2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

helal hos, afiyetler olsun

Kız pişmiş havuç neden ay çok severim ki tarator veya fırın yemeklerinde bayılırım neden onu duymadım hiç çiğde yerim çok onun zararı yok sanırım vitamin sonuçta

Vitamin sonuçta diye yersen sen böyle her şeyi işimiz var seninle Her şeyin fazlası zarar maalesef avitaminin de öyle. Çiğ havuçtan farkı pişerek havucun değerinin daha da artması. Hiç yeme demiyorum çiğ olarak yine ye

Ben de öyle uydum geçen gün anneme, çarşıda girmediğimiz yer kalmadı ve sonuç koca bir bel ağrısı :) Geçmiyor da kaç gündür :/

gözünüz aydın, çok şükür herşey yolunda :)

oh iyi aylinciğim ama yine de sen doktor işini aksatmamaya gayret et :)) hatta kastır, kimi bulursan git :)) dinlen bol bol.
ne rahatsızlığın var kuzum senin ?

insallah kuzumm sanmıyorum onunla ilgili oldugunu cunku baş agrım hic olmadı desem yeridir bebis iyi geldi o konuda ama bilemiyorum tabi iyi dusunuyorum hatta o ihumali yok sayiyorum suan cürükmüyüm ne diyip geciyorum :) genelde soguma dönüp uyuyorum o zaman sıkıntım olmuyo ama dikkat ettim nefes alamayarak uyandıgımda sagıma yatmıs oluyorum mesela ama gündüz birden baslıyo tuhaf bi durum tek kalmaya korkar oldum bu da kocise yaradı izinli bu hafta :))

Canım bende sordum bu akşam doktora gittiğimde, randevu alamadım ama daha açılmamış mart ayı. Hangi saatte olduğu, açlık ya da tokluk farketmez dediler.
Bir arkadaş da cevaplamis sağ olsun ona tok gitmek daha iyi oluyo demişler bana da fark etmez dediler ama bebetoşu doyurmak lazım tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…