyormuş gelsinler bakalım, sağol canim :) darısı senin ogrenmene hadi bakalıminsanbuL aaaaaa ikinci erkek mi geliyor gözünüz aydın canım :))
Yanına da atistirmalik biseyler oh mis :) bu dönem daha kolay geçer inşallah.Aynen canım kara kara nasıl ders çalışacm onu düşünüyorum neyseki havalar ısınacak öyleyken çalışmak daha hoşuma gidiyor hafif bi esinti güzelde müzik ve çizim ve en önemlisi karnımda meleğim
Oğluş nasıl :) bu bebiste oglus muymuş canım birinin yorumunda gördüm sanki
Insallah canım hayırlısıyla şu okul bi bitse...Yanına da atistirmalik biseyler oh mis :) bu dönem daha kolay geçer inşallah.
Evet canim oğluş geliyormuş bugün öğrendik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?