- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.241
Ben çok severim karides ender zamanlarda yerim ama dışarıda yedik hep hamilelikle alakalı bnm bana bazen herşey kokuyor kendi pişirdiğimi yiyemiyorum ondan eşim tereddüt etti yrn getirsin bakalım bişeye benzemezse kendim yapiciğim :)
Kız pişmiş havuç neden ay çok severim ki tarator veya fırın yemeklerinde bayılırım neden onu duymadım hiç çiğde yerim çok onun zararı yok sanırım vitamin sonuçta
Yok kız biliyordur herhaldeannem anlatmıştır şimdi söyle yoruldu böyle bayıldı diye ama eve geldik anneme şarkılar türküler ağıtlar yaktım yoruldum diye
Sonra devrildimsonra da laf ettim çeyiz alışverişin de bu kadar gezmiyorlar zalımsın anne
jindaaam, konu ne kiİyiyiz canım şimdi :) az sürttü ama idare eder işte
Kızlar bu arada biz Dr dan geldik. Cok sukur sağlıklı olduğu dışında bir cümle daha duyduk ki bebeğimiz erkekmiş. Zaten Dr muz tek cümleyle muayeneyi tamamlıyordu, bu da farklı bir muayene oldu diyebiliriz. Pipiyi en son ki kontrolde ben gormustum sanki yanilmadim da :)
Oh kız ismi bulamamıştım zaten deyip bu işten sıyrilmak istiyorum musadenizle :)
Nasıl pisireceksin. Ben karnabahari çiğ de yiyorum :)
matsiyahoje denizbatiekin @gvn1907 interiorarchitect @tmuli
kan ilacımı aksatmıyorum artık.
kalbimde sıkıntı görünmüyo şuan icin ama daha detaylı bir kontrole ihtiyacım varmış bide beyin cerrahisine gidicem rahatsızlıgımdan ötürü. kendi doktorumun bugun tum randevuları iptldi bende dogum hastanesine gittim ama kendi doktoruma gorunmeden icim rahat etmicek.
ha bide ben en son bi grip atlattm serum falan takıldı hala etkisi sürüyo burnumdan zor nefes alıyorum o da tetikliyomus. Uzun bi hastane maratonu beni bekliyo suan.
ilginiz icin tesekkur ederim kızlar.ara sıra bunalıyorum ama onun dışında iyiyim cok sükür
@insanbuL oglus hayırlı olsuunn ♥
ben de çiğ hariç yiyemiyorum ilk hamileliğimden beri :))) çiğ kokmuyor en azından :))
Olsada getirsek keske :) iq ölçümü de yapiyodu kendisi
Dur karnabahar deme çok tepki alıyoruz topikten
insallah kuzumm sanmıyorum onunla ilgili oldugunu cunku baş agrım hic olmadı desem yeridir bebis iyi geldi o konuda ama bilemiyorum tabi iyi dusunuyorum hatta o ihumali yok sayiyorum suan cürükmüyüm ne diyip geciyorum :) genelde soguma dönüp uyuyorum o zaman sıkıntım olmuyo ama dikkat ettim nefes alamayarak uyandıgımda sagıma yatmıs oluyorum mesela ama gündüz birden baslıyo tuhaf bi durum tek kalmaya korkar oldum bu da kocise yaradı izinli bu hafta :))Aman canim ya geçmiş olsun. İnşallah onunla alakalı değildir. Ama ben de son günlerde yatağa girdiğimde nefesim daraliyor. Kendini takip ettin mi? Ani bi hareket yaptığında da olabilir. Sonuçlardan haberdar et lütfen.
Bugün herkes karnibahar yapmis anlasmis gibi... Bizde de annem karnibahar kizartmis... afiyet olsun herkese. Yarasin bebislere...Benimde menüde karnı bahar kızartması var ohhh mis gibi yoğurtlu yerük
teşekkürler :)) yok daha belli değil yarın 11 de randevum var inşallah gösterirde kendini cinsiyetide paylaşırımGözün aydın canım baya yoğunum bu ara ilk fırsatta eklerim cinsiyet belli mi sağlıklı minik bebeğinin :)
Herşeyi mevsiminde bol bol yemek gerek afet olsun kızına canım yarasin Tosun gbi olsunlar inamsallahBugün herkes karnibahar yapmis anlasmis gibi... Bizde de annem karnibahar kizartmis... afiyet olsun herkese. Yarasin bebislere...
Yaaa seni etiketlemeyi unutmusum ben aklımdaydı halbuki simdi farkettimdenizbatiekin i destekliyorum ben de
Bendede bel ağrısı var zaten geçmk bilmiyo ya o magnezyum bile hak getireBen de öyle uydum geçen gün anneme, çarşıda girmediğimiz yer kalmadı ve sonuç koca bir bel ağrısı :) Geçmiyor da kaç gündür :/
Görümce mevzusu canım hatırladın mijindaaam, konu ne ki
Tabi ne demek Rabbim güzel haberlerle çıkmayı nasip etsin ordanAmiiin inş herşey yolundadır. Kaç haftadır gün sayıyorum. Bir yandan heyecan bir yandan tedirginlik... Dualarınızı eksik etmeyin...
Bir arkadaş da cevaplamis sağ olsun ona tok gitmek daha iyi oluyo demişler bana da fark etmez dediler ama bebetoşu doyurmak lazım tabi :)Canım bende sordum bu akşam doktora gittiğimde, randevu alamadım ama daha açılmamış mart ayı. Hangi saatte olduğu, açlık ya da tokluk farketmez dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?